napıcagımı bilmiyorum :(

cokmu belirgin kepce kulaklarin?
kepce kulaklari olan insanlarin cogu abartiyor gibi geliyor bana..yani kötü bile gözükmüyor okadar kepce kulaklar bence..
aslinda en önemlisi kendinle barisik olman..kendini sevmen
ozaman kepce kulaklarin olmus cirkin olarak gördügün burun olmus..insanin gözüne güzel gelir

cokmu belirgin kepce kulaklarin?
kepce kulaklari olan insanlarin cogu abartiyor gibi geliyor bana..yani kötü bile gözükmüyor okadar kepce kulaklar bence..
aslinda en önemlisi kendinle barisik olman..kendini sevmen
ozaman kepce kulaklarin olmus cirkin olarak gördügün burun olmus..insanin gözüne güzel gelir
Evet belirgin abartmaktan değil gerçekten kepçe malesef barısık olamıyorum elimde değil

Kuçuklugu güzeldi yani ben kuçultmek için olmadım ucunda çigi şeklinde içerideki kıkırdak belirgindi o yüzden oldum ama kbb doktoruna olup hata ettim ve bi fark olmadı. Oturup konuşmayı denedim aşırı tepki verdi bidaha konusursam bu sefer babam ve abimde aynı şekilde bağırıp çagırıcaklar babam parayı bile almak ister o yüzden çıkmazdayım..
20 yaşına gelmeden kemik gelişimi tamamlanmaz

Neden ameliyat oldun ki

Kulak ameliyati da gerçekten kepçe kulakliysan ol gitsin

Habersiz bir şey yapman iyi olmaz.Ailenle güzelce konuşman gerekiyor.
Hani yaşın 24,25 ve yukarısı olsa derim ki hayat senin,kararlar senin..
Ama bence henüz böyle bireysel davranmak için yaşın küçük.

20 yaşına gelmeden kemik gelişimi tamamlanmaz

Neden ameliyat oldun ki

Kulak ameliyati da gerçekten kepçe kulakliysan ol gitsin

Burnumun ortasında kıkırdak izi çok belirgin kotu Bi goruntu o yüzden olmuştum ayrıca 17yasında bile yapıyorlar burnu. Kulağımda gerçekten kepçe olup kurtulmak istiyorum da işte..:/

Burnumun ortasında kıkırdak izi çok belirgin kotu Bi goruntu o yüzden olmuştum ayrıca 17yasında bile yapıyorlar burnu. Kulağımda gerçekten kepçe olup kurtulmak istiyorum da işte..:/
E yaptır gitsin ne yapabilirler ki 1 2 gün kızıp unuturlar

Habersiz bir şey yapman iyi olmaz.Ailenle güzelce konuşman gerekiyor.
Hani yaşın 24,25 ve yukarısı olsa derim ki hayat senin,kararlar senin..
Ama bence henüz böyle bireysel davranmak için yaşın küçük.
Ama çok sıkıldım bu durumdan beni her konuda olumsuz etkiliyo :/

X