Napicam yardim :(

Güzel kardeşim. .dünya kimsenin etrafında dönmüyor.Evliliklerin kimi iyi gider kimi kötü gider.30 yıl evli olup torun torbadan sonra boşananı da var ..evlendiği hafta boşananı da var .evliliğinin bitmesi seni kötü biri yapmıyor. Hiçbirimizin mükemmel olmadığı şu dünyada kendine böyle eziyet etme.

Eğer eski sevdiğinde olmazsa merak etme ölmezsin.Yaşadıkça herşey için daima bir umut vardır.

Bazen insanlar mükemmel ilişki diye diye kendini yıpratır..Bazen de hiç kovalamazken önümüze çıkıverir.

Ama hayatını birileri onaylayacak da öyle yaşayacaksan yanlış yaparsın.Kendi kararlarını vermelisin.

Özgürlük,aşk,mutluluk,başarı gibi şeyler cesaretle elde edilir.Hayatta herzaman her konuda risk vardır.

Örneğin sokakta araba çarpması riski var diye ömrümüz boyunca evde tıkılıp kalamayız.

Bir insanın kendine yapacağı en büyük kötülüklerden birisi de kendine acımadır. Ben kötümüyüm de ne demek..Sevmediğin biriyle ailenin ısmarlaması bir evlilik yapmışsın.Ve olmamış..Bu seni kötü yapmaz..Böyle şeyler düşünmen çok yanlış. .

Canim dun telefonda tartistik yukarida yazdigim dialog gecti aramizda ve aramadi yazmadida demekki oda bitirdi

Ya birde diyorsun ki sevseydi gitmezdi arardi falan.. adam daha ne yapmasi gerekiyordu sana sevgisini ispatlamak icin cok pardon??? Bende 7 yil iliskimi ailem istemedigi icin bitirmek zorunda kaldim. Ama cok ugras verdim. Ve bi sure sonra iliski yapraniyor, sacma sapan sebeplerle birbirini kiriyorsun. Sizin iliskinizin boyle sacma bi konusmayla bitmesi de tamamen yillarin verdigi boyle bi yipranmislikla alakali.. Yoksa adamin sevgisini bir kusur yok. Bu kafayla da bence kendine iyi bi zaman tani kimseyle gorusme cabasinda olma ruhun cok yiprandi hirpalandi.

Evlilik oyle marifet birsey degil. Yasadin ve gordun de zaten.. Tek bi tavsiyem var. Ailene boyle bagli olma. Gerekirse kavga et ac agzini. Herseyine bu kadar karismalarina musade etme. Ne demek calismadigin gun disari cikamiyorum? 30 yasinda kadinsin.. Parani kazaniyorsun.. Yüz verme bu kadar. Ailen yüzünden bu durumdasin. Hayatin tamamen farkli olabilirdi.

Zararin neresinden dönersen kardir diye düsün ve bundan sonraki hayatinda bari kendin icin yasa!! Lutfen bunu kendin icin yap!!

Malesef cnm su yasta calisiyorum hala cocuk gibiyim iki saat is cikisi bir arkadasla kahve iceyim desem kiyamet kopuyo gidip iki saat kahve icsemde burnumdan getiriolar
Böyle adamı bulamazsın aklını kullan ailen tamam istedi diye evlendin boşandın sahip çıktılara ama iş çıkışı kahve içememe vs bunlar hiç hoş değil yani şöyle seni birey olarak gmrnüyolar resti çekin ya kabul edersiniz yada çeker giderim deyin bence mutlu olmak sizinde hakkınız

Kizlar slm

Az once telefonda konustuk ve bana bu iliskinin bittigini kafasinin bu sekilde daha rahat oldugunu iletti ve tekrar sen gittin baskasiyla evlendin zamanında dedi bana...

Yapicak bisey kalmamis artik

Kizlar slm

Az once telefonda konustuk ve bana bu iliskinin bittigini kafasinin bu sekilde daha rahat oldugunu iletti ve tekrar sen gittin baskasiyla evlendin zamanında dedi bana...

Yapicak bisey kalmamis artik

Oyle soyledigine gore iyiki ayrilmissiniz diyorum.. Cunku ne kadar seni seviyor olsada kendine yedirememis bunu ve birlikte olsaniz bile her kavganizda yuzune vururdu bunu.. En kucuk seyde bile. O defteri kapat sende.

Senin yapacagin sey hayatinda tamamen yeni bi sayfa acmak. Mutlu olmaya bak kendinle. Senin suan en cok buna ihtiyacin var. Kendine ugraslar bul hobiler edin. Yeni yerler kesfet. Disariya cik. Hayatindan zevk almaya bak. Aileni bu kadar dinlemek zorunda degilsin. Biraz kafanin dikine git.

Ev
Evet bunu uc defadir bana soyluyor bu saatten sonra bende kapattim bu defteri cok canimi acitti sozleri sensiz daha rahatim dedi sevgi nekadar basitlesmis artik kimseye guvenim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…