arkadaşlar uzun yıllar platin röfle kullandıktan sonra kahveye döndüm koleston koyu kahve boyadım tabi siyah gibi oldu eyvahedigeldismile sonra oreal vurdum saçıma sinirden sarıyı özlemiştim tipim bile tuhaf oldu böyle...oreali vurunca baya yandı saçlarım karışık renk olunca tek renge boyamak zorunda kaldım açık kahve boyasamda yine çok koyu oldu yani başa döndüm saçımı yaktığımla kaldım ....:1shok:
şimdi baya açıldı saçım açık kahve alttan orealden kalma sarılar bile çıktı akınca omuz hizamda saçlarım iyi bir kuaföre gidersem yeniden platin röfleye dönebilirmiyim acaba?yansada uçları kestirmeyide göze aldım ama altta oreal olması nasıl etki eder bilgilerinize ihtiyacım var kuaför para için yaparımda diyip mahvedebilir yani sürekli gittiğim bir kuaför yok çünkü ..yaptırayımmı kızlar ?:gitme:
şimdi baya açıldı saçım açık kahve alttan orealden kalma sarılar bile çıktı akınca omuz hizamda saçlarım iyi bir kuaföre gidersem yeniden platin röfleye dönebilirmiyim acaba?yansada uçları kestirmeyide göze aldım ama altta oreal olması nasıl etki eder bilgilerinize ihtiyacım var kuaför para için yaparımda diyip mahvedebilir yani sürekli gittiğim bir kuaför yok çünkü ..yaptırayımmı kızlar ?:gitme: