valla yok ama ben başlamayı düşünüyorumiçki sigara madde kullanımı ne olursa eşimle kavga edince aranıyorum bişiler içicem ama bulamıyorum
Klinige yattiTek diyeceğim ne olur çocuk yapmayın..
Ayrıcada kendisi de kurtulmak istiyorsa bir klniğe yatmalı..
o zaman 3 gün yattıysa siz onu 5 gün yatırın. nasıl bir merettirki kurtulamıyor..Klinige yatti
Ağzına biber sürerim senin..topitop yala güzel oluyor.. hani renkli olanlardan
Tekrar hastahaneye yatmanin bi fayda edecegine inanmiyo.o zaman 3 gün yattıysa siz onu 5 gün yatırın. nasıl bir merettirki kurtulamıyor..
peki kasabaya gidincemi düzelecekmiş..Ersin E="umze, post: 39741970, member: 653319"]Allah yardımcınız olsun. kullandığı madde nedir
Tekrar hastahaneye yatmanin bi fayda edecegine inanmiyo.
canım rabbin yardımcın olsun. ama ne olur çocuk yapma birde o masumun günahına girme. olmazsa ayrılmayı ciddi anlamda düşün. birde gideceğin küçük yeri iyi araştır yoksa pişman olabilirsin.Merhabalar herkese. Normalde takip ederim ama ilk kez konu açtım. Rabbim sıkıntısı olan herkesin yar ve yardımcısı oolsun. Evet gelelim benim sıkıntıya. Ben 1.5 senedir evliyim ve evlendiği m ilk ay esimin madde bağımlısı olduğunu Öğrendim. Görücu usulü tanıştık ama severek evlendim. Aklınıza gelecek her yolu denedim tedavi amaçlı ama hep olumsuz yanıt aldık. Şimdi eşim çevre değişikliği yapalım diyo. Buralardan gidelim küçük bir şehre . Bilmiyorum bende tamam dedim. Bu da sonuç vermezse ayrılıcam malesef. Çünkü cidden çok zor bi durum. Kafam çok karışık bu durumda olan görmüş geçirmiş varsa fikirlerinizi almak isterim şimdiden teşekkürler.