Napıcamı bilmiyorum dışardan bi göze ihtiyacım var yardım edin :(

Zahidergun

Guru
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2011
9
0
286
İzmir
Merhaba,
öncelikle böyle bir forum oluşturulduğu için admin arkadaşlara teşekkür ederim. Henüz 20 yaşındayım ama o kadar zor bir dönemdeyim ki anlatamam. 3 yılı aşkın bir ilişkim var. Sevgilimle birbirimzi çok seviyoruz. Seviyoduk da denebilir bilmiyorum. Ama ailelerimzle alakalı bazı sorunlar var en başından beri ailelerimiz bizm brlkteliğimizi istemiyor. Lise sonda çıkmaya başladık.Farklı şehirlerdeydik. 1 sene ilişkimizi uzaktan yaşamak zorunda kaldık. Her hafta yanıma gelirdi. Çok güzel zaman geçirirdik. Zaten sorunlu bi başlangç olmuştu ama herşeyi yoluna koymaya çalıştık. Ünv sınavını kazandım askeri liseleri kazandım ondan uzak olmamak içn onun blunduğu şehri tercih ettm. Matematk bölümüne yerleştim. Ama geldiğim 2. ay ayrıldık. Tartıştık falan birlikte olmaya uyum sağlayamadık. Sonra herneyse düzelttik barıştık. Ben bi dönem snra okulu brakmak zornda kaldım. neyse bunlara gerek yok yani onun içn btn hayatmdan vazgeçtm dyebilrm. Neyse snunda bn onun içn herşeyi brakıp bulunduğu şehre yerleştim. İşe de başladım iyi bi işim vardı. Onu da aynı yerde işe almalarını sağladım. Aynı şirketn farklı bölümlerinde çalışmaya başladık. En son 3 hafta önce askere gtmeye karar verdi. Bi anda bana ayrılalım fln dedi ben neye uğradığımı şaşrdm halbuki aramız çok da iyiydi. :25: ben asker psikolojisi dedim falan ama blmiyorum. bana demediğini bırakmadı sen şöylesin sen böylesin durduk yere beni suçladı. düzelmiceksin falan filan dedi. baya da zoruma gitti. başkasından bunları hiç duymamıştım ztn sevdiğimden duynca daha da zor geldi. Zamana bıraktık. o 2 hafta içinde askere gtcek bende o gidince dayanamıcam için memleketime geri döncem. bugün de şirkette karşılaştık hiç konuşmadık bu kadar ciddi bi ilişkinin ardından konuşmadan geçmek çok zor geldi. herkes çok üzgün falan diyodu bugün çok mutluymuş kızlarla falan baya samimi olmaya başlamış. bana inat mı anlamadım. ama ne yapmalıyım bilmiyorum ben bu ilişkide nereyi atlıyorum çok ciddi şeyer yaşadık hayatnda başkasımı var blmiyorum :( yardm edin nolr artık yoruldm :(

öncelikle yaşadığın şey kolay değil cnm seni anlayabiliyorum. allah kolaylık versin.
askere gitcek demişsin, senn de dediğin gibi psikolojisi de bozulmuş olabilir ama daha gitmeden bozulduysa o da bir garip.
bence oturup bi konuşun. ona kızma, sadece olanlara anlam veremediğini filan uygun bir şekilde sakin sakin anlat, en azından sebebini bilmek hakkın.. umarım o da düzgün cevap verir sana, bence en güzeli bu, karşılıklı konuşmanız. yani bu kadar sene sonrasında hiç olmazsa bunu haketmişsindir onun gözünde de , ama üzüldüm yani zor bir durum :43: :50:

canım çok üzülldüm yazdıklarını okuyunca.bi anlam veremedim erkek arkadaşının yaptığına.belki işe girince ortanı değşince bazı heveslere kapılmıştır o yüzdn şu an senden vazgeçmiştir ama bu durum geçici bence çnkü asıl önemli olanın sen olduğunu er geç anlayacaktır.bi de belki ailesi karşı geliyodur hala. o yüzden dayanamamıştır hazı askere de gitçem belki unuturuz demiştir. ama bence sen seviyosan bırakma peşini ve umudunu da kaybetme

