• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Napıcam bilmiyorum

Ya telfn kelime değişiyor çok uğraşmak da istemiyrm ne var yani e olmayınca anlaşılmıyormu ?takılmayın sizde ve yerine be yazmışsınız olur yani
Malesef takilmaya takilmaya hersey bozulup gidiyor...amacim polemik yaratmak degildi.cok yerde gordugum icin yazdim.surekli yeni birseyler yetisemiyoruz cogu seyide anlamiyorum..
Neyse kolay gelsin

Malesef takilmaya takilmaya hersey bozulup gidiyor...amacim polemik yaratmak degildi.cok yerde gordugum icin yazdim.surekli yeni birseyler yetisemiyoruz cogu seyide anlamiyorum..
Neyse kolay gelsin
Gecen ki konusunda konu sahibine aynı şeyleri yazdım harfleri yutmusunuz diye tersledi beni şimdi yazmayim dedim yine dayanamadım.

Neyse kolay gelsin
Haklisin canim ama senin yazinda da cok fazla hata var. Turkcenin bas harfi buyuk yazilir mesela, "sey"ler ve "de" baglaci kelimelerden ayri yazilir. Cumle buyuk harfle baslar. Bunun gibi daha bircok sey...

İse kendimizi degistirmekle baslasak insanlarin da zamanla degistigini goruruz aslinda. ;)

Haklisin canim ama senin yazinda da cok fazla hata var. Turkcenin bas harfi buyuk yazilir mesela, "sey"ler ve "de" baglaci kelimelerden ayri yazilir. Cumle buyuk harfle baslar. Bunun gibi daha bircok sey...

İse kendimizi degistirmekle baslasak insanlarin da zamanla degistigini goruruz aslinda. :KK66:
Uc harfli Ben kelimesini kucuk tirnak isareti ile ayiracak kadar vahim degil durumum.;)keske benim kadar yazabilse en azindan anlasiliyor.
Turk dil kurumu degilim ama b'n nedir allah askina..savundugunuz seye bakin.neyse iyi geceler.

Gecen ki konusunda konu sahibine aynı şeyleri yazdım harfleri yutmusunuz diye tersledi beni şimdi yazmayim dedim yine dayanamadım.
Sorma.simdide bana baglaclarin ayri yazildigini ogretenler cikti.ilginc cidden.illa karsi tarafta zorlama bisey bulunacak.
Cidden B'n nedir..inanin yazarken zorlaniyorum.
Hani bak eksik yazilir hatali yazilir anlarimda bunlar hep kasitli yapilan seyler

Uc harfli Ben kelimesini kucuk tirnak isareti ile ayiracak kadar vahim degil durumum.;)keske benim kadar yazabilse en azindan anlasiliyor.
Turk dil kurumu degilim ama b'n nedir allah askina..savundugunuz seye bakin.neyse iyi geceler.
Benim birini savundugum yok, eger dikkat edilecekse tamamiyle dikkat edilmesi gerektigini savunuyorum. Turkcenin kurallarina uymayip baskalarini elestirmeniz de cok ilginc. Madem Turkcenin korunmasi taraftarisiniz bunu yanlis ifadeler kullanarak veya Turkcenin kurallarina uymayarak yapmayin. Size de iyi geceler ;)

Sorma.simdide bana baglaclarin ayri yazildigini ogretenler cikti.ilginc cidden.illa karsi tarafta zorlama bisey bulunacak.
Cidden B'n nedir..inanin yazarken zorlaniyorum.
Hani bak eksik yazilir hatali yazilir anlarimda bunlar hep kasitli yapilan seyler
Aynisini 2 gun önce konu sahibine yazdim öyle yerine öle böyle yerine böle yazmıştı hatirlatma yaptım konumu işgal etme dedi bende bi daha yazmadım

Aynisini 2 gun önce konu sahibine yazdim öyle yerine öle böyle yerine böle yazmıştı hatirlatma yaptım konumu işgal etme dedi bende bi daha yazmadım
Yazmamak lazim.baksaniza hakli benken haksiz duruma dusurenler oldugu surece boylede gider.
Yazik gercekten uzuluyorum.deyil,eyer yazanlardan sonra gecenlerde care yerine cagre yazan vardi...hey yarabbim):KK53:

Yazmamak lazim.baksaniza hakli benken haksiz duruma dusurenler oldugu surece boylede gider.
Yazik gercekten uzuluyorum.deyil,eyer yazanlardan sonra gecenlerde care yerine cagre yazan vardi...hey yarabbim):KK53:
Evet çok haklısınız bende çok takilirim bide şimdi w q kullanıyorlar 'ewet' 'qeldim' gibi çok işte

B'nde eşimi yakaladım izlerken vs .şimdi pek yapmıyor daha doğrusu fırsatı yok .daha çok problemimiz var onları düşünmyrm bile .üstüne gitme izlesin ama sende gördüğünü belirt bilsin .utana sıkıla vazgeçer.yada sende izle bakalım nolacak ?
Ya bana göre değil öle şeyler elimn alrında gerçeği varken nie video izliyim ki yapcağım zamn sabaha kadr yatakta keyiflice eşimle yapmaktan tarafındayım ama öle değil bizmde aynı şeklde başka dertlerimz var ama onun için hiçbişey umrnda değil

Tabikide biliyorum +18 videolar tatmin etmez tahrik eder ama onca şey yapıyor birde bunuları izliyor katlanılcak gibi değil

tatmin etmez tahrik mi eder, e işte izleyip tahrik olup tatmin ediyorlar dolayısıyla..
katlanılacak gibi değil diyorsunuz başka şeyler de var herhalde,
o zaman tavrınızı koyun net olarak

tatmin etmez tahrik mi eder, e işte izleyip tahrik olup tatmin ediyorlar dolayısıyla..
katlanılacak gibi değil diyorsunuz başka şeyler de var herhalde,
o zaman tavrınızı koyun net olarak
Ben tam olrak tatmin etmediği için dedim sonuçta et ete değmiyor net konuşulmuyor onunla çnkü o nun hayatı sadece leptop ve telefon konuşmaya kalktımda karşımda susuyor sorularma cvp vermiyor ve gözü hep leptopda oluyor

Canı istiyorsa izlesin, bu onun kapasitesini gösterir. Yalandan daha iyidir canım
Peki ya hepsi birleşinince yalan dolan bu ysptıkları sorunsuzluğu bencilliği iğrenç izledi videolar sence hepsi birleşince katlanırcasına mı sısup oturmak daha mı iyi boşwermek

Peki ya hepsi birleşinince yalan dolan bu ysptıkları sorunsuzluğu bencilliği iğrenç izledi videolar sence hepsi birleşince katlanırcasına mı sısup oturmak daha mı iyi boşwermek
Boşvermek derken... Ben olsam zaten yalana hiç katlanamam, ama Başkasına boşan demek kolay. Hani birine tamam desen öteki hatası var. Ben hep derimki :korkunç bir son, sonsuz korkudan daha iyidir.

Back
X