napacagim bilmiyorum ; (

Hem ailemin her şeye karışmasından kurtulmak istiyorum hemde arkadaş çevresinden uzaklaşmak istiyorum dedi. Ailesinin günahı büyük esrar Jameika kubar extaizi bonzai kullanmış .

Hem ailemin her şeye karışmasından kurtulmak istiyorum hemde arkadaş çevresinden uzaklaşmak istiyorum dedi. Ailesinin günahı büyük esrar Jameika kubar extaizi bonzai kullanmış .
Canım boşanmak kurtuluş olmuyor böyle insanlardan eşini sen tanırsın eğer kurtulucağına inanıyorsan her yolu dene ama sakın kavga etme üstüne gitme kendini koru üzgünüm ama nasıl davranacağı hiç belli olmaz.Bide benim evladım bu illetin batağında olsa Allah korusun ben evlenmesine müsaade etmem olurki beni dinlemez kızın ailesine söylerim yazık değilmi size KV uyaramadımı sizi

KV oğlunu cnnetten yeryüzüne inen bi melek gibiymiscesine överdi. Bi hocanın yanına gitmiş evlenince iyi olacağını söylemiş hoca o da beni deneme Tahtası yaptı. Off bilmiyorum aslında boşanmam lazım ama bi umut bunu da deniycem oldUOTE="NAZ__24, post: 39742856, member: 90330"]Canım boşanmak kurtuluş olmuyor böyle insanlardan eşini sen tanırsın eğer kurtulucağına inanıyorsan her yolu dene ama sakın kavga etme üstüne gitme kendini koru üzgünüm ama nasıl davranacağı hiç belli olmaz.Bide benim evladım bu illetin batağında olsa Allah korusun ben evlenmesine müsaade etmem olurki beni dinlemez kızın ailesine söylerim yazık değilmi size KV uyaramadımı sizi[/QUOTE]
Kv

Kullandığı madde nedir? Kliniğe yatmakla olmuyor. Kendisininde istemesi lazım. O klinikte başka bir beyin enjekte etmiyorlar insana. İş kişinin kendinde bitiyor önce. Kendisi faydası olmayacağına inandırmış tabi olmaz. Umarım gideceğiniz yerde değişir herşey.

Başka şehre değil psikiatra gidin bence. Klinik tedavinin faydalı olacağına inanması gerek

bu tür insanlar çok zordurlar....geçinmek yaşamak maharet sabır ister....tek bildiğim bu

eğer eşinizde içinden kurtulmak istiyorsa..geçici süre kurtulabilir..fakat aldığı kişiler rahat bırakırlar mı onu bilmiyorum..bulaşmış bir kere..umarım düşündüğüm gibi olmaz..

Kurtulmak istiyorum yada istemiyorum demedi. Sessiz konuşmayı pel sevmez . Buna alıştım artık. Ama bu durumdan memnun olmadığını söylemişti. Ne kadar doğru inanin bilmiyorum teşekkür ederim hepinize . Zamanınızı ayırdığınız için iyi dilekleriniz icin

X