arkadaşlar uzun yıllar platin röfle kullandıktan sonra kahveye döndüm koleston koyu kahve boyadım tabi siyah gibi oldu eyvahedigeldismile sonra oreal vurdum saçıma sinirden sarıyı özlemiştim tipim bile tuhaf oldu böyle...oreali vurunca baya yandı saçlarım karışık renk olunca tek renge boyamak zorunda kaldım açık kahve boyasamda yine çok koyu oldu yani başa döndüm saçımı yaktığımla kaldım ....:1shok:
şimdi baya açıldı saçım açık kahve alttan orealden kalma sarılar bile çıktı akınca omuz hizamda saçlarım iyi bir kuaföre gidersem yeniden platin röfleye dönebilirmiyim acaba?yansada uçları kestirmeyide göze aldım ama altta oreal olması nasıl etki eder bilgilerinize ihtiyacım var kuaför para için yaparımda diyip mahvedebilir yani sürekli gittiğim bir kuaför yok çünkü ..yaptırayımmı kızlar ?:gitme:
bence saçına hiç dokunma yoksa başında saç kalmayacak çok yıpratmışşın,ne zaman yaptın bu işlemleri bence saçına sürekli bakım yap toparla ondan sonra gerçekten işini bilen bir kuaför bul yaptır
bence saçına hiç dokunma yoksa başında saç kalmayacak çok yıpratmışşın,ne zaman yaptın bu işlemleri bence saçına sürekli bakım yap toparla ondan sonra gerçekten işini bilen bir kuaför bul yaptır
sürekli bakım yapıyorum zaten bu olay olalı 6 ay oldu şimdi sağlıklı saçlarım uçlarıda düzgün o yüzden yaptırsammı diyorum ....bu olayın hemen ardından yaptıracak kadar bilinçsiz değilim tabi kel kalırım valla yapsam....
cnm yaa,ii bi araştırıp profesyonel yardım almalısın,
ne denilse yanlış olur burda,saçının durumu çok hassas,cvp alamadın diye de gönül koyma cnm,
burda böle şeeler heep oluyo boşver:teselli:
valla canım saçlarının rengini açmak istiyorsan şayet yavaş yavaş açmayı dene. ben geçen sene oreal le saçlarımı açtırıp kızıl ve kahveden kurtulmaya çalışmıştım. tabi haliyle katır kutur bi saç oldu. ardından dinlensin diye aynen senin gibi koleston kahveye boyadım siyah gibi oldu
yakıştığı için bir yılı geçkin süre hiç ellemedim. akmaya başladı tabi bir süre sonra geen açık renk olsun saçım diye bu sefer evde kolestonun açıcılarını aldım kendim açtım altın karamel yaptım gayet güzel oldu ve yanma olmadı. ama platin sarıyı evde yapamazsın orael üstüne tekrar olursada muhtemelen büyük bölümü yanar yanmasada kötü bi saç oluyo barbi bebek saçı gibi. evde yavaş yavaş rengini aç bence bu benim kanaatim tabi
valla canım saçlarının rengini açmak istiyorsan şayet yavaş yavaş açmayı dene. ben geçen sene oreal le saçlarımı açtırıp kızıl ve kahveden kurtulmaya çalışmıştım. tabi haliyle katır kutur bi saç oldu. ardından dinlensin diye aynen senin gibi koleston kahveye boyadım siyah gibi oldu
yakıştığı için bir yılı geçkin süre hiç ellemedim. akmaya başladı tabi bir süre sonra geen açık renk olsun saçım diye bu sefer evde kolestonun açıcılarını aldım kendim açtım altın karamel yaptım gayet güzel oldu ve yanma olmadı. ama platin sarıyı evde yapamazsın orael üstüne tekrar olursada muhtemelen büyük bölümü yanar yanmasada kötü bi saç oluyo barbi bebek saçı gibi. evde yavaş yavaş rengini aç bence bu benim kanaatim tabi
sağol canım....yok hemen anında platin olamaz tabi ama kuaförle anlaşırsam yavaş yavaş zamanla en azında röfle zemini hazırlayacak renge kavuşturur belki sonra platin yapılabilir üstüne heralde artık ...kendim beceremiyorum saç işini hiç boshayallersmile