Nar Kürü

thatwoman

.
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2014
1.034
601
78
35
Arkadaşlar, uzun süreli doğum kontrol hapı kullanımı yüzünden (doktor hatası da diyebiliriz!!) rahim duvarım çok inceymiş. İlacı bırakalı 4 ay oldu hala kalınlaşmıyor. Bunu düzeltmek için nar kürü önermişler internette. Deneyen var mı aranızdan? Ya da bu konuda bir fikri olan?

canım benide rahim duvarım inceydi doğum kontrol hapı kullanmıştım 9 ay kadar. çocuk isteyince doktor kontrolüne gittim orada öğrendim .doktorda bunun için ilaç verdi 1 ayda 1 cm kalınlaşmıştı ve normal kalınlığa geldi. bi doktora muaneye git bence.

Gerek yok dedi, 6 ayda kalınlaşırmış... E bebek istiyorum ben de. Varsa ilacı madem verse ya! Sağol bilgilendirmen için

Cnm hangi marka ilacı kullandin ben 2,5 yıl yasmin kullandim ama bırakınca çok şükür sıkıntı yaşamadım hemen hamile kaldim darısı sana be tüm isteyenlere inşallah

Myralon kullandım ben... İnşallah her isteyen alsın kucağına bebeğini çok üzülmeden çok uğraşmadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…