Narkozsuz ameliyat olan arkadaşlar

deryafatih

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2011
81
0
45
İnanın hafızam çok kötü. siteyi çok iyi kullanamıyorum. sabahtan beri sayfa sayfa geziyorum.narkozsuz ameliyat olan olan arkadaşın ismini hatırlamıyorum.bana dönerse çok seviniceğim.ameliyatıma çok az kaldı.

selam.ben narkozsuz olmuştum,konuşmuştuk biraz seninle.beni mi arıyorsun acaba:)

harikasın..... evet seni arıyorum.zahmet olmassa neler yaşadığını anlatabilirmisin.benimki kas altı olucaktı.kan tahlili? ameliyata giriş çıkış.uyanış.ağrın çokmuydu.off kısaca korkuyorum.cuma günü istanbula gidicem.cumartesi ameliyat.hastanede kalmışmıydın.yemek yiyebildin mi.cevaplarsan çok sevineceğim.

canım ya buldum buldum....kendi ismimi tıklayınca mesajlarım çıkıyormuş.dün bütüngün forum okudum seninle yazışmalarımızı bulabilmek için:KK69:şimdi seninle yazışmalarımızı okuyorum.herşeyi o zamanda sormuşum zaten..teşekkürederim.

???narkozsuz nasıl oluyor çok merak ettim ben daha önce burun ameliyatı oldum ve narkozdan çıkınca aşırı mide bulantılarım oldu 1 gün boyunca...narkozsun göğüs ameliyatı mı oldunuz siz??

sevindim canım yazışmalarımızı bulmana.merakla bekliyorum seni,hayırlısıyla gir çık.hiç korkma.herşey gönlüne göre olur inşallah.

sistrum narkozsuz olmuş.bende cumartesi işallah olucam

deryafatih senin ameliyatına ççok az kaldı inş hayırlısıyla atlatırsın :KK16: ben senden 4 gün sonra ameliyat olucam kendini iyi hisseder hissetmez buraya yaz olurmu neler yaşadığını ağrın sızın olup olmadığını ( inşallah olmaz ) :26:
seninle aynı gün bir arkadaş daha var nazirem di sanırım inşallah oda sende çok rahat atlatır biran önce aramıza dönersiniz :KK16:

cumartesi sabahı 7.30etika levete gittim.tahlillerim yapıldı.çok heyecanlı ve mutlu geçen 1 kaç saatten sonra doktorum geldi.asansöre sedye ile binerken sakinleştirici yapıldı.ondan sonrası kopuk. lokalanestesi ile oldum ameliyatı.kas altı kondu 295 naturallemi ne işte ondan.garanti kitapları ile kutu üzerindeki numaraların alınması gerektiğini forumda öğrendiğim için eşim almış.ameliyat 45 dakika sürdü.
hayatımda sezeryandan sonra en kötü anlardan biriydi.mide bulantısı kusma...kısaca şu geçirdiğim 14 saat çok fenaydı.şimdide uykum fena kaçtı bankoda oturdum.başımdan geçenleri anlatmaya çalışıyorum.göğüslerimde bandaş var.füze gibi duruyırlar.sırtım heryerim ağrıyor.akşam saatlerine kadar deli gibi pişman olmuştum.bakalım bundan sonra neler yaşanacak. yarın doktorum gelicek hastaneden çıkıcam.p.teside srgılar açılıp sütyen takılacak.o takıcakmış sütyeni.o yüzden nedeir ne değildir bilmiyorum.
nazirem umarm senin çok daha ii geçmiştir.

canım öncelikle çok geçmiş olsun umarım mutlu olursun füzelerinle :)
ama ben anlayamadım bu narkozsuzmu oluyor şimdi?
narkozluyla bunun farkı ne oluyor onuda anlamadım?
lokal anestezi benim bildiğim kadarıyla uyutmaz yani uyanık olursun herşeyi görürsün ve farkında olursun olanların
canım sen asansörden sonrasını hatırlamıyorsan uyutulmadığına eminmisin?

iyi dileklerin için teşekkür ederim.ilaçla uyuttular canım.zaten korkak olduğum için bakamazdım.sabah uyandığımda da kötüydü.ama şimdi ağrı kesicilerle daha rahatım.umarım ii olucaktır.yardımcı olabileceğim birşey olursa?
ama benim gerçekten acı eşiğim düşük herhalde...bugun bizim evlilik yıldönü mümüz.

çok geçmiş olsun canım.üzüldüm bulantı yaşamana,ama olsun atlattın bitti gitti.sağlıkla,mutlulukla kullan:nazar:
eşinle nice mutlu senelere..

bu gece en unutulmaz evlilik yıldönümünüz olacaktır eminim :)

ben diyorumki senin ameliyatının ne farkı oldu narkozdan? seni uyutmaları narkozdan farklımı belirtilere sebep oldu? mide bulantısı ve kusma bildiğim kadarıyla narkozu atmak için vücudun bir tepkisi.
zaten narkoz dediğimiz şeyde bir şırıngayla bizi uyutmaları ve solunumumuzu kontrol etmeleri değilmi?
o eski yöntemler zaten yok artık. uzun lafın kısası benim demek istediğim ameliyatta lokal anestezi olduğuna eminmisin? narkoz altında olmadığına nasıl emin olabiliyorsun?
bunu merak ettim

ben bana anlatılanı biliyorum hanımlar.45 dakika sürdü ameliyatım.narkoz yok dedi.bugün 3. gün ben hala ağlıyarak uyanıyorum.şişlik ağrılar.azalarak devam ediyor.mutlumuyum bilmiyorum.dr nazlı olduğumu söylüyor.evet haklı aslında ...bir kalkerken ağlıyorum.otururken çok sıkıntım yok.dün gece hava alanına eşimi bıraktım arabayla.dönemeç ve tümsek dışında sorun yok.yarın son kontrolümü olup edirneye dönücem.naziremi okudum oda küçük gibi diyor kendi cicişleri için.banada öyle geliyor.birde şişlikler ödemler inince kuş gibi kalırlarsa? küçülmez dimi..umarım herrkesin ameliyatı ii geçer

canım çok üzüldüm hala ağrın olmasına.sabret,geçicek hepsi.
ben de hiç küçülme olmadı; pek şişliğim de olmamıştı zaten.ama pek çok arkadaşın burada küçülmesinden şikayetçi olduğunu okumuştum.bilmiyorum ki..
tez zamanda iyileş,mutlu mutlu yazılarını okuyalım burda.

Narkozsuz gögüs büyüten arkadaşlar bana ulaşabilirmisiniz lütfen çok acill!!

Merhaba.Ben narkoz almadım.Yani genel anestezi olmadım.Genel anestezi denilen yani halk arasında Narkoz aldım dediğimiz şey boğazdan bir boru,hortum ne denirse ciğerlere sarkıtılır ve solunum o şekilde sağlanır.Ameliyat dendiğinde çekinilen şeylerin başında gelir narkoz.Ama artık anestezi uzmanları mükemmel yönetiyorlar bu süreci.İlaçlar da harika.Ancak ben lokal + sedasyonla oldum. 2.yöntem de budur.Kolunuzdan ilaçla uyutulursunuz.Herhangi birşey hissetme durumu asla yok.Olsa bu yöntemin tercih edilme durumu olamaz:)) bizzat kendim yaşadım.Benim görüşüm genel anezteziye gerek yok.Neden boşuna narkoz alalım ki? Asla mide bulantısı,kusma vs yaşamadım.En geç 2 saat sonra aklım tamamıyle başımdaydı ve ayaktaydım.Ağrılar ayrı tabi.Onun narkozun türüyle alakası yok arkadaşlar.Keza kasaltı çok ağrılı bir ameliyat:)) Uyuma şekli kişinin ve drun seçimiyle alakalı bir durum.Karar sizlerin tabi.

X