• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler Nar Çekirdeği Krem (Ama hodan yağlı olandan) Kullanmalımıyım Sizce..

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

yesimcik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2010
36
0
36
Bursa
En sonunda konu açmam gerekti. bi kaç yerde sordum kullanan varmı nar kremi diyerek ama kimse mesajlara cvp vermedi.. Belki atığım konuda bi sonuca varabiliriz.
o zaman ben önce size hikayemi anlatıyım ona göre bi araştırma yapalım bende artık kararımı veriyim..
Sivılce ve siyah nokta sorunu cok yasıyorum. ustelık cıldmde hassas. hersey ıyı gelmıyor bana. gecen gun aktara gıttım krem veya yağ almak ıcın hangısı ıyı gelecekse. aktar bana dırek son gunlerde cok sattıgım nar cekırdegı kremı var ıcerıgı cok yogun ve kullananlar cok memnun dıyerek o kremı vermeye calıstı. ıcerısınde hodan - kantoron gıbı bı kac karıım daha varmıs. garantı de verdı.
işte kısaca bunlar oldu ve şimdi çok kararsız kaldım.. kullanan varmı memnun kalan yada başka tavsiye edilecek ürün bilen...

arkadaslar kararımı verdım ben kımse yardımcı olmadıgı ıcın bende dırek olarak sıteden sıparıs gectım artık. etkılerını sonuclarını buradan paylasırım sıze. belkı ben yardımcı lurum artık sıze..:63:

arkadaslar etkılerını yazacam dedım sozumde duruyum.:46: daha yenı kullnıyorum o yuzden kesın sonuc demıyorum ama ılk gozlemlemelerim.:28: kokusu harika, :28:nemlendiriciliği süper,:28:sürdüğüm dakıka mımıklerden dolayı olusan ciziklere harıka etkı gosterıyor azalmaya basladı. sivilce içinde aynı etkıyı beklıyorum sonucları burada paylasacagım tekrar:46:

canım ben de kararsızım üzüm çekirdeği yağı kremi mi ,nar bilemedim.bende de siyah nokta çok ama ben asıl cildim parlak canlı olsun istiyorum ve nemlendirici olarak da doğal bir sey olsun diye.en iyisi bu kremler di mi:3:

canım ben de kararsızım üzüm çekirdeği yağı kremi mi ,nar bilemedim.bende de siyah nokta çok ama ben asıl cildim parlak canlı olsun istiyorum ve nemlendirici olarak da doğal bir sey olsun diye.en iyisi bu kremler di mi:3:

canım sana ben nar kremini tavsiye ederim üzüm cek kremide güzel bi ara kullanmıstım ama akne siyah noktaya etkisi yok üzüm cek kreminin. Senin istediğin özellik için benimde kullandığım alweyna nar kremini tavsiye ederim. hakikaten içeriği çok güzel sadece nar yagı yok çok çeşitli yağlar varki hepsi bugunlerde gerek maranki gerek ömer coskun olsun yada saraçoğlu olsun hepsinin kullanın dediği cilt bakım yağarlının hepsi var. basşta hodan yağı.. bak unutuyordum senin kullanmak istediğin üzüm çek yağıda var içinde..
fiyatına bakarsak ta zaten çok uygun.. genede karar senin..
ya bide başka kullanan hiç mi yok bilmiyorum onlarda yorum yazsalarda konu hareketlense. belkı daha cok kişiye yardımcı olmuş oluruz..
:17: bu alweyna nın sahibinin bana kesin set hediye etmesi lazım.. aslında onların buraya gelerek yorumlara cevap vermesi lazım.. onların yerine ben üstlendim görevi.. :32:

canım sivilce izi tedavisi zaman a göre etkisi var dierek biliyorum yani sabır işi.. ama kullandıgım süre içinde çok güzel etkilerini gördüm ben. cildime cok iyi geldi.. sivilce izimde cok yok zaten cok az var.. kullan istersen canım memnun kalırsın..:49:

benim aldığım siteyi yazıyım isterseniz arkadaşlar yada baska sitelerden siz kendinizde arastırın. belkı yardımcı olmus olabılırım

Son düzenleyen: Moderatör:
bende yeni aldım inşaallah faydasının görürüm sivilce lekelerimsiyah noktalarım çillerim var her şeymevcut yani :) faydasının görenler yazsın lütfen

kullanıyorum birkaç günüdr faydasıolacak gibi kokusu güzel yumuşacık yapıyoo zamanla belli olacak kullananlar sonuçlarınınyazsa daha iyi olacak ama :44::44:

kimse ilgilenmiyo ama ben yazayım faydasının görüyorum kızlar temmuzda düğünüm var o zmana kadar dahada iyi olacak inşaallah cildim

cansel cim ben ve senden baska kımse kullanmıyor sanırım. ben uzun zamandır kullanıyorum sureklı etkısını yazıyorum buradan ve cok memnunum. sivilceye de etkısı oldu ve pürüzsüzleştirdi. sımdı bakalım güneş koruyucu olarak kullanacam.. alovera yagıda oldugu ıcın ıcınde ıyı gelecegı solenıyor yagın faydalarından.
çok cuzi bi ücretler bir çok etkisinden sonuc alıyoruz. harika birsey bu alweyna krem.
arkadaşlar sıddetle tvsıye edıyorum sıze arkadaslar düşünmeden kullanın mutlaka memnun kalacaksınız.:33:

Bende nar cekirdegi yagi kullaniyorum.ama baska dogal marka.kokusu guzel degil bendekinin zaten katkisiz kremlerde guzel koku olmuyor sanirim.bende cok memmunum.cok kullanilan bir marka nemlendirici kullaniyordum ama zamanla gordumki cildim lekelenmeye basladi.aktara gittim bana mecitefendinin nar cekirdegi kremini verdi.yuzumde bir isilti hafiflik oldu.artik bende birakmam bu kremi....

Back
X