Saç Rengi ve Saç Boyama Nar kızılı mı yoksa şarap kızılı mı daha kalıcıdır ?

birde kızlar sizce nar kızılıyla şarap kızılının arasındaki fark nedir ben koyu kızıl içinde turuncu degilde pembe olucak bi koyu kızıl istiorum

valla kızlar bende saiyah saçımın üstüne kızıl siyah yaptım ama tepeleri çok güzel bir kızıl almış ama ucları nie hla siyah kalmış anlamadımmm

valla kızlar bende saiyah saçımın üstüne kızıl siyah yaptım ama tepeleri çok güzel bir kızıl almış ama ucları nie hla siyah kalmış anlamadımmm

ben siyahtan zor kurtuldum çok zor açılıyo uçlarını ancak kuaförde açabilirsin yoksa uçları fırça sapı gibi durur daha işlemi kendin yaparsan yanar diikkat

ben siyahtan zor kurtuldum çok zor açılıyo uçlarını ancak kuaförde açabilirsin yoksa uçları fırça sapı gibi durur daha işlemi kendin yaparsan yanar diikkat

hayatım kına kızılı yapıcam saçıma biraz sonra. hint kınasının kızılı ne tür siyah olursa olsun saçın. direk siyahı kapatıo kızıla çevirio ben şimdi kızıl yapıcam tamamen kızıl kafa olucam

sarap kızılı daha koyudur.nar olan daha acık ama nara boyarsan zamanla acılcak ve turuncuya donusecektır.saclarımın ucları koyu oldu demısın dıplerın akmıstır uclarıda boya vardır ondan koyu olmustur canım benımde saclarım kızıl ben cok boyattım boyadım her rengı denedım nerdeyse boya oldugu ıcın benımde saclarımın uclrı koyu oldu ama guneste falan rengı bellı oluyor.ayrıca edındıgım tecruberelere gore acık tenlı ve renklı gozlululere daha cok yakısıyor.bır arkadasım acık tenlı ama sacları sıyah kızıla boyadı tamda tutmamıs karmakarısık bır ton ortaya cıktı gorunumde ıyı değil.actırma ıslemı zararlı akmasını beklıyor.dıkkatlı olun derım

jeans colorun amonyak içermeyen deep red yoğun kızılı çok güzel bi renk ben uzun zamandır onu kullanıyorum biraz akıyor ama her kızıl gibi çok normal.hem ucuz hemde saçına zarar vermeden boyayabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…