ailesi hala istemiyor evet ama ben çok konuşmayı denedm sadece kızdı fln işte bi kere ağladı ama ne blim işte kafam çok karışık. şu yptığm ble çockça geliyo sağlıklı düşünemiyorum :(

ewt çok prblemylymişm :S ne bilim çok kıskanıomuşum çok fazla cevap veriomşm fln işte :S iş yernde herkes şaşırıo sen nasıl onunla olrsn sen en tepedesn o saray palyaçosu gbi die bende buna anlam veremiorm gerçkten sorn bendemi die düşünüorm

ewt çok prblemylymişm :S ne bilim çok kıskanıomuşum çok fazla cevap veriomşm fln işte :S iş yernde herkes şaşırıo sen nasıl onunla olrsn sen en tepedesn o saray palyaçosu gbi die bende buna anlam veremiorm gerçkten sorn bendemi die düşünüorm

O ne demek yaa.... :26:

Allah yardımcın olsun inş.

belkide kendi ozel hayatında ailesiyle ilgili falan vardır problemi canım ondan boyle yapıyodur. ama seni neden duzeltmeye calısıyo seni oldugun gibi kabul etmeli o nedemek oyle ya sen duzelmiyceksin diye:S zamana bırak canım takma kafana

bence acik yazmamissin pek ama yinede sole soliyim arnizda senin yuksekte oldugun bi statu farki varsa bence zaten surmeyecektir bu iliski cunku turk erkeginde bunu kaldiracak dna yok
ayrica sikayetlerde baslamis simdiden
bak unv telere afta geldi yol yakinken vaz gec ve haytini yeniden kur bence
iliskin senin zorlamalarinla suruyo gibi eee ailende istemiyomus tecrubelerime dayanarak soluyorum ana baba rizasi almayan mutlu olamaz alanda hezimete ugramaz ELHAMDULILLAH
icinde bulundugun durum cok ama cok zor raabbim yardimcin olsun ask acisi en zorudur ama bu senin icin guzel bi baslangic sebebi olabilir

kızlar benim erkek arkadasım vardı..benden sonra 26 yasında kendinden büyük bir kızla cıktı hatta kızda üni de doktora mı ne yapıormus daha sonra ondan ayrıldı ve 30 yasında kendnden daha da byük biri ile cıkıor ve bu kadın kus adasında imis bir hafta sonu gitms ve o kadının kendi evinde cinsel iliskiye girmisler......noluor ben anlayamaıorum nerden nasıl bulabilior bunları onu hic anlamıorum.bir kac kisie sordum onu iii tanıyan bir gün beni yeniden farkedecek ,hem beni hem sevgmizi dimi ddm ,arkadasları o bu yasta böle syler düsünmez kendine acı cektirecek bsy varsada bunu hatırlamamaya calısır dediler ,bir abime sordum o da bu yaslarda farklı tipler görmek ister vs düzi elince sana geri döner mi bilinmez ama yerin elbette ayrı kalır dedi..Allah tan kendimi toparlayabildim ,eskiden ne idi öle ölüyordum sanki hergün..ama ben nabııımm smdi..yine de onu istiyorum ama hic sansım yok gbi mi yada yıllar sonra birbirimizi bulmayı mı bekliiiiiiiceemmm:2:

Peki sen hakediyomusun söylediklerini,yani gerçekten kıskanıyo bunaltıyomusun? Belki gerçekten de sıkmış olabilirmisin,insan sevince hareketlerini kontrol edemiyo acaba haklımı şikayetlerinde iyice bi düşün bence.Güzel şeyler yaşamak istiyosak önce kendi hatalarımızı düzeltmeliyiz deilmi,ne bileyim cnm belki de ciddi anlamda farkında olmadan üstüne çokmu gidiyosun acaba?

