How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Narkozsuz kürtaj olan var mı?

BYV

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2018
2.530
3.888
63
İstanbul
Merhaba ben düşük yaptım ve kürtaj yapılması gerekiyor. Ancak var olan kalp hastalığım yüzünden risk var kürtaja girmeden yoğun bakım ünitesi falan hazır hale getirilecek her ihtimale karşı. Bu riski göze alıp narkozlu olacak çünkü narkozsuz çok acır dediler. Böyle bir tecrübesi olan arkadaşlar bilgi verebilir mi? Gerçekten çokmu acı verici?

Bende geçen yaz temmuzda düşük yaptım. Düşük kendiliğinden gerçekleşmişti ama rahim ağzında parçalar vardı. Doktorum çok kolay bir işlem dedi bi daha boşuna narkoz vermeyelim diye söyledi. Bir kere gidip memnun kalmadığım bir doktordu. Ama gece acil getirilince kanama ve ağrıdan dolayı başka doktorda olmadığından tamam dedim. Demez olaydım. Doktor ilgili davrandı acımaz dedi ama yok yani aşırı acıyor. İlk başta yerleştikleri bir alet var zaten rahimi iyi görebilmek için o bile canını yakıyor. Sonrasında vakumlu bişeyle parçaları çekmeye çalışıyorlar. Ucu ucuzun bir iğne formunda şırınga tarzı bişey. Ben sadece tek denemesinde acıyı öyle yaşadım ki durdurdum hemen. Etlerini bişeyle çekiyorlar hissi veriyor. Ben dayanamıcam dedim narkoz verilmesini istedim. Doktorda uydu çok şükür kararıma sabaha kadar bekleyip narkoz ile oldum kürtajı. İçerde yarım saat kadar sürmüş yakınlarıö öyle dedi. Ne acı ne bişey zaten hissetmiyorsun o şekilde de. Ama kesinlikle normal deneme dayanılacak bişeu değil

Back