• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları nappy sprey kullananlar ve bebek bezi tavsiyesi

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

elf07

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2011
89
9
96
kızımın pişiğini bir türlü geçiremiyorum arkadaşlar. zaten kolik, reflü derken psikolojim yerlerde, bir de pişikle uğraşıyorum. doğduğundan beri prima kullandım ama değiştiricem artık. hem bebek bezi tavsiyenizi almak istiyorum hem de nette araştırırken nappy sprey diye bi krem gördüm. kullanan var mı? memnun kaldınız mı? ben sebamed, hametan, kantaron yağı, zeytinyağı, travocort, bepanten hepsini denedim. ama bir türlü geçmiyor. yaa ben kötü bir anne gibi hissediyorum artık kendimi. bi çocuğa bakmayı beceremedim.ooof of.

canım öncelikle ıslak mendilini kaynatılmış su ile yıka,sildkten sonra mutlaka kurula ve asla pudra kullanma..bende çok çektim pişikten molfixe geçtikten sonra öyle bi derdim kalmadı çok şükür.ilaç tavsiyesi olrakta belki tuhaf gelebilir ama denenmiş bişi dicem eczaneden göz merhemi al sür acayip işe yarıyo hemen etkisini göstermişti benim bebişimde acil şifalar

Nappy bana numune gelmişti. Çok pişik sıkıntımız yoktu ama gene de kullandıktan sonra ki bezini açtığımda makat kısmındaki kızarıklığın bariz bir şekilde geçtiğini hatta diğer kısımlar gibi beyazladığını farkettim ama tabii önmeli olan pişik olmamak öncelikle. benim bebeğimin gıdıklarında pişik vardı. yirmisinde ve kırkında tuzladık. acayip faydası oldu. bir de bazı bebeklerin poposu lüksde olsa bazı markaları sevmiyor. küçük kuzenim prima da pişik olmuştu.ama bebekten bebeğe değişiyor tabii.

teşekkür ederim arkadaşlar.

göz kremini duymamıştım, ilginç ama denemeye değer. geçen gün burdan cevap alamayınca evybaby aldım. bir kaç bezden sonra bağlatmadı küçük hanım. daha bağlarken ağlamaya başlıyordu, anlayamadım nolduğunu ama bıraktık. acayip huzursuzluk yaptı. şimdilik tekrar prima premium care aldım.

pişik ilk olarak makatın etrafından başladı zaten ve dağıldı. tam geçti diyorum ama makat etrafındaki minik noktalar geçmediği için tekrar dağılıyor sanki. doğduğunda ben de tuzlattırdım. bu tarz şeylere karşı olmama rağmen niye bilmiyorum tuzlama olayına karşı değilim. yine de pişti yavrum.

nappy sprey aldım arkadaşlar. memnun kalmadım. pişikten koruma konusunda denediklerimin içinde en iyisi hametan. diğerleri az da olsa pişik yapıyor ne yazıkki.

Pişik kremi olarak popolin benim vazgeçilmezim harika bir krem 1 günde pişikten eser bırakmıyor kesinlikle tavsiye ederim. Bez olarakta prima - molfix huggys hepsini kullandım ama şuan yenicanbebe kullanıyorum diğer markadar kadar kaliteli pişikte yapmıyor benim oğlumda.

Back