Napicami bilmiorum lütfen yardim edin

Depresyona girmiş bence. Haklı olarak.
Siz bence Türkiyeye dönün.

Edit: Tokat varsa işin için de tek başına yollayın. Onu gözden kaçırmışım.

Türkiye' ye dönsün tekrar bir işe girsin mesleğini yapsın parasını kazansın dil kursuna gitsin bu kadar zor değil tembellik yapıyor şiddette var zaten bu adam pardon tembel teneke düzelmez :KK20:

Bütün gün evde evet. Kendisi inşaat mühendisi ve ondan başka iş yapmam dio. Evi ben zor gecindiriorum ama o garsonluk felan yapmam dio. İş bulamasamda türkiyeye dönerim dior.
Niye garconlugu begenmedi senin parani yemekdense ee dünde vurmus sana baska konu daha acmisin bu adami cekme derim sana istemiyor seni acik acikta soyluypr bence o almanya icin evlendi seninle umdugu gibide olmayinca asil yüzünü gösterdi aklin varsa boşan ztn oturum vermezler ona dogru trye ger gider

Bir erkek nasil baska is yapmam der ya?
Herkes istedigi isi mi buluyormus bu devirde? üstelik yeni gelmis almanyaya dil yok dis yok.
En az 3-4 sene kendi alaninda is bulamaz, napacak ozaman?
Ayrica evde oturup kendi alaninda is beklemektende bunalir.

Bunalmalarini anliyorum, kolay degil. Güzelce konusun esinizle. Bunaliyor musun neden böyle yapiyorsun diye sorun.¨
Gecici olarak dil ögrenmek maksatli ne is olursa olsun yaparsa, kendisi icin faydali olacagini, bunalimlarindan kurtulacagini, evde daha az kavga yapacaginizi felan söyleyin.

Bütün gün evde evet. Kendisi inşaat mühendisi ve ondan başka iş yapmam dio. Evi ben zor gecindiriorum ama o garsonluk felan yapmam dio. İş bulamasamda türkiyeye dönerim dior.
oh ne ala. hem işi hem eşi beğenme. bunaldım bahanesiyle döv, söv, kov.
sen de seviyorum diye affet.
kadınlara erkekler değil kendileri zarar veriyor.
okuduğum bunca konuda vardığım sonuç bu.
kocan seni sevmiyor ama sen seviyorsun, iyi biri diyorsun.
yahu iyi biri nasıl hayat arkadaşına bu kadar kötü davranır, biz de bunalıyoruz kalkıp kocamıza küfür mü ediyoruz, oklavayı kafasında mı kırıyoruz, en fazla dırdır ediyoruz.
kaç kurtul, hadsiz adamdan.

Almanyaya türkiyeden damat getirme olayının bırakılması lazım artık. BU ilk duyduğum olay değil sonda olmayacak.Yurt dışında yaşayan insanlarımız cidden temiz kalpli va saf heleki kızlarımiz.Sevdik sanıyorlar ya bilsinler ki çoğu Almanya'ya kapağı atarız sevgisi.Birde kimse 25 inden sonra dil de ogrenemiyor.

Almanyaya türkiyeden damat getirme olayının bırakılması lazım artık. BU ilk duyduğum olay değil sonda olmayacak.Yurt dışında yaşayan insanlarımız cidden temiz kalpli va saf heleki kızlarımiz.Sevdik sanıyorlar ya bilsinler ki çoğu Almanya'ya kapağı atarız sevgisi.Birde kimse 25 inden sonra dil de ogrenemiyor.
Her türlü yanlis ztn hali vakti iyi olanlar gelmiyor benim iki arkdasimda trye taşindilar almanyada dogup buyudukleri halde.işi gücü olan erkekler ztn gelmiyor yurt dişina. 5 sene sonra oturumu alip ka
Risini boşicak olacaklar bunlardir.

X