aslında hep sorunları kapatmaya çalıştım. iş yerndeki statü farkımzn sorn olduğunu snamıorm pozisyon olarak nerdeyse yakn durmdayz ama onu pek kmse sevmez çok ukala oldğnu düşünrler bende insnalrla iyi anlaşırm kıskanrm ewt ama onu bunaltcak kdar deil en azndan o da bunu yapar yani haksz bi tepki aslnda sorunu tam anlatamamın sebebi de karışık olması ailelern sorn olduğu bi ilşki elbette zor ama bunca yıl bunu yaşadık son anda mı tak etti :S hanımlar sorn erkeklern karışık zekası hep başka çalışır işte o kdar ve anladğm kadaryla ki herkes böyle düşünüo askere gderken arkasnda kmse brakmak istemiomş :) ama benm içn bahaneden öte değil. snaırm sevgimi kendm yaşasam dha ii olucak :69::14:

kızlar benim erkek arkadasım vardı..benden sonra 26 yasında kendinden büyük bir kızla cıktı hatta kızda üni de doktora mı ne yapıormus daha sonra ondan ayrıldı ve 30 yasında kendnden daha da byük biri ile cıkıor ve bu kadın kus adasında imis bir hafta sonu gitms ve o kadının kendi evinde cinsel iliskiye girmisler......noluor ben anlayamaıorum nerden nasıl bulabilior bunları onu hic anlamıorum.bir kac kisie sordum onu iii tanıyan bir gün beni yeniden farkedecek ,hem beni hem sevgmizi dimi ddm ,arkadasları o bu yasta böle syler düsünmez kendine acı cektirecek bsy varsada bunu hatırlamamaya calısır dediler ,bir abime sordum o da bu yaslarda farklı tipler görmek ister vs düzi elince sana geri döner mi bilinmez ama yerin elbette ayrı kalır dedi..Allah tan kendimi toparlayabildim ,eskiden ne idi öle ölüyordum sanki hergün..ama ben nabııımm smdi..yine de onu istiyorum ama hic sansım yok gbi mi yada yıllar sonra birbirimizi bulmayı mı bekliiiiiiiceemmm:2:

Bunu foruma konu olarak açman daha iyi olur .. :31::97:

aslında hep sorunları kapatmaya çalıştım. iş yerndeki statü farkımzn sorn olduğunu snamıorm pozisyon olarak nerdeyse yakn durmdayz ama onu pek kmse sevmez çok ukala oldğnu düşünrler bende insnalrla iyi anlaşırm kıskanrm ewt ama onu bunaltcak kdar deil en azndan o da bunu yapar yani haksz bi tepki aslnda sorunu tam anlatamamın sebebi de karışık olması ailelern sorn olduğu bi ilşki elbette zor ama bunca yıl bunu yaşadık son anda mı tak etti :S hanımlar sorn erkeklern karışık zekası hep başka çalışır işte o kdar ve anladğm kadaryla ki herkes böyle düşünüo askere gderken arkasnda kmse brakmak istemiomş :) ama benm içn bahaneden öte değil. snaırm sevgimi kendm yaşasam dha ii olucak :69::14:

Anlattıklarına göre bence sen haklısın.Ne güzel ki farkındasın herşeyin.Bitirmek isteyene yol ver gitsin cnm.Hem sanki o seni hakeden biri değil gibi izlenim bıraktı.Biraz yalnız kalsın da görsün

bence erkeklerin zekası hiç de karışık değil,tam tersi çok düz. sana söylediği gibidir durum. aileler onay vermediği için, senle ilişkinizle de ilgili de ufak tefek sorunlar varmış zaten,sana ümit verip bekletmek istememiş. çünkü sen o kadar zaman onu bekliyceksin ama yine de olmama ihtimali var diye düşünüyor. zaten yaşınız çok genç, daha bu yaşta bir kıza takılıp kalmiyim, ona söz verip onu bekletmiyim diyor. muhtemelen başka kızlar da var etrafımda,yaşım da genç,hele bi askerlik bitsin de bakalım ne olacak diye düşünüyodur.

buraya kadar onla ilgili anlattım. sana gelinceeee:)

sen bugüne kadar onun için fedakarlıklar yapmışsın. sevgin için çaba göstermişsin. bunlar çok güzel şeyler, ben aşk için yapılan fedakarlıkları anlıyorum,hak veriyorum. kızdığım nokta şu: sen bu kadar şey yaparken o ne yaptı? aynı şekilde senin için büyük şeylerden vazgeçti mi? muhtemelen hayır! işte bu nokta önemli.sen zaten onun gözünde çantada kekliksin,onu deli gibi seviyosun,herşeyi yapıyosun.o da artık çaba göstermiyo. bu da sinir olduğum başka bişey!

sana tavsiyem: oturup onunla konuş,ben senin için bunları bunları yaptım,sevgimize sahip çıktım,ailemi bile karşıma aldım ama sen ne yaptın de.bu konuşmada önce ona vicdan azabı çektireceksin.neden ayrılmak istediğini de anladığını söyle.üzgün ol baya. hatta ağlayarak kaç,uzaklaş.bu durumda o tekrar konuşmak istiycek.sen başta konuşcak bişey yok falan diyip naz yap,yumuşak bi sesle,sonra madem istiyosun son bi kez konuşalım de.geliyor 2.hamle:))

2.konuşmada ise sonra konuşmanın tonunu daha net ve kendine güvenen bi tavra dönüştüreceksin. artık kendim için kararlar alacağım, hayatıma sırf kendim karar vereceğim gibisinden şeyler söyleyeceksin.hadi sana iyi askerlikler diyip kendinden emin ve gururlu bi tavırla ayrılacaksın.

geldik bence en önemli kısma: o askere gidince sen de düşün,gerçekten bu adamla hayat geçer mi? evlilik olur mu? ailen niye istemedi?onlar önemli bişeye takılmıştır kesin,bu önemlidir ve sen niye mesleğinden okulundan vazgeçtin??? hayatta tek başımayım diye düşün,insan evlense de evliliğin ölene kadar süreceği garanti değilki.mesleğini bırakma. devam etmek daha iyi olacaksa okuluna devam et ya da dışardan bitir. sen kendine güvendikçe hayata daha geniş bi çerçeveden bakacaksın ve belki de gün gelecek sen onu istemeyeceksin. sen kendini geliştirmiş, daha önde bir genç kız olacaksın. o zaman o senin peşine düşer ya da düşmez,hiç önemli değil.sen öncelikle kendini,sona aileni dinle.karşına da nice kısmetler çıkacaktır.sevgiyle kucaklıyorum seni...

aman allahım... Neler de yazmışsınız :)
Aradan 3 hafta geçti şu anda herşey daha başka. Askere gideceği için kafası karışmış beni bekletmek istemiyormuş. Kendisine askerde birşey olursa ben üzülürüm diye yapıyormuş. Arkadaşlarına böyle söylemiş. Bunun dışında da benim umudumu kesmem için de başkasına aşıkmış gibi gösteriyor kendni.
Bunlar sonucunda bana düşünme zamanı çıktı. Dediğiniz gbi ben bu kdar şey yaparken o sadece izledi. Karşı ble çıkmadı. Ailesiyle orta yolu bulmaya bile çalışmadı. Ben sadece bunca zaman yaptıklarımla ve yıpranmışlıklarımla kaldım.
Şimdi yapıcaklarım da şunlar. evet unutamıcam ama yine de çalışıcam. Nasıl olsa askerde tekrar arıcak. O zaman da olmyacağını söylicem. Artık yapabilcek hiç bişeym yok bu kadar yorgunluğun üstüne ben çekiliyorum. :(

bence erkeklerin zekası hiç de karışık değil,tam tersi çok düz. sana söylediği gibidir durum. aileler onay vermediği için, senle ilişkinizle de ilgili de ufak tefek sorunlar varmış zaten,sana ümit verip bekletmek istememiş. çünkü sen o kadar zaman onu bekliyceksin ama yine de olmama ihtimali var diye düşünüyor. zaten yaşınız çok genç, daha bu yaşta bir kıza takılıp kalmiyim, ona söz verip onu bekletmiyim diyor. muhtemelen başka kızlar da var etrafımda,yaşım da genç,hele bi askerlik bitsin de bakalım ne olacak diye düşünüyodur.

buraya kadar onla ilgili anlattım. sana gelinceeee:)

sen bugüne kadar onun için fedakarlıklar yapmışsın. sevgin için çaba göstermişsin. bunlar çok güzel şeyler, ben aşk için yapılan fedakarlıkları anlıyorum,hak veriyorum. kızdığım nokta şu: sen bu kadar şey yaparken o ne yaptı? aynı şekilde senin için büyük şeylerden vazgeçti mi? muhtemelen hayır! işte bu nokta önemli.sen zaten onun gözünde çantada kekliksin,onu deli gibi seviyosun,herşeyi yapıyosun.o da artık çaba göstermiyo. bu da sinir olduğum başka bişey!

sana tavsiyem: oturup onunla konuş,ben senin için bunları bunları yaptım,sevgimize sahip çıktım,ailemi bile karşıma aldım ama sen ne yaptın de.bu konuşmada önce ona vicdan azabı çektireceksin.neden ayrılmak istediğini de anladığını söyle.üzgün ol baya. hatta ağlayarak kaç,uzaklaş.bu durumda o tekrar konuşmak istiycek.sen başta konuşcak bişey yok falan diyip naz yap,yumuşak bi sesle,sonra madem istiyosun son bi kez konuşalım de.geliyor 2.hamle:))

2.konuşmada ise sonra konuşmanın tonunu daha net ve kendine güvenen bi tavra dönüştüreceksin. artık kendim için kararlar alacağım, hayatıma sırf kendim karar vereceğim gibisinden şeyler söyleyeceksin.hadi sana iyi askerlikler diyip kendinden emin ve gururlu bi tavırla ayrılacaksın.

geldik bence en önemli kısma: o askere gidince sen de düşün,gerçekten bu adamla hayat geçer mi? evlilik olur mu? ailen niye istemedi?onlar önemli bişeye takılmıştır kesin,bu önemlidir ve sen niye mesleğinden okulundan vazgeçtin??? hayatta tek başımayım diye düşün,insan evlense de evliliğin ölene kadar süreceği garanti değilki.mesleğini bırakma. devam etmek daha iyi olacaksa okuluna devam et ya da dışardan bitir. sen kendine güvendikçe hayata daha geniş bi çerçeveden bakacaksın ve belki de gün gelecek sen onu istemeyeceksin. sen kendini geliştirmiş, daha önde bir genç kız olacaksın. o zaman o senin peşine düşer ya da düşmez,hiç önemli değil.sen öncelikle kendini,sona aileni dinle.karşına da nice kısmetler çıkacaktır.sevgiyle kucaklıyorum seni...

arkadaşı ayakta alkışlıyorum çok güzel ve net yazmış daha ne olsun....
zahide_k sana gelince canım;
şimdiden vazgeçmeyi düşünmen senin için daha önde bir adım gibi hissettim...
sende yaptığın fedakarlıkların farkındasın ve o, yaptıklarından dolayı senin gözünde değerini yavaş yavaş yitirmeye başlamış gibi de hissettim..
sonrasının ne olacağına tabiki sen ve karşındaki kişi karar vereceksiniz ama ne olursa olsun canım kesinlikle bir ilişkiyi yüklenme bir daha...bırak o çalışsın çabaşasın birşeyler için..sen hazırlayıp önüne sunma..böyle yaptığın yada yaptığımız zamanlarda kendilerini bulunmaz hint kumaşı sanıyorlar..
o yüzden bırak herkes üzerine düşeni yapsın tatlım..:19:

Haklısın evet. yaptığım hata şu anda elbette düzeltilmez hata mı bu da bilinmez ama sonuçta neyse olmuş bitmiş. Çok isterim tekrar başlayalım. ama bu kadar kırgınlıkla zaten bi yerde yine patlar bu ilişki. herkes hakkında hayırlısı diyelm içmde ona karşı en ufak bi iyi dilek yok ölse sanırm daha az üzülürüm :S garip böyle hssetmezdm :S

erkek arkadasımla 1 aya yakın bir zamandır problem yasıyoruz..sebebde anlatayım..ailesiyle tanıstım oda tanıstı ve niyetimiz gayet ciddi zatende 30 yaslarındayız..hiçbir problem yoktu..taki erkek arkadasımın annesi babası sehir dışına cıkıncaya kadar bir haftalığına..sevgilimin erkek karedi var benle yasıt ve yeni bir kızla cıkıyodu daha 2 ay olmadı ben kızı ne bilirim ne gördüm..anneleri gder gtmez kız eve geliyo.ve ben bunu sevgilimi aksam gec bir saatte aradığımda öğreniyorum.bana evde kardesimin sevgilisi var bize yemekler yaptı cok güzel falan dye konustu..ve orada onlarla kalacagını..bende o kızın hareketine tepki verdim dedim onlar yalnız kalsın sen baska yerde kal..bizimki bana cıkıstı sen ne demek istyosun dye..bana kardesime sevgilisine saygısızlık yapıyosun dye ..zoruma gtti.ayrılık karaı aldım..ama o yok dedi yoldan dönmeyelim falan filan oturduk konustuk.ona yapacagım ve yapamayacagım seyleri anlattım zaten aile yapımıda gördü beni kardesinin sevgiliyle kıyaslamasın dye..bana hak verdi .ama 2 gün sonra heyecanım bitti dedi gtti..zoruma gtti okadar dürüstce anlattım ve anladıgını söylemişti..kardesinin sevgilisini arastırdım kız üniversitede arastırma görevlisi için tez veriyo..akademik kariyer yapıcak sanırım.fakat bizim oğlanın kardesi lise mezunu..bizimkilerin durumu hani cok abartı olmasada fena değil.ama ynede egitim farkı sorun değilmi?onu bırakın benim ilişkim bu kız yuzunden bitti. kardesi ciddiymiş ama kız cok rahat davranıyo..evde abisi var sevgilisinin ve sevgiliyle dger odada benim doğrum bu değil ve bunu savundum sadece karsılıgında kıskanc ve saygısız yaptılar benii..benimle evlenmek isteyen anasının babasının elini öptüren adam beni değil kardesinin ilişkisi için harcadı beni..ki benim aile yapımıda gördü..aradı barısmaya aradan gecti ama toparlayamıyoz hala o aynı noktada saplanmışş..bende kend doğrumu savunmaktan yoruldum cok da sevgi vardı..ümittee..

aman allahım... Neler de yazmışsınız :)
Aradan 3 hafta geçti şu anda herşey daha başka. Askere gideceği için kafası karışmış beni bekletmek istemiyormuş. Kendisine askerde birşey olursa ben üzülürüm diye yapıyormuş. Arkadaşlarına böyle söylemiş. Bunun dışında da benim umudumu kesmem için de başkasına aşıkmış gibi gösteriyor kendni.
Bunlar sonucunda bana düşünme zamanı çıktı. Dediğiniz gbi ben bu kdar şey yaparken o sadece izledi. Karşı ble çıkmadı. Ailesiyle orta yolu bulmaya bile çalışmadı. Ben sadece bunca zaman yaptıklarımla ve yıpranmışlıklarımla kaldım.
Şimdi yapıcaklarım da şunlar. evet unutamıcam ama yine de çalışıcam. Nasıl olsa askerde tekrar arıcak. O zaman da olmyacağını söylicem. Artık yapabilcek hiç bişeym yok bu kadar yorgunluğun üstüne ben çekiliyorum. :(

söylediklerine şaşırdım. sevgilinin söyledikleri doğru olabilir de olmayabilir de. niye seni kendinden soğutmak istesin seven insan. onun da kafası karışık. bi net konuşmamış, benim tavsiye ettiğim gibi davran ve en azından gururlu bi şekilde bitir diyorum. o senden ayrılmaya, bunları yapmaya karar vermiş kendince. sen niye bu kararlara uymak zorunda olasın? sen kendini dinle. askerde konuşana kadar o askere gitmeden netleştirsen daha iyi. sonra o gittikten sonra kendi kendini yiyeceksin şöyle yapsaydım keşke diyeceksin ama o fırsatın olmıycak. ararsa da asker olmasının psikolojisiyle sert ya da soğuk davranamazsın gibime geliyor canım. biraz bencilik et, ön plana kendini koy ne olursun.

o da zaten orada kıymetini anlar başını duvarlara vurur...

olay nasıl gelişiyo bizi merakta bırakma:)

Back
X