• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nar çiçeği tarçın limon çayı zayıflatıyormuş!

Geberdi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2009
318
499
103
İstanbul
Merhaba kızlar, bayramda tesadüfen bir iksire denk geldim. Aslında şerbet bu ama şekersiz yapıldığında ödem atıyor ve yağ eritiyor. Ayrıca kolesterolü ve şekeri hastalığında şekeri dengeliyor. Tarifine gelecek olursam bir kaç tutam nar çiçeği 4-5 tane karanfil ,2 çubuk tarçın, yarım limon bunları 5 dakika kaynatıyoruz. Yaz aylarında soğuk içerseniz daha keyifli bir içimi var ama çay olarak da tüketebilirsiniz.
Denemiş olanlar veya deneyecek olanlar mutlaka tecrübelerini yazsıın!!

Tabi ki canımcım bak şimdi 1,5 litreyi al karşına :D içine 2 tane çubuk tarçın 4-5 tane karanfil at yarım limonu da sık canım sonraa.. nar çiceği aktarlarda oluyor bereketli bir şey epey gidiyor iki yemek kaşığı kadar at 5 dakika kadar kaynat ister sıcak iç istersen buzlu buzlu yap yaz aylarından ben daha çok sevdim. Buna ayrıca şeker atıp şerbet niyetine de içen var ama yararı böyled daha iyi olur tabi amaç kilo ve ödem olunca

Son düzenleyen: Moderatör:
Tabi ki canımcım bak şimdi 1,5 litreyi al karşına :KK70: içine 2 tane çubuk tarçın 4-5 tane karanfil at yarım limonu da sık canım sonraa.. nar çiceği aktarlarda oluyor bereketli bir şey epey gidiyor iki yemek kaşığı kadar at 5 dakika kadar kaynat ister sıcak iç istersen buzlu buzlu yap yaz aylarından ben daha çok sevdim. Buna ayrıca şeker atıp şerbet niyetine de içen var ama yararı böyled daha iyi olur tabi amaç kilo ve ödem olunca
Sen harika bir üyesin :sampiyon: :))

Back