Nar suyu ağır kaldırmak

Zeyno1Oemer

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2019
52
16
3
32
Hanımlar ben tecrübesiz olduğum için çok korkuyorum. Bilmeden tarihi geçmiş ama daha hiç açılmamış nar suyu içtim bi çorba kaşığı kadar sonra, sonra bi buçuk yaşındaki yeğenim yere düştü çok kötü refleks olarak kaldırdım onu ama hemen verdim birine, balıklı pizza yedim çok az, iyice paranoyak oldum. Doktorada gidemedim henüz randevum Pazartesi, gebeliği öğrenelide 2 gün oldu. Yavruma bişe olmaz dimi bundan sonra dahada dikkatli olucam ama hep tecrübesizlikten zaten kaşık ağrım vardı yine ağrıyınca biraz evham yaptım

stres daha çok etkiliyor bebeği rahatlayın... Allah ın izniyle hiçbir şey olmaz doğacak olana. nar suyunun etkisini bilmiyorum, balıklı pizzaya ton balığı koyuyorlar diye biliyorum. bir kereden bir şey olmaz ama konserve ürünü olduğu için yemesen iyi olur ton balığı. en tehlikesi bence ağır kaldırmak. burdaki çoğu annenin ikinci çocuğuna gebeyken dayanamayıp birinciyi kucağına aldığını okumuştum yine de dediğim gibi en tehlikelisi ağır kaldırmak ve yükseklere uzanmak. dikkat edin bir şey olmaz inşallahhh...

Ablamın hamileliğinde doktoru şu sözü söylemişti; "eğer anne karnında bebek bu kadar kolay zarar görebilen birşey olsaydı eski zamanlarda, teknoloji gelişmemiş, ne zararlı ne değil, ne yenmeli ne yenmemeli bilinmeyen dönemlerde neslimiz tükenirdi."

birden fazla cocugu olan herkes bebek ve cocuk kaldırıyor sürekli. O yuzden bir sey olacagini sanmam. Nar suyundan ve baliktan da bir sey olacagini sanmiyorum. Sadece yukarda da denildigi gibi konserve yemesen iyi olur.

Yok yahu sakin ol. Hiç bir şey olmaz. Ben de başlıkta ağır kaldırmak görünce ciddi bir ağır kaldırmak kanepe dolap taşımak gibi zannettim. İlk günlerde kasık ağrısı bel ağrısı adet olacak gibi huzursuzluk olur zaten. Allah korusun bu haftalarda bebek ciddi bir zehirlenme ilaç kullanımı vs olmadığı sürece yediklerinizden filan etkilenmez. Rahat olmak önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…