napolyon .com hakkında

hopefu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2012
117
13
118
merhaba arkadaşlar.sizlere bişey sormak istiyorum.napolyon.com diye bir site var.oradakendın hakkında bılgılerı toplayarak.puan kazanıyorsunuz.sonra onlar bazı alışveriş sitelerinde kupona ceviriyorsunuz.ben hakkımda bılgı doldurdum ama doğru seyler yazmadım.güvenemedım.ama kupona çevirirken tc numarası ıstıyor.sikayet.com a baktım genelde herkes sıldırmek ıstıyor bılgılerını verdıgı ıcın onun dısında bır sorun goremedım.siz hiç kullnadınızmı bu siteyı cok kararsız kaldım ben.sadece hakkında bılılerı doldurarak epey puan toplanıyor.avantajlı gorundu ama bılemedım :S

merhaba arkadaşlar.sizlere bişey sormak istiyorum.napolyon.com diye bir site var.oradakendın hakkında bılgılerı toplayarak.puan kazanıyorsunuz.sonra onlar bazı alışveriş sitelerinde kupona ceviriyorsunuz.ben hakkımda bılgı doldurdum ama doğru seyler yazmadım.güvenemedım.ama kupona çevirirken tc numarası ıstıyor.sikayet.com a baktım genelde herkes sıldırmek ıstıyor bılgılerını verdıgı ıcın onun dısında bır sorun goremedım.siz hiç kullnadınızmı bu siteyı cok kararsız kaldım ben.sadece hakkında bılılerı doldurarak epey puan toplanıyor.avantajlı gorundu ama bılemedım :s

sonuç ne oldu canım cevap alabildinmi ögrendinmi site hakkında bişey.bende merak ettimde siteyi:1:

deneyemedım ya cesaret edemedım.burdan yazacak arkadaslardan beklıyorum napsam dıye

sonuç ne oldu canım cevap alabildinmi ögrendinmi site hakkında bişey.bende merak ettimde siteyi:1:

daha önce bana kendılıgınden tac onlıne sıtesıne % 25 ındırım gelmıstı maıl kutuma bende annem ıcın kullanmıstım.kendılıgınden vermıstı.ama sımdı kuponu kendım olusturmam gerekıyor.tc ıstıyor ve bende çekindim.off yaa :D

ben vermeyin derim. bir kimlik numaraları kaldı ulaşılamayan. gerçi kolay ulaşılamayan diye düzelteyim. çünkü istediklerinde buna da ulşabiliyorlar. verecekleri puan çek vs. herneyse sizin özelinizden ya da karşılaşacağınız risklerden daha öncelikli değildir herhalde. sürekli ilgisi alakası olmayan yerlerden mesajlar geliyor mesela. gsm şirketlerinden para karşılığı ulaşıyorlar ve siz sildirmek isteseniz de ulaşamıyor muhatap bulamıyorsunuz. velev ki güvenilir bile olsa ben risk almaya değmeyeceğini düşünüyorum. sizin anlattığınıdan bilgileriniz karşılığında size kullanabilir para puan vs. veriliyor. bir nevi bilgilerinizi satmak gibi birşey mi oluyor tam anlamadım ama hiç güvenilir gelmiyor.
bir arkadaş taçın indirim kuponundan bahsetmiş o da kandırmaca ilk etapda kullanıyorsunuz devamında tam da arkadaşın dediği gibi ikincisi bilgi vs. bir sürü şey çıkıyor. bilemem ama uzak durun derim
çok mu psikopatım nee:27::37::27:

Son düzenleme:
benim nişanlım üyeydi oraya, indirim kuponları var işine yarayan olur mu bi bak demişti, hatta davet göndermişti ben de üye oldum, ara ara mail geliyor. her mailden belli bir puan (nap diye geçiyor onlarda) topluyorsun. bunlardan da bir sürü indirim kazanabiliyorsun. güvenilir olmasaydı beni dahil etmezdi. araştırıp üye olur o da.
he henüz kullanmadım naplari o ayrı

ben vermeyin derim. bir kimlik numaraları kaldı ulaşılamayan. gerçi kolay ulaşılamayan diye düzelteyim. çünkü istediklerinde buna da ulşabiliyorlar. verecekleri puan çek vs. herneyse sizin özelinizden ya da karşılaşacağınız risklerden daha öncelikli değildir herhalde. sürekli ilgisi alakası olmayan yerlerden mesajlar geliyor mesela. gsm şirketlerinden para karşılığı ulaşıyorlar ve siz sildirmek isteseniz de ulaşamıyor muhatap bulamıyorsunuz. velev ki güvenilir bile olsa ben risk almaya değmeyeceğini düşünüyorum. sizin anlattığınıdan bilgileriniz karşılığında size kullanabilir para puan vs. veriliyor. bir nevi bilgilerinizi satmak gibi birşey mi oluyor tam anlamadım ama hiç güvenilir gelmiyor.
bir arkadaş taçın indirim kuponundan bahsetmiş o da kandırmaca ilk etapda kullanıyorsunuz devamında tam da arkadaşın dediği gibi ikincisi bilgi vs. bir sürü şey çıkıyor. bilemem ama uzak durun derim
çok mu psikopatım nee:27::37::27:

az öyle oldu zaten korkuyordum :D

benim nişanlım üyeydi oraya, indirim kuponları var işine yarayan olur mu bi bak demişti, hatta davet göndermişti ben de üye oldum, ara ara mail geliyor. her mailden belli bir puan (nap diye geçiyor onlarda) topluyorsun. bunlardan da bir sürü indirim kazanabiliyorsun. güvenilir olmasaydı beni dahil etmezdi. araştırıp üye olur o da.
he henüz kullanmadım naplari o ayrı

bende naplarımı daha harcamadım duruyor.

bende zamanında üye olmuştum trendyol çeki aldım aldıktan 30 gün sonra mıne yüklenecek diyordu arada bir baktım yüklenmedi bana o yüzden de bidahada bakmadım o siteye.

Aman diyeyim cok guvenmediginiz sitelere TC kimlik no, ozel sahsi bilgiler gibi, kendiniz hakkinda bilgileri internete yuklemeyin. Bunun en onemli sebeplerinden bir tanesi, kimlik hirsizligi denilen birsey var.. Bu kimlik hirsizligi sayesinde akla hayale gelmeyecek sekilde, sizin kimlik bilgilerinizle bir cok sey yapabilirler, siz yapmamis olsaniz dahi, suclu duruma dusebilirsiniz... Suclu duruma dusmesenizde, davalar pesinde kosturursunuz asil sucluyu ve kimlik hirsizini bulmak icin... :31:
Bana pek guvenilir gelmedi dogrusu.... :31:

Back
X