Dudak Makyajı Nar çiçeği ruj markası tavsiye eder misiniz?

Dudak Bakımı (rujlar, kalemler)

Beren

<3
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2010
11.067
197
kızlar nar çiçeği ruj alıcamda lütfen marka tavsiye edermisiniz:26:

xxxx

burdan alıyorum genelde cnm ben 45-40 arası değişiyor dolar kuruna göre ama dışarda daha pahalı oluyor kozmetikçilerde

Son düzenleyen: Moderatör:
$ruj.jpg bu şekilde bi ruj bendeki numarası 767 fiyatıda uygun 20 liraya almıştım 1 yıl kadar önce. çokta kalıcı kajalı her kozmetik mağazasında bulursun

şu an strawberryde inanılmaz indirim vr canım su an göz attımda kanebo ruj 19 tlye düşmüşş ayrıca nar çiçeğide var aralarında bence kaçırma hemen bk xxxx bende almayı düşünüyorum kanebo çok iyi marka normalde çok pahalılar

Son düzenleyen: Moderatör:
Avon kullanıyorum nar çiçeği çok güzel duruyor tavsiye ederim. Arka kısmında really rosy g191010 yazıyor ...

Pastel'in Cecile 3D Effect Lipgloss 6 numarasını kullanıyorum. Başarılı bir renk. Hem de dudaklarım daha dolgun gösteriyor.

Avon Red2000 bence tam bir kırmızı,narçiçeği gibi gelmedi bana.ben de Flormar supermatte 201 kullanıyorum. hem parlamıyor da çok mat.başka bir arkadaş daha önermiş zaten.memnunum gayet,öneririm ben de:KK31:

flormar long wearing L24 .. çok güzel bir narçiçeği..
daha hafif ve gloss dersen seçenek olarak flormar supershine 119.. :KK34:

flormar long wearing L24 .. çok güzel bir narçiçeği..
daha hafif ve gloss dersen seçenek olarak flormar supershine 119.. :KK34:

evet l 24 aldım gercekten cok guzel bır narcıcegı yanında bır rujdaha aldım oda cok guzel bır turuncı bugday tenlıler ıcın superrrr ..kampanya varmıs fondeten hedıye ettıler rujda ındırıme gırmıs cok karlı bır alışverış oldu...

X