• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

NAPICAM BİLMİYORUM

Kingdom9821

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2019
537
1.711
63
23
Bu aralar sizi biraz sıkabilirim ama napiyim buraya yazınca bir rahatlıyorum şimdi ben geçen konu açmıştım konuştuğum çocuk var diye hiç aklımdan çıkmıyor sabah onu düşünüyorum yatarken onu düşünüyorum her an onu düşünüyorum ben bu sene üniversite sınavına giricem ben çalışan bir kızım ama o hayatıma girdiğinden beri derslere odaklanamıyorum masa başında bile onu düşünüyorum çözdüğüm testlerden bir şey anlamıyorum napıcam İnan’ın bilmiyorum uyuşturucu gibi bu aşk dedikleri şey sarhoş ediyor insanı mantıklı düşünemiyorum

Hayatta daha büyük sorunlar var emin ol. Kendince haklisin ama atlatman lazim yıllar sonra pişman olacağın şeyleri yapma. Istersen bir psikolog ile görüş rahatlayacagindan eminim

Emin ol aşk bu değil bu sadece bağımlılık ya da sevgi seli ya da güzel hissettiren düşünceler ne diyebilirsek o ama aşk farklı canım yaşamadan anlaşılmıyor ve bu yüzden de böyle birini çok sevdiğinizde aşık olduk sanarız neyse tavsiyem kendini sınava adapte et ve o sınavı kazanamazsan neler olur ne yaşarsın bunu düşün ve sevgilin aklına geldiğinde yada onu düşünürken hep aklında geleceğin olsun 😊 umarım hakkında hep hayırlısı olur canım :KK39:

Bu aralar sizi biraz sıkabilirim ama napiyim buraya yazınca bir rahatlıyorum şimdi ben geçen konu açmıştım konuştuğum çocuk var diye hiç aklımdan çıkmıyor sabah onu düşünüyorum yatarken onu düşünüyorum her an onu düşünüyorum ben bu sene üniversite sınavına giricem ben çalışan bir kızım ama o hayatıma girdiğinden beri derslere odaklanamıyorum masa başında bile onu düşünüyorum çözdüğüm testlerden bir şey anlamıyorum napıcam İnan’ın bilmiyorum uyuşturucu gibi bu aşk dedikleri şey sarhoş ediyor insanı mantıklı düşünemiyorum
bende aynı duygular içindeyim ve bende üniversite için hazırlanıyorum, elimden geldiğince düşünmemeye çalışıyorum ilaç kullanmayı düşünüyorum bende o konuda, yardım almayı deneyebilirsin ben öyle yapacağım:110:

Hayatın aşkından önemli değil en azından ders çalışırken bırak sevdayı

Back