Selam arkadaslar,
su an cok kötüyüm gercekden napicami bilmiorum. Biz esimle türkiyede tanisdik ve almanyaya tasindik Ben almanyada Dogma büyümeyim oda türkiyede dogdu büyüdü ve insaat mühendisi.
Almanyada almancaya pek ögrenemedi ve isde bulamadi bi senedirli. Kendisi buraya geldi geleli cok degisdi. Hemen sinirlenio, sürekli kücük seylere kizio yani eskisi gibi degil. Ben türkiyeye dönmek istiorum dior. Burda bana is yok dior bende ama gitmek istemiorum.Türkiyede yasiyamam.
Bugün geri Kücük bi konu icin tartisdik ve beni cok ama cok kirdi, bagrdi sinirlendi. Bu olayi nasil cözücem bilmiorum nasil davranicamida sasirdim sadece sürekli agliorum ve üzüliorum. Türkiyede böyle degildi cok mutluydu hic kizmazdi. Ona nasil davranim beni kirdini fark etsin ve türkiyeye dönüs yapsak mi onun icin ?
Yardiminiz icin tessekürler.
iş bulamamış adepte olamamış ,eğer türkiyede iş imkanı varsa dönünSelam arkadaslar,
su an cok kötüyüm gercekden napicami bilmiorum. Biz esimle türkiyede tanisdik ve almanyaya tasindik Ben almanyada Dogma büyümeyim oda türkiyede dogdu büyüdü ve insaat mühendisi.
Almanyada almancaya pek ögrenemedi ve isde bulamadi bi senedirli. Kendisi buraya geldi geleli cok degisdi. Hemen sinirlenio, sürekli kücük seylere kizio yani eskisi gibi degil. Ben türkiyeye dönmek istiorum dior. Burda bana is yok dior bende ama gitmek istemiorum.Türkiyede yasiyamam.
Bugün geri Kücük bi konu icin tartisdik ve beni cok ama cok kirdi, bagrdi sinirlendi. Bu olayi nasil cözücem bilmiorum nasil davranicamida sasirdim sadece sürekli agliorum ve üzüliorum. Türkiyede böyle degildi cok mutluydu hic kizmazdi. Ona nasil davranim beni kirdini fark etsin ve türkiyeye dönüs yapsak mi onun icin ?
orada mutlu değil, işi de yok, sinirli olması normal, bende olsam bu durumda Türkiyeye gelmek isterdim
İŞSİZLİK-PARASIZLIK-EVDE BOS BOS OTURMANIN VERDIGI CAN SIKINTISI-AİLEDEN ALIŞKIN OLDUGU ORTAMDAN UZAKLAŞMAK-KÜLTÜR KARGAŞASI-MEMLEKET ÖZLEMİ = SİNİR-STRES-KAYGI...Selam arkadaslar,
koca almanyada bi ona iş yok..
evlenmeden önce bu konular konuşulmamış mıydı? keşke baştan net kararlar verseydiniz
Esimin babasi insaat mühendislikden baska is yapma dedi. Seni bosuna okadar okutup emek cekmedim dedi...Baştan konuşulmuş anlaşılmış belli ki
İş bulamadım asabiyim ellemeyin Türkiye'ye giderim ne demek
İş beğenmeyene Türkiye'de de iş yok kardeş
Ya cok haklisiniz bi türlü karar veremdik sonra babam dedi ki önce almanyada yasayin burayi gösrün belki hosuna gider dedi gerisini biliorsunuz...Yani babama bu konuda bi türlü karsi gelemedim bide türkiyede yasamak zor dedi korkutdu, bende o yüzden gitmek istemedim daha..
Esimin babasi insaat mühendislikden baska is yapma dedi. Seni bosuna okadar okutup emek cekmedim dedi...