Napıcam bilmiyorum :(

basbelasiyim

Tüpmideli 🖤
Pro Üye
Anneler Kulübü
30 Ekim 2013
20.229
56.876
beni bilen bilir sürekli bebek derdine düşen birisiydim olmadı olmadı..

Sonra HSg cektırdım tupler tıkalı malesef dogal yoldan bebegım olamazdı bu gerceklede yuzlestım ! hep bir ikilemde kaldım acaba laparaskopi mi yaptırsam tüp bebekmi aylarca düşündüm durdum .. Tüp bebeğe karar verdik merke aradım bu sefer neyse onuda guvendık bulduk .. Ama olmadı 13.06.2015 de malesef koca bir o,12 beta hcg değeri ile yüzleştim.. ama sanırım artık gucum azaldı kendımı toparlayamıyorum halbuki ben güçlü biriydim.. 7 yaşında babamı kaybedip ilk mezarına gittiğimde bile Annam üzülmesin diye ağlamamıştım.. şimdi ağlasamda bitmiyor..

gelelim kouya

1. si cok gerginim
2. si aklımda sürekli bundan sonra napmalıyım ama ben bunu düşünmek stemiyorum bir süre ruhen dinlenmek bebek fikrinden uzaklaşmak istiyorum napıcam gerçekten bilmiyorum...

hımmm unuttum birde esımın aılesı var okadar sorumsuzlarkı bu tedavı surecınde esımın babası bır kere bıle aramadı , annesıde herzamankı gıbı yanıma gelıp 1-2 saat sacmalayıp gitti ..dusunsenıze negatıf aldıgım gun adamları sonucu bıle bıle aksamına dugune gıttıler nasıl bukadar rahat anne babalar anlamadım...

neyse ya ıcımı dokmek ıstedım bıraz dagınık ve uzun bır yazı oldu Hakkınızı helal edin olurmu

sız benım kocaman aılemsiniz

Ailesi sürekli gelip negatif konuşmalar yapsalar daha çok moraliniz bozulacak. Boşverin arada mesafe olması yararınıza olmuş.
Bebek konusunda çok bilgim yok ama forumdan gördüğüm kadarıyla tüp bebek yöntemiyle gebe kalan bir çok kadın var.
Önemli olan sizin kendinizi yıpratmamanız. Önce siz kendi sağlığınızı koruyun sonrasında bebeğiniz de inşallah hayırlısıyla olur.

tesekkur ederım canım kayınvalidem yapmacıktır zaten bende dogrucuyum ya ıllakı sınırlerım bozulacak sanki değecekler... Onlardan beklentimde yok insan kendi çocugunu aramıyorsa benim umursayacak :) ınsallah bebeğime kavusurm ama once sağlıklı birey olmam lazım cok tşekkürler

laparoskopiyi neden denemediniz arkadaşım yaptıktan 3 ay sonra hamile kaldı tüpleri tıkalıydı tabiki herkeste aynı değil ama en son tüp bebeği deneseydiniz

laparoskopiyi neden denemediniz arkadaşım yaptıktan 3 ay sonra hamile kaldı tüpleri tıkalıydı tabiki herkeste aynı değil ama en son tüp bebeği deneseydiniz
Acikcasi iyi bir doktor bulamadim malatyada il disi icinde atastirdim ama ezbere gitmek urkuttu beni yumirtalara zarar vermekten korktum

Insanlardan fazla sey bekliyorsun bebegin olmuyor diye surekli terapi uygulayamazlar sana yada dugune dernege gitmeyecek kadar yasa burunemezler test negatif cikti diye
Destegi esinden bekleyebilirsin ama fazlasi bir sure sonra onu bile biktirir..

Acikcasi iyi bir doktor bulamadim malatyada il disi icinde atastirdim ama ezbere gitmek urkuttu beni yumirtalara zarar vermekten korktum
Insanlardan fazla sey bekliyorsun bebegin olmuyor diye surekli terapi uygulayamazlar sana yada dugune dernege gitmeyecek kadar yasa burunemezler test negatif cikti diye
Destegi esinden bekleyebilirsin ama fazlasi bir sure sonra onu bile biktirir..
dogru fazla sey bekliyorum kendi annemi gorunce.. ayrica neresi fazla anne baba onlar basit siradan insanlar benimle ilgilenmiyorlar demiyorum ! Kendi cocuklarina bile uzulmiyorlar diyorum tabiki cocuklarini teselli edecekler sence Allah korusun kizlari benim yerimde olsa dugune ayni gun gidebilecekmiydi herseyi normallestirmeyin lutfen

Bebek sahibi olamamaniz sizin acinizdan hayatinizdaki en onemli sey olabilir ama baskalarinin bu konuyu sizin kadar onemsemesini beklemeyin (kendi ailenizin hatta esinizin bile)

canım seni okadar iyi anlıyorum ki. benimde 10 aydır bebeğim olmuyor sana göre biraz daha kısa süre ama içinde yaşadığın acı aynı. ben birkere hamile kaldım ama 15 gün sürdü heyecanım sonra düşük yaptım. bakalım hala olmuyor benimde çikolata kistim var. bırak ailesi uzak dursun sürekli bebek istiyoruz diye dolansalar daha çok moralin bozulurdu.

Insallah kisa surede kavusuruz .. benim dogal yolla olmasi mucize olur

Canım benim doktorlar ne diyor peki laroskopiye yumurtalıkların iyiyse laroskopiye açılma yada açılmaması şansı varmı açılırsa gelsin bebisler rabbimizinde izniyle inşallah ne olursun üzülme eskisinden daha güçlü ol iyi düşün doktorlardan fikir al sonrada kararını ver hayirlisi olsun hakkında hayırlı olan neyse o nasip olsun tüp bebek de tekrar denersin laroskopiyse de hepten açılır inşallah miniklerimiz geliversin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…