selam arkadaslar, ben onceden saçlarımın uçlarını evde sarıya boyatmistim bir tanıdığıma guzel olmuştu. Sonra sacım uzayıp kestirdikce eski rengine döndü. Geçenlerde değişiklik olsun diye mavi sac boyası aldım. yine bu sitede gördüğüm bir sac ucu boyama tekniğini denedi arkadasım sacıma. Sacımı toplayıp topladığı yere once açıcı sürdü sacımı yıkayıp açtığımda saçlarımın uçları degil bastan aşağı dogru açılmıştı ustune mavi boyadık bu sefer komple mavi oldu resmen sacım. Son çare olarak aynı gun siyah boya ile komple boyamak zorunda kaldık. Tabi bu kadar işleme saclarım harap oldu her yıkamada bir peruk çıkacak derecede yolundu. Simdi siyah boyalar aktı ve Maviler tekrar ortaya cikti hatta turkuaza dönmüş ve altındaki acicidan sebep yer yer sarımsı renkler bile var. Kuaförle konuştum boya sildirme işlemi icin, onda da açıcı KULLANILIYOR ben Yapmıyorum sacın uzadıkça keseriz dedi ama bu uzayıp kesmekle olacak gibi degil cunku tepeden Başlıyor renk. Cok kotu durumda su anda, hayatimın hatasiydi diyebilirim. Tekrar siyah alıp boyamayi düşünüyorum ki siyah sacı da pek tercih etmem mecbur kaldığım icin. Sizce napabilirim baska? Fikriniz var mi? Kazitmayi bile dusundum desem yeridir
canım geçmiş olsun üzüldüm senin adına öncelikle.saçların yıpranmış açılmış en son siyaha boyanmış ve yıkadıkça mavi çıkıyosa mavinin karşıtı olan rengi barındıran bi renge boyarsan saçını mavilikten kurtulabilirsin nasıl ki saçımız turuncu olunca küllü yani mavi içeren bir şeyle boyuyosak sen de kendi saç rengine yakın içinde kırmızılık olan bir renk seç akacaktır ama belki mavilikleri yok edebilirsin.boya olarak da paletteyi seçebilirsin ben nevacolor kullandım saçlarım kurudu yarın igora deneyeceğim o iyi gelirse buraya yazarım burada okuduklarıma göre palette saçları yumuşak ve parlak yapıyomuş aklında olsun umarım bi yardımı dokunur
canım geçmiş olsun üzüldüm senin adına öncelikle.saçların yıpranmış açılmış en son siyaha boyanmış ve yıkadıkça mavi çıkıyosa mavinin karşıtı olan rengi barındıran bi renge boyarsan saçını mavilikten kurtulabilirsin nasıl ki saçımız turuncu olunca küllü yani mavi içeren bir şeyle boyuyosak sen de kendi saç rengine yakın içinde kırmızılık olan bir renk seç akacaktır ama belki mavilikleri yok edebilirsin.boya olarak da paletteyi seçebilirsin ben nevacolor kullandım saçlarım kurudu yarın igora deneyeceğim o iyi gelirse buraya yazarım burada okuduklarıma göre palette saçları yumuşak ve parlak yapıyomuş aklında olsun umarım bi yardımı dokunur
teşekkür ederim canım cevapladıgın için, ben de paletteyi tercih ediyorum genelde özellikle yanında verdikleri saç kremleri saçı yumuşacık yapıyor. kendi saç rengim açık kumral, kızıla mı boyatmalıyım yani sence?
teşekkür ederim canım cevapladıgın için, ben de paletteyi tercih ediyorum genelde özellikle yanında verdikleri saç kremleri saçı yumuşacık yapıyor. kendi saç rengim açık kumral, kızıla mı boyatmalıyım yani sence?
yok canım kızıl demedim ama mix renk olayı var burda biraz araştırırsan görebilirsin mavinin karşıtı turuncu kırmızı olması lazım yani hangi renge boyayacaksan içine mavinin mix renginden koyarsan belki o mavilikten biraz kurtulursun
sakın ha sakın siyaha boyama derim canım maviyi bir nebze akıtabilirsin ancak siyahtan kurtuluşun olmaz bence bıraz sabret bakım yağları kullan özellikle hindistan cevizi yağı ve mümkünse bir fotoğraf atabilrmisin gercekten bır hafta on gun dayanamayacagın bir renk mi