o kız gelirse giderim dedi daha ne gel-git olayı anlamadım.canımı yakıyor benim de kalbim varO aklındaki kız bir gel diyor, bir git diyor
Ondan seninki de sana doğru bir geliyor bir gidiyoor
Durum bundan ibaret
o kız ortaya yok zaten eskiden kalma biriymş yada uydurduğu yalan bilmiyorum ama o lafı söyledikten sonra ne gelmesi , bunu nasıl kabul edebilirim ki?? düşünemiyor musen dur bir kenarda o kızda dursun o kız gider ise sana gelecek yol yapıyor aklı sıra
düşünemiyor değil de boşta kalmasın biri olsun sen ya da o bu şu farketmez sanırım hiç iyi bir izlenim uyandırmadı bende anlattığın kadarıylao kız ortaya yok zaten eskiden kalma biriymş yada uydurduğu yalan bilmiyorum ama o lafı söyledikten sonra ne gelmesi , bunu nasıl kabul edebilirim ki?? düşünemiyor mu
etkilenmediği belli ama ben etkileniyordum kendini niye bu kadar nokta gibi küçülttü kiBen senin yerinde olsam bu saatten sonra gelse de yüz vermezdim. Neden dersen aklında biri varken - sözde - seninle konuşmuş. Sonra diğeriyle konuşmuş şimdi sana bakıyor. Yarın öbür gün sevgili olursanız aynılarını başka bir kızla sana da yaşatmayacağını nereden bilebilirsin ki ??
Senden gerçekten etkileniyor olsaydı aklında sadece sen olurdun başkasından söz etmezdi bile.
ona göre olması gereken zamanda söylemiş. kendini haklı görüyor birdedüşünemiyor değil de boşta kalmasın biri olsun sen ya da o bu şu farketmez sanırım hiç iyi bir izlenim uyandırmadı bende anlattığın kadarıyla