ya mesela haftada en az üç kez hepsiyle tek tek konusuyum istıolar. ben tek yaşıyorum çat kapı farklı şehre kalmaya gelmişliği var annesiyle ablasının ki o zaman sevgiliydik.evlenınce de aynı sehırde olcaz o yuzden biraz mesafe olsun istıorumVicik vicik derken?
Mesela?
aslında o da farkında ama napıyım elimden geldiğince önüne geçmeye çalışıyorum ama her seferinde hayır dıemem dıo. bende farklı uzak bi şehir ıstıorum ama işi orda oldugu için başka çare yok mecburuzFarkli bi sehirde kalmayi dusunseniz evlenince?
BAyaa b uzak olan bi sehirde.
Nisanliniz farkindami cok abarttiklarinin?
evet ayrılmak istemıorum ama benim en büyük korkum ailesi. evlendikten sonra da ben bı mesafe koymazsam çat kapı gelicekler.her şeye karışacaklar. bende bunu kabul edemıcem.gelsin sorunlar. gerçekten bu sorunları halledemezsek ilerde daha büyüklerini yaşıcamMadem ayrılmak istemiyorsunuz neden ayrılık fikrini kullanıyorsunuz? Bu sayede çabalayacağı içinse inanın her ayrılık fikri ilişkide bitmese bile bir şeyleri götürüyor..
aslında o da farkında ama napıyım elimden geldiğince önüne geçmeye çalışıyorum ama her seferinde hayır dıemem dıo. bende farklı uzak bi şehir ıstıorum ama işi orda oldugu için başka çare yok mecburuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?