• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

narciso rodrigues

prensesfb

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2008
24.376
7
206
26122852.jpg

kizlar bu parfumleri cok merak ediorum.kullanan varmi?hangisi daha guzel siyahmi yoksa pembe olanmi?bide gunduz kullanim icin hangisi ideal?

narciso rodriguez for her edp kullanıyorum canım yerimseniben
tenimle bütünleşip evet bu benim kokum dediğim nadir parfümlerdendir opuyorumnanaktan
fazlasıyla kalıcı, kalıcı olmasına rağmen insanı bayıltmayan, süper koku.
:lepi:

narciso rodriguez for her edp kullanıyorum canım yerimseniben
tenimle bütünleşip evet bu benim kokum dediğim nadir parfümlerdendir opuyorumnanaktan
fazlasıyla kalıcı, kalıcı olmasına rağmen insanı bayıltmayan, süper koku.
:lepi:

cok saollasinn tatlimm hangi rengini kullaniosun?kullandigin parfumun sisesi ne renk tatlim cunku bi pembe bi siyah varda

evet ya pembesıne bakmıstım cok guzel ama gıttım parfumcuye uyup baska parfum aldım gercı bu da cok guzel ama bu parfumude alcam

canım bir dene bakalım ikisinide inşallah beğenirsin opuyorumnanaktan
benim kuzenle gittik benim kokuya hasta oldu :asigim:
amma siyahı seçti sositososito
tenle bütünleşmeside çoooook önemli
yalnız ilk sıktığında bekle ağır gelebilir,sen gündüz demişsin amma ben yaz kış geceleri kullanırım canım kaydirigubbakcemile5
bence karakteristik feminen ve farklı bir koku
:asigim:

evet ya pembesıne bakmıstım cok guzel ama gıttım parfumcuye uyup baska parfum aldım gercı bu da cok guzel ama bu parfumude alcam

canimcim baktimda genelde herkes pembesini tavsiye edio ve begenio bende pembeyi alcam kismet olursa
siyahi sanirim gece icin falanmi ideal acaba dahami agir bilmiorum

canım bir dene bakalım ikisinide inşallah beğenirsin opuyorumnanaktan
benim kuzenle gittik benim kokuya hasta oldu :asigim:
amma siyahı seçti sositososito
tenle bütünleşmeside çoooook önemli
yalnız ilk sıktığında bekle ağır gelebilir,sen gündüz demişsin amma ben yaz kış geceleri kullanırım canım kaydirigubbakcemile5
bence karakteristik feminen ve farklı bir koku
:asigim:

dogru diosun canim tenle uyumu cok onemli ben bide gunduz kullancam cok agir deildir umarim cok merak ediorumm dogrusu hem pembesine bakicam hem siyahina bakalim hangisi uyucak

dogru diosun canim tenle uyumu cok onemli ben bide gunduz kullancam cok agir deildir umarim cok merak ediorumm dogrusu hem pembesine bakicam hem siyahina bakalim hangisi uyucak

canım pembesi biraz teninde kaldıktan sonra farklı çekici çiçek kokusu,siyahı içine biraz daha baharat katılmış hali die anlatsam sana opuyorumnanaktan
aslında siyah edt daha hafiftir derken bana daha ağır geldi yerimseniben
bahar ve kışın pempeyi gece gündüz kullanırım :asigim:
ama yaza ağır kaçabilir kafamçokkarıştı
birde senden ricam gerçekten hastası olduğum için bu kokunun ondan söylüyorum
ilk deneyeceksen lütfen ama lütfen bekle teninde kalmış haline bak :Saruboceq:
umarım beğenirsin canım

a.s.

canım pembesi biraz teninde kaldıktan sonra farklı çekici çiçek kokusu,siyahı içine biraz daha baharat katılmış hali die anlatsam sana opuyorumnanaktan
aslında siyah edt daha hafiftir derken bana daha ağır geldi yerimseniben
bahar ve kışın pempeyi gece gündüz kullanırım :asigim:
ama yaza ağır kaçabilir kafamçokkarıştı
birde senden ricam gerçekten hastası olduğum için bu kokunun ondan söylüyorum
ilk deneyeceksen lütfen ama lütfen bekle teninde kalmış haline bak :Saruboceq:
umarım beğenirsin canım

a.s.

himm anladim canim benim o zaman bana pembe daha uyar gibi gelio zaten onumuzde kis iyi gidicek insalla tamam canim bekler tenime siner oyle bakarim kokusuna cok saoll tatlimm benimm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

himm anladim canim benim o zaman bana pembe daha uyar gibi gelio zaten onumuzde kis iyi gidicek insalla tamam canim bekler tenime siner oyle bakarim kokusuna cok saoll tatlimm benimm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

denediğinde haberleşelim canım ok :içelim:
memnun kalman dileklerimle...
a.s.

arkadaşlar bende var hediye geldi pempesi işte renkler zzevkler tartışılmazmış derler ya bana hitap etmedi koku ağır bir koku ben daha hafif kokulardan hoşlanırım belki 2yada 3 fıslatmışımdır.
Takas veya satın almak isteyenlere duyrulur orjinaldir bu arada.

26122852.jpg

kizlar bu parfumleri cok merak ediorum.kullanan varmi?hangisi daha guzel siyahmi yoksa pembe olanmi?bide gunduz kullanim icin hangisi ideal?
ben ikisinide denedim ama sora karıstrdım hangi kokulardı diye ama genel olarakk ikide cok hosuma gtti eşimde bayıldı ....siz hangisini begendinz

Back