ben de oğlumu bu aralar sünnet ettirmek istiyorum
oğlum 7. ayına yeni girdi
narkozdan neden korkuyorsunuz, sebebi nedir??
ya da şöyle sorayım küçük bebeklerin sünneti için neyi tavsiye edersiniz
genel anestezi mi lokal anestezi mi??
lokal anestezi nasıl oluyor sadece pipisine mi vuruluyor iğne??
internette küçük çaplı bir araştırma yaptım pek bilgi bulamadım
ücretsiz iznim bitmek üzere
işe başlamadan ben de bir an önce yaptırmak istiyorum
pelin003 arkadaşım ben 1 ay önce oğlumu narkozla sünnet yaptırdım Ve kendimde sağlıkçı olduğum için içeri girdim 1.narkoz dedikleri şey kolundan iğne ile yapılan ketamin adında bir ilaç çocuk hafif uyuyor öyle ameliyatlardaki gibi narkoz almıyor ve uyandığında ağrısı acısı olmuyor 2 saat sonra ayağa kalkıp yürüyordu hiç bir sıkıntısı olmadı birde cerrahtan ziyade bir üroloji uzmanına yaptırırsan daha iyi olur sonuçta konunun uzmanı ürologlar umarım yardımcı olabilmişimdir
arkadaşlar smartklamp tekniği diye yeni birşey çıkmış, iğneyok ağrı yok,kan yok,acı yok diyolar,hrkese tavsiye ediorlar,bir araştırın derimm
evet canım biri 3 aylık biri 7 yaşında olan oğullarımı Alisklamp yöntemiyle sünnet yaptırdım çok memnun kaldım tavsiye ederim.........................
kızlar ben narkozla yaptırmadım..ankarada alisklamp yöntemiyle sünnet ettirdim oğluşumu..iyiki narkozla yaptırmamışımmm.. korkulcak bişey yokmuşş..dr. konuşa konuşa yaptı oğluşumun sünnetinii...
bende o yöntemi seçeceğim sanırım..istanbulda tecrübeli dr.araştırmam lazım o zaman.
kaç günde iyileşti senin oğlun??
başka neler yaşadınız canım.düğün filan yaptınmı yada kına gecesi?
arkadaşlar kısıtlı vaktim olduğu için konuyu okuyamadım sorum şu 1 yaşında bebeğim var sünnetini yaptırmak istiyorum narkozlu veya lokal o kısmını düşünmedim fakat altı bezlendiği için ne gibi sorunlarla karşılaşırım.sıkıntı olur mu?lütfen önerilerinizi,tecrübelerinizi bekliyorum
kızlar ben narkozla yaptırmadım..ankarada alisklamp yöntemiyle sünnet ettirdim oğluşumu..iyiki narkozla yaptırmamışımmm.. korkulcak bişey yokmuşş..dr. konuşa konuşa yaptı oğluşumun sünnetinii...
benim fikrim tamamen; bence çok doğru bir karar verdiniz. bırakında oğlunuz küçücük iğnenin acısını duysun ve kendisine ne yapıldığının bilincinde olsun. çünkü bizim mileltimizde sünnet erkeklik göstergesi olarak anılıyor.
bırakında oğlunuz BEN ERKEK OLDUM diye sevinsin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?