napacagim bilmiyorum ; (

Esenmine

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2014
1.466
2.365
29
Merhabalar herkese. Normalde takip ederim ama ilk kez konu açtım. Rabbim sıkıntısı olan herkesin yar ve yardımcısı oolsun. Evet gelelim benim sıkıntıya. Ben 1.5 senedir evliyim ve evlendiği m ilk ay esimin madde bağımlısı olduğunu Öğrendim. Görücu usulü tanıştık ama severek evlendim. Aklınıza gelecek her yolu denedim tedavi amaçlı ama hep olumsuz yanıt aldık. Şimdi eşim çevre değişikliği yapalım diyo. Buralardan gidelim küçük bir şehre . Bilmiyorum bende tamam dedim. Bu da sonuç vermezse ayrılıcam malesef. Çünkü cidden çok zor bi durum. Kafam çok karışık bu durumda olan görmüş geçirmiş varsa fikirlerinizi almak isterim şimdiden teşekkürler.

valla yok ama ben başlamayı düşünüyorum içki sigara madde kullanımı ne olursa eşimle kavga edince aranıyorum bişiler içicem ama bulamıyorum

Allah yardımcınız olsun. kullandığı madde nedir acaba?

zor bir durum.
rabbim yardımcınız olsun.
mühim olan gerçekten sıyrılmak istemesi.
dilerim iradeli olup tedavi olabilir.
çocuk yapmayın.

Ersin E="umze, post: 39741970, member: 653319"]Allah yardımcınız olsun. kullandığı madde nedir
o zaman 3 gün yattıysa siz onu 5 gün yatırın. nasıl bir merettirki kurtulamıyor..
Tekrar hastahaneye yatmanin bi fayda edecegine inanmiyo.

Ersin E="umze, post: 39741970, member: 653319"]Allah yardımcınız olsun. kullandığı madde nedir

Tekrar hastahaneye yatmanin bi fayda edecegine inanmiyo.
peki kasabaya gidincemi düzelecekmiş..
sonucta buu bir anda bırakamıyor değilmi..

E="evimmm, post: 39742037, member: 429152"]vallahi şaka yapmıyorum eşimede söyledim geçmiyor öfkem kırgınlığım kendime gelemiyorum. psikologa gitmeyi düşünüyorum ciddi ciddi[/QUOTE]
Sakin denemeyin bi faydası yok cidden. Zararı çok ama faydası yok.

bağımlı olmuş,çevre değişikliği yapsanız ne değişecekki.nereye gitse bağımlı olduğu için hep aklında olur.tedavisiz kurtulamaz

Bence de kliniğe yatmaya devam etmeli.
Umarım kurtulur.
Bu işler kişinin kendisinin istemesi ile olur ancak.

canım rabbin yardımcın olsun. ama ne olur çocuk yapma birde o masumun günahına girme. olmazsa ayrılmayı ciddi anlamda düşün. birde gideceğin küçük yeri iyi araştır yoksa pişman olabilirsin.

Allah'ın senin ve eşinin yardımcısı olsun..ben ne olursa olsun iradeyle ilgili oldugunu düşünüyorum...gercekten kararlı olmalı..klinikse klinik..Cocuk yapmayın kesinlikle..
Bi arkadas y.dısına evlenmişti ve madde bağımlısı oldugunu ögreniyor ve onu baya çekiyor kız turkiyeye dönüyor cocuk tehdit fln ediyor geliyor..en son kendini y.dısında asmışs..kız o psikolojiden zor kurtulmuş..şimdi unv.de okuyor..ama yasadıkları cok korkunç...sana bi zararı varsa uzaklasmayı bile denemelisin..

Benim bir tanidiğım klinikte 1 ay yatti. Sumokson mu ne öyle bir hapta veriyorlar klinikten çıktıktan sonra. Ve bir daha asla içmiyor uyuşturucu tiksiniyor.

Hastahaneye yattı şimdi ayaktan tedavi görüyo zaten hastahaneden çıkalım 5 ay oldu. Bende bilmiyorum ama hastahanede yatmanın bi fayda saglayacagini düşünmüyo . Doktor da tamam deneyin dedi. _n_a_r, post: 39742124, member: 289272"]bağımlı olmuş,çevre değişikliği yapsanız ne değişecekki.nereye gitse bağımlı olduğu için hep aklında olur.tedavisiz kurtulamaz[/QUOTE]
Hastahanede

Bi zararı olmadı. Şiddet vs. Bu adımı hem eşim hem evliliğim içi n atmak istiyorum. Ben onu bırakırsam ailesi sirf köstek o kadar soyleniyolarki batacak sokaklara düşecek sessiz sakin biri aslında çok iyi. Ama işte.

Canım öncelikle rabbim kolaylık versin. Ama bence neden küçük bir kasabay taşınmak istediğini öğren. bu zıkkım şuan ülkenin her köşesindar.var. ayrıca oğlunun bağımlı olduğunu bilip evlenmenİze izin veren aileninde günahı çok büyük. Ayrıca ne tür bir madde kullanıyor yazmamışsın ama sana zarar vermeyeceğini bilemezsin. Eğer seviyorssn onu kliniğe yatmaya ve buna inanmaya ikna etmelisin. Ve psikolojik tedavide almalı Diye düşünüyorum. Allahtan umut kesilmez, içine şüphe düşşün istemem ama neden burdan gitmek istediğinden amin ol derim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…