napıcagımı bilmiyorum :(

mabel01

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2014
530
273
Merhaba kızlar lütfen yazdıklarımı okuyun ve banani fikir verin. 19yasındayım kepçe kulak ameliyatı olmak istiyorum geçen yaz burnumdan olmuştum estetik amaçlı ama burnum zaten çok güzeldi herkes begenirdi tek sorun ucunda kıkırdagım belirgindi bunun yüzünden oldum ama hiçbi değişiklik olmadı o ayrı. Neyse kulaklarım kepçe ve saçlarımı 7 senedir dışarı çıktıgımda hiç toplamıyorum hep açıl bırakıyorum ama artık çok yoruldum saklamaktan yaptırmak istiyorum ama anneme soyledigimde çok tepki gösterdi şimdide bunamı taktın falan dedi halbuki bu yeni olan bişe değil herkesin vucudunda barısık olmadığı yeri vardır benimde bunlardı.neyse baya karşı çıktı asla olmaz falan dedi.tabi ben bu tepkiyi vericeğini biliyordum geçiştirmek için tamam falan dedim ve konuyu kapattık ama ben para biriktiriyorum ve olmak istiyorum ama kesinlikle babam falan yine karşı çıkıcak hatta paramı almak isticekler. Bazen gaza gelip acaba haber vermedenmi gidip olsam diyorum zaten lokal anesteziyle yapılan yarım saatlik ameliyat ama sonuçlarını dusununce aşırı tepki alıcam ve kulagım ya iyi olmazsa diye korkuyorum ama biyandanda artık saçlarımı toplamanın hayaliyle hepsini göze alıyorum.sizce ne yapmalıyım ailenle konuş kısmını geçin çünkü asla onaylamıcaklar:\

Okuyo musunuz su an bnce bu yasta takilmaniz normal hani biraz beklesenz mi acaba zamanla hem belki kulaklarnzla barisirsiniz hemde isnizi elinize alip bi yerlere geldgniz zaman bu kadar mudahale etmeyeblirler..

Okuyo musunuz su an bnce bu yasta takilmaniz normal hani biraz beklesenz mi acaba zamanla hem belki kulaklarnzla barisirsiniz hemde isnizi elinize alip bi yerlere geldgniz zaman bu kadar mudahale etmeyeblirler..
Evet okuyorum ama insanın bi tak ettiği nokta vardırya hani o noktadayım tamam hayati bi durum değil ama bu yaşıma birdahamı gelicem rahat rahat kasmadan yasamak istiyorum. Burs paramı atıyorum kenara o şekilde biriktirmeye çalışıyorum.

Devlet hastanesinde olursan devlet karşılıyor. Kepçe kulak burun gibi, silikon gibi bir şey değil çünkü. Komşumuz çocuğunu yaptırmıştı. Ama yaş sınırı var mı bilemiyorum. Araştır istersen. Keşke burun yerine kulağını yaptırsaydın bu kadar sorun yapıyorsan.

Ailene oturup bunu guzelce anlattt..onlardan habersiz yapma cnm. Yoksa annen kulaklarini ceker vallahi...tekrar eskiye donersin.bir de sunu merak ettim.burnum aslinda guzeldi her kez begenirdi diyorsun,yine estetik olmussun.sen mi abartiyorsun....belki kulaklarinda da sorun yoktur.

Anladgim kadaryla sorun parada degl cok hani biriktrsenizde ailenz izin verir mi bilemiyorm bnce para biriktrmeye devam edin ama iyice oturup dusunun belki de siz abartyosnuzdur o yaslarda oluyo cunki bi de para biriktrdgnizi ama iyice bu konuyu dusunecegnizi konusun ailenzle bnce bi de devlwt jastnsnde yapiliyo mu bi arastrin

Kuçuklugu güzeldi yani ben kuçultmek için olmadım ucunda çigi şeklinde içerideki kıkırdak belirgindi o yüzden oldum ama kbb doktoruna olup hata ettim ve bi fark olmadı. Oturup konuşmayı denedim aşırı tepki verdi bidaha konusursam bu sefer babam ve abimde aynı şekilde bağırıp çagırıcaklar babam parayı bile almak ister o yüzden çıkmazdayım..

Devlet karşılamıyo malesef yani izmirdeki hastaneler öyle soyluyo. Bu 7yıllık bi sorun yani yedi yıl hiç saçınızı toplayamadıgınızı dusunun dugunde özel günde istediginiz gibi yaptıramadıgınızı şu soğuk havalarda rüzgar esicekte kulagım kabak gibi çıkıcak diye sürekli şapka taktıgınızı dusunun kotu Berbat bi duygu.

burnum çok güzeldi yaptırdım bir şey farketmedi diyorsun şimdi de kulak demişsin ailen de buna mı taktın şimdi demiş peki burnun çok güzelken neden burnunu yaptırmayı tercih ettin ya da senin aklına kulağın şimdi mi geldi estetik bağımlılık yapan bir şeymiş kulaklarını görmedik senin ama belki de sen abartıyosundur kulaklarının durumunu ailen de o yuzden şimdi de buna mı taktın diyodur

Bagımlılıktan değil dedigim gibi bu 7senelik birşey artık saçlarımı toplamak istiyorum.ayrıca burnum kuçukluk olarak güzel ucunda iz olduğu için yaptırdık bidaha güzel olsun diye degil

Burun ameliyatı olmana bir şey demediler(Burnun güzel olduğu halde),kulak ameliyatına da demezler diye düşünüyorum.Sanırım burun ameliyatından dolayı o ameliyatı da gereksiz buluyorlar.İkna etmek sana kalmış.Anneni yanına al muayeneye birlikte gidin.Doktorun dediklerinden etkilenecektir.

Ben anlatamıyorum galiba burnum kuçukluk bakımından güzeldi. Ucunda kocaman iz vardı hala var. Onu olurkende aşırı tepki almıştım ama bişekilde aglaya sızlaya oldum ama bu sefer daha çok tepki verdi ben direk konuyu kapattırdım yoksa babama falan soylıceklerdi babamda paramı almak isterdi o yüzden diyorumki şimdi annem konuyu kapattım sanıyo. Paramı biriktirip direk soylesemmi ben olmak istiyorum diye sonrada gidip ertesi gün olsam şok olmazlar heralde. Ama hiçbişe demeden olsam daha kotu olur bence dimi. Siz olsanız napardınız

kimlik arama yaşındasın tatlım..
önceliğin görüntün değil derslerin olsun.
ergenlik süreci sonlandığında hala şikayetciysen estetik yaptırırsın.

isterse tomarla paran olsun. bu yaşta ailenin rızasını almadan hiç bişi yapma...

Güzellik insanın içindedir, kulağının büyük olması diğer insanlar için hiçbir şey ifade etmiyor (eğer öyleyse gerçekten). Aaa bu kepçe kulak o yüzden hiç güzel değil diye düşünmedim hiç biri hakkında, düşüneni de görmedim. Özgüven problemin var gibi anladım, mükemmel olmak istiyorsun bunu sana ameliyatlar sağlamaz kendi yapmalısın.

18 yaşından büyükseniz laf etseler de bir şey olmaz.

ol cnm çok güzel yapıyorlar merak etme 2500 tl fiyatı
bir tanıdığım yebni yaptırdı

Kimlikl

Kepçelerin dışlanmadıgını bende biliyorum ben kendim için istiyorum . Mukemmellik arayısındada değilim dışarı çıkarken makyaj bile yapmam kendimle barışık değilim tek sorun bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…