• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Napayım boşansam pişman olurmuyum ??

Boşansan da hiç birşey eskisi gibi olmayacak bunu düşün...malesef türkiye gibi bir ülkede dul gözüyle yaklaşılacak sana.gözün hep çoluk çocuklu arkadaşlarını arıyacak...emin ol seni çok iyi anlıyorum.depresyondasın büyük ihtimalle.doktora terapiste vs git.çabalamadan boşanmayı düşünmek kolaya kaçmak bence

Aynısını ablamda yaşamıştı. Eşinin memleketinde mutlu olamadıkları için bir de ablamın memleketini denemeye karar vermişlerdi. 13 yıl oldu hala burdalar, ikisinin de işi daha iyi ve daha iyi hayat şartlarında mutlu yaşıyorlar. Eşinden vazgeçmek yerine bize anlattığın herşeyi eşine de anlatmalısın ablam öyle yapmıştı belki sende de işe yarayabilir.

Böyle bir ihtimalde yok. Eşim kamuda çalışıyor ve benim için işini bırakmasını isteyemem.Böyle bir şeyin mümkünatı da yok. Çok çıkmazdayım.

bence pisman olursunuz bosanirsaniz...
Kurslara yazilin? Belki güzel bir arkadas cevrese edinirseniz daha güzel zaman gecer sizin icin.
veya kocanizla konustunuz mu? baska bir yere tasinmak vs?

Eşinden yana sıkıntın yoksa boşanman aptalca ama gerçekleştiremediğin hayallerin varsa ve onların peşine düşeceğim dersen zamanla iş hayatın rayına girer ama eşin gibi bir insan bulamazsın duygusal bir insan değilsen yalnızlığı kaldırabilirsin evlenmeden önce bunlarını neden düşünmedin

Merhaba hanımlar. Eşimle hiçbir sorunumuz yok ama ben alışamadım buraya. İşin aslı hala işimi gücümü oturtamadım. Ailemin yanına gitmek istiyorum. 30 yaşına geldim hala düzenimi oturtamadığım için çocuk bile düşünemiyorum. Benden yaşça küçüklerin çoluğu çocuğu oldu. Gelecekten yana umutsuzum. Eşime de yansıtıyorum destek olmaya çalışıyor ama fayda etmiyor. Kaçasın, gidesim var, kimseyi göresim yok.:cry:Boşansam daha mı kötü olur diye düşünüyorum öbür taraftan. İnanın çok kötüyüm yargılamayın şimdi beni şimdi hiç kaldıracak gücüm yok:cry:
Canım ben ce bu boşanmak için yeterli değil. Sakın boşanma pişman olursun. Sana destek olan anlayıslı bir adamla evlisin anladığım kadarıyla Bunun ne kadar önemli bir değer, erdem olduğunu bir bilsen...
Bilmiyorum ekonomik durumunuzu, eşinin çalışıp çalışmadığını ama;
İşimi oturtup düzen kurmaktan bahsetmişsin. Yani esas koknunu iş yapmıssın sen. Ben senin yerinde olsam hemen anne olurdum. yaşın da 30 ve çocuğunla birlikte esas konumu eşim ve çocuğum yarak düzen kurmaya çalışırdım.
Ailenin yanına gitmekten bahsetmişsin. Eşin doğal olarak sana yetersiz geliyor. Eğer Allah ın izniyle inşallah hayırlı bir evladın olduğunda eksiğiniz tamamlanacak ve güzelliği perçinlenmiş bir yuva olacaksınız
Zaten bebeğin harala gürelesinden depresyona girmeye vaktin bile olmayacak büyük ihtimalle :KK45::KK45:

Merhaba hanımlar. Eşimle hiçbir sorunumuz yok ama ben alışamadım buraya. İşin aslı hala işimi gücümü oturtamadım. Ailemin yanına gitmek istiyorum. 30 yaşına geldim hala düzenimi oturtamadığım için çocuk bile düşünemiyorum. Benden yaşça küçüklerin çoluğu çocuğu oldu. Gelecekten yana umutsuzum. Eşime de yansıtıyorum destek olmaya çalışıyor ama fayda etmiyor. Kaçasın, gidesim var, kimseyi göresim yok.:cry:Boşansam daha mı kötü olur diye düşünüyorum öbür taraftan. İnanın çok kötüyüm yargılamayın şimdi beni şimdi hiç kaldıracak gücüm yok:cry:
Selam bunalimdasin anladığım kadarıyla bende geç evlendim birey olmaya alıştığın icin evlilikte bocaliyor olabilirsin etrafdan o kadar çok boşanman var ki ayrıca sorun sende ise bunu bıraksan bir süre sonra hayatına başka biri gelecek aynı sorunları tekrar yaşayacaksın .esin ile onu kaybetme korkusu olmadan açık açık konus ama mantiklica . Hersey çalışmak değil sen enerjini duzeltince isteklerin bir bir gerçekleşmeye baslar .yapmaktan hoşlandığın seyleri yap ayrıca profesyonel destek almak istiyorsan bir danışmana başvurmanı temenni ederim

Bence siz bir psikologa gidin. Eşinizle ilgili hiçbir probleminiz yok ve kendi kendinizi depresyona soktuğunuz için eşinizi de sıkıntıya sokuyorsunuz. Ayrıyetten bana biraz rahatınıza düşkün bir insanmışsınız gibi geldi. Nereye kadar başkasının yanında çalışabilirim ne demek ?? Herkes bir başkasının yanında çalışıyor. Sonra kamu da işim zor diyorsunuz ama çabalamıyorsunuz bile. Alanımda her şey mülakatla demişsiniz. Biraz kendinize güvenin dişinizi sıkın ve çalışın. Sonra olacağı varsa zaten olur.
Ailenize bu kadar düşkünseniz niye evleniyorsunuz ?? Bir de ailenizle aynı şehir de oturunca ne oluyor ?? Biraz mantıklı olun lütfen 30 yaşına gelmişsiniz aileniz herşey demek değil. Bir eşiniz sorumlu olduğunuz bir eviniz var. Biraz nazlı büyütülmüşsünüz sanırım ama bence artık ayağa kalkıp dik durmanızın ve hayatla mücadele etmenizin vakti gelmiş.
Önünüzde 1 sene var kpss için eşinizden de destek istersiniz 1 sene boyunca her gün bıkmadan yılmadan düzenli çalışırsınız kamuya geçersiniz hafta sonlarınız size kalır geliriniz kesinleşir eşinize daha çok vakit ayırırsınız gerekirse hafta sonu ailenizin yanına da gider gelirsiniz.
Hiç bir sorununuz yokken boşanmakta neymiş ?? Kolaya kaçmaktan başka birşey değil bu.

Ben de ailemle aynı memlekette kayinvalide hepsi burda bende keşke ayrı bir şehirde olsaydım diyorum herseye mudahale oldu nereye gidiyorum ne yapıyorum göz üstünde 3 yaşında kızım var o bana yetiyor yanında esin çocuğun olduktan sonra gerisi boş hem artık sizinde bir aileniz var esiniz ve siz

Bence siz bir psikologa gidin. Eşinizle ilgili hiçbir probleminiz yok ve kendi kendinizi depresyona soktuğunuz için eşinizi de sıkıntıya sokuyorsunuz. Ayrıyetten bana biraz rahatınıza düşkün bir insanmışsınız gibi geldi. Nereye kadar başkasının yanında çalışabilirim ne demek ?? Herkes bir başkasının yanında çalışıyor. Sonra kamu da işim zor diyorsunuz ama çabalamıyorsunuz bile. Alanımda her şey mülakatla demişsiniz. Biraz kendinize güvenin dişinizi sıkın ve çalışın. Sonra olacağı varsa zaten olur.
Ailenize bu kadar düşkünseniz niye evleniyorsunuz ?? Bir de ailenizle aynı şehir de oturunca ne oluyor ?? Biraz mantıklı olun lütfen 30 yaşına gelmişsiniz aileniz herşey demek değil. Bir eşiniz sorumlu olduğunuz bir eviniz var. Biraz nazlı büyütülmüşsünüz sanırım ama bence artık ayağa kalkıp dik durmanızın ve hayatla mücadele etmenizin vakti gelmiş.
Önünüzde 1 sene var kpss için eşinizden de destek istersiniz 1 sene boyunca her gün bıkmadan yılmadan düzenli çalışırsınız kamuya geçersiniz hafta sonlarınız size kalır geliriniz kesinleşir eşinize daha çok vakit ayırırsınız gerekirse hafta sonu ailenizin yanına da gider gelirsiniz.
Hiç bir sorununuz yokken boşanmakta neymiş ?? Kolaya kaçmaktan başka birşey değil bu.

Mesleğim birinin yanında sürekli çalışmayı kaldırmıyor bir noktadan sonra tıkanıyoruz. Olmuyor. İşimi kurayım desem tayinciyiz artı çevrem yok burda.Kpss ile atanamıyorum yetmiyor. Her kurum mülakatla alıyor. Benim arkam yok eşiminde. Ve bunları düşünmekten uykularım kaçıyor. Eşimi de husursuz ediyorum. Herkes çocuğumuz olsun diye bekliyor. Eşim de istiyor farkındayım ama ben kendimi sağlama almadan çocuk düşünemiyorum o çocuğa da yazık olur. Öyle çıkmazda hissediyorum ki kendimi iş konusunda. Bir de sürekli bi şeyleri rayına koymaya çalışıyorum hop birşeyler çıkıyor. Eşim benim yüzünden huzursuz oluyor. Ama elimde değil düşünmemek, yansıtmamak. O da huzura kavuşsun istiyorum. Nereye kadar böyle. Kangren olmuş bir parmak var (bu benim) eşim kurtulsun istiyorum.

Olmuyor kendimi kandırıyorum. Şu an çalışıyorum ama nereye kadar birinin yanında çalışabilirim. Eşim tayinci kamuya da girmem çok zor alanımda herşey mülakatla. Buraya düzen kurmaya çalışsam yarın birgün tayin çıkıcak. Hiç mutlu değilim. Hep kendimi kandırmaya çalışıyorum. Geçen her yıl her gün her dakika aleeyhime. Eşimi de mutsuz ediyorum yatsıtmamak elimde değil.

şimdi daha iyi anladım tayin durumu etkiliyor tabi alışsan bu defa farklı yere gidiceksin tekrar başa sarıcaksın benm sevgilimde tayinci olucak çok mu zor oluyor. maaşı iyiyse sen çalışma bir süre kafanı toparlarsın

Mesleğim birinin yanında sürekli çalışmayı kaldırmıyor bir noktadan sonra tıkanıyoruz. Olmuyor. İşimi kurayım desem tayinciyiz artı çevrem yok burda.Kpss ile atanamıyorum yetmiyor. Her kurum mülakatla alıyor. Benim arkam yok eşiminde. Ve bunları düşünmekten uykularım kaçıyor. Eşimi de husursuz ediyorum. Herkes çocuğumuz olsun diye bekliyor. Eşim de istiyor farkındayım ama ben kendimi sağlama almadan çocuk düşünemiyorum o çocuğa da yazık olur. Öyle çıkmazda hissediyorum ki kendimi iş konusunda. Bir de sürekli bi şeyleri rayına koymaya çalışıyorum hop birşeyler çıkıyor. Eşim benim yüzünden huzursuz oluyor. Ama elimde değil düşünmemek, yansıtmamak. O da huzura kavuşsun istiyorum. Nereye kadar böyle. Kangren olmuş bir parmak var (bu benim) eşim kurtulsun istiyorum.

Mesleğinizi öğrenebilir miyim ?? Ona göre size yorum yapacağım. Belki yardımım dokunur.

şimdi daha iyi anladım tayin durumu etkiliyor tabi alışsan bu defa farklı yere gidiceksin tekrar başa sarıcaksın benm sevgilimde tayinci olucak çok mu zor oluyor. maaşı iyiyse sen çalışma bir süre kafanı toparlarsın

Ekonomik sıkıntımız yok ama çalışmama gibi birşey olamaz benim için. Çok emek verdim.

Uyuyamıyorum ağlamaktan gözlerim şişti :KK42:
Neye agliyorsunuz bu kadar...evlenmek duzen kurmak degilmdir.sevdiginizle evlenmediniz mi
Ayrica yasitlarim cocuga karisti diyorsunuz ama bisanmak istiyorsunuz.
30 yasinda bi kadinsiniz hala ailemin yanina kacmak istiyorum diyorsunuz.
Esinize sevginiz yoksa bosanin adamida oyalamayin.

Ha sorun is ise.aglamak yerine biseyler yapin..sinavsa sinava hazirlanin.ozel sektorse is arayisina girin...bu mu yani.

Back
X