• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

''Naomi Campbell'' kullananlar .. yada fikri olanlar..

deniz1992

♥ vefasızın sermayesi yalanmış.. ♥
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2009
1.663
135
373
Kızlar bugün naomi campbell aldım açık parfüm. vanilyalı bi kokusu var çok hoşuma gitti açıkcası .. bu kokuyu kullananlar yada bilenler var mı ? afrodizyak etkisi var mı bu kokunun ..
koku notalarını bulamadım birkaç araştırdım da..

kullananlar o güzel fikirlerini paylaşsın lütfen bu başlıkta .. :71:

ben kullandım canm cokk hoş bı koku gercekten bıraz seksı bı koku gercı 3 senedır kullanmıyorum ama guzeldı yanii:))

ben kullandım canm cokk hoş bı koku gercekten bıraz seksı bı koku gercı 3 senedır kullanmıyorum ama guzeldı yanii:))

esmer miydiniz acaba ? ben beