• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Narciso Rodriguez For Her Musc Intense

ysmgzldr

Guru
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2010
1.770
78
363
Kızlarrrrr Narciso Rodriguez For Her Musc Intense kullanan var mı? :12:
Sizce içeriği çok ağır mı?

"Narciso Rodriguez'in miskten esinlenerek oluşturduğu sınırlı parfüm çiftlerinin arasında yer alan Musc Collection for Her Intense, miskin gücünü daha yoğun bir şekilde teninde hissetmek isteyen kadınlar için düşünülmüş bir parfüm.

Beyaz çiçekler ve vanilyanın kalbinde sakladığı amber ve miskle Musc Collection for Her Intense, erkekleri baştan çıkarıyor."

Üst nota: Ylang-ylang, Afrika portakal çiçeği, yasemin.
Kalp: Amber, misk.
Dip nota: Beyaz bal, vanilya, vetiver, odunsu notalar.
$nd.6575.jpg

Son düzenleme:
Canım ben çok merak ediyorum bu kokuyu kullanmaya başladın mı ?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım ben çok merak ediyorum bu kokuyu kullanmaya başladın mı ?

canım ben onu denedim bi keama stok yaptım sonbaharda kullanıcam. beklediğimin aksine ağır bir parfüm olmadı şükür. ilkbahar ve sonhabarda rahatlıkla kullanılır. tam da tarifindeki gibi misk ve çiçek karışımı. hafif de vanilya var. zaten rengine bakınca sonbaharı andırıyor bana :) pembesi baharı, siyahı da kışı...

canım ben onu denedim bi keama stok yaptım sonbaharda kullanıcam. beklediğimin aksine ağır bir parfüm olmadı şükür. ilkbahar ve sonhabarda rahatlıkla kullanılır. tam da tarifindeki gibi misk ve çiçek karışımı. hafif de vanilya var. zaten rengine bakınca sonbaharı andırıyor bana :) pembesi baharı, siyahı da kışı...

Çok teşekkür ederim canım pembesini alalım o zaman :)

Kızlarrrrr Narciso Rodriguez For Her Musc Intense kullanan var mı? :12:
Sizce içeriği çok ağır mı?

"Narciso Rodriguez'in miskten esinlenerek oluşturduğu sınırlı parfüm çiftlerinin arasında yer alan Musc Collection for Her Intense, miskin gücünü daha yoğun bir şekilde teninde hissetmek isteyen kadınlar için düşünülmüş bir parfüm.

Beyaz çiçekler ve vanilyanın kalbinde sakladığı amber ve miskle Musc Collection for Her Intense, erkekleri baştan çıkarıyor."

Üst nota: Ylang-ylang, Afrika portakal çiçeği, yasemin.
Kalp: Amber, misk.
Dip nota: Beyaz bal, vanilya, vetiver, odunsu notalar.
Eki Görüntüle 1070337

Aiyahını kullanıyorm kesinlikle alınası

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back