- Konu Sahibi Sessizzzzzz
-
önceki konuna baktım eşin yalanı alışkanlık haline getirmiş anlaşılan.Bunu nasıl anlatıcm bilmiyorum ama artık yaşadıklarımın üstüne bir de bu eklendi eşim +18 videolar izliyor benmle berbaerken her zamn bana yetiyorsun der ama şimdi ise bunu yakaladım ve cvpı ise sadece ewlenmeden önceki alışkanlık oldu özür diledi ama haftası geçmeden yine internt geçmişinden öğrendim sizce napmalıyım
aldatsa kurtulursun belki yaa başka türlü senin kaafana dank etmicek bazı şeylerYa hayır ben beni salak yerine koymasına kızıyorum bn teknolojide bilmediim yok ve o kndi üstüne olan kredi kartlarını telefpn dökümanlarını herşeylerini ben kndi telefonuna gönderimini yaptım herşeyilerini biliyorım ve adam olmak yerine böle şeyler yapıyor sorsan dinimi çok iyi yerine getiriom bn cumaya gidiym der acaba namaz kılrrken töbe yarabm töbe ama alıştım ben daha şimdi inceledm herşeylerini öğrendim ve artık eskisi gibi ağlamıyorım yeni mail açmış istesem o maile girmesini bilirdm ama yapmıyorum belki de korktum başıma gelick die yapmıyorum korktum şeyse bni aldatması
diiğer konunda da dedim uzun uzun anlattım ama anlamamışsın halaŞu anlattıklarıma bakılırsa gerçekten sadece param için yanımda oldunumu bnm yüzüme yüzme söylemk istiyosun
Ozur dileyerek yaziyorum konu shibinden..sadece yorumlari okurken gozume takildi.bikac yerdede gordum.be cidden bu durum sinirlerimi bozuyor.B'nde eşimi yakaladım izlerken vs .şimdi pek yapmıyor daha doğrusu fırsatı yok .daha çok problemimiz var onları düşünmyrm bile .üstüne gitme izlesin ama sende gördüğünü belirt bilsin .utana sıkıla vazgeçer.yada sende izle bakalım nolacak ?
Ya telfn kelime değişiyor çok uğraşmak da istemiyrm ne var yani e olmayınca anlaşılmıyormu ?takılmayın sizde ve yerine be yazmışsınız olur yaniOzur dileyerek yaziyorum konu shibinden..sadece yorumlari okurken gozume takildi.bikac yerdede gordum.be cidden bu durum sinirlerimi bozuyor.
Ben yerine
" B'n " yazinca dahami afilli oluyor suan yazinca bile zorlandim.neden surekli guzel turkcemizi bozmaya mailli akimi destekliyruz...ben yazmak daha kolay oysa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?