• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Narkoz Sonrası Ayılma Süreci hk.

ComeOnBaby

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2012
800
6
0
Balıkesir
Sevgili arkadaşlar bu sorum özellikle ameliyat olan arkadaşlara...Geçen yıl göğsümden kist aldırmak için genel anestezi ile ameliyat oldum...Odama döndüğümde asistanlar ve prof yanıma geldi. Prof "çok uğraştırdın bizi x" dedi...Ben de endişelendim ameliyat kötü geçti sandım. Asistanlardan biri göz kaş yaptı sonra anlatırım gibisinden...Prof çıktıktan sonra yanıma geldi..."Ayılırken bizi çok uğraştırdınız..Sizi zor tuttuk 2 şişe de serum kırdınız" dedi gitti...Neyse bu benim aklımda kaldı ama normaldir insanlar ayılırken saçmalar diye önemsemedim. Yalnız 5 ay sonra kontrole gittim. İçerde aynı asistanlar ve prof. Asistanlardan biri "Hocam x geldi" dedi. Prof "o kim" diye sordu. Asistan "hani şu psikolojik rahatsızlığı olan hasta" dedi. O da "tamam hatırladım gönder" dedi. Böyle bir şey var mıdır ya? Bi de beni görünce gülüyo bunlar birbirlerine...Allahım ne yapmış olabilirim ben orada...Bu tür bir durum yaşamış olanınız var mı??

boşuna dememişler eğitim cehaleti alır,eşeklik baki kalır diye. ortalık dangalak dolu canım,boşver,unut gitsin bu olayı. :31:

Çok saygısızca davranmışlar..Psikolojik bir rahatsızlığınız olsa bile bu şekilde hitap etmemeliydiler...Bence de şikayetçi olun...

Sevgili arkadaşlar bu sorum özellikle ameliyat olan arkadaşlara...Geçen yıl göğsümden kist aldırmak için genel anestezi ile ameliyat oldum...Odama döndüğümde asistanlar ve prof yanıma geldi. Prof "çok uğraştırdın bizi x" dedi...Ben de endişelendim ameliyat kötü geçti sandım. Asistanlardan biri göz kaş yaptı sonra anlatırım gibisinden...Prof çıktıktan sonra yanıma geldi..."Ayılırken bizi çok uğraştırdınız..Sizi zor tuttuk 2 şişe de serum kırdınız" dedi gitti...Neyse bu benim aklımda kaldı ama normaldir insanlar ayılırken saçmalar diye önemsemedim. Yalnız 5 ay sonra kontrole gittim. İçerde aynı asistanlar ve prof. Asistanlardan biri "Hocam x geldi" dedi. Prof "o kim" diye sordu. Asistan "hani şu psikolojik rahatsızlığı olan hasta" dedi. O da "tamam hatırladım gönder" dedi. Böyle bir şey var mıdır ya? Bi de beni görünce gülüyo bunlar birbirlerine...Allahım ne yapmış olabilirim ben orada...Bu tür bir durum yaşamış olanınız var mı??

Bana yazdıklarınızdan sonra size gülmeleri az.... Burada 3 tane üyeliğiniz var ve bence doktorların dediği gibi siz normal değilsiniz ve ciddi tedavi olmalısınız....

ben kendi adıma yazayım bizde garip hatıralar bırakan hastaları bazı özellikleri ile hatırlarız ancak hataya pek bunu caktıremayız kötü olmuşş..
ama gercekten cok farklı insan geliyo hatrta bir keresinde yaptırdığım doğmu giçç unutmama bu arada ben ebeyimm..
necati alla b..nı versin gel k...gun gibi çıkar diye bagıran hasta biliyorum yani böyle şeyler heppp olur...

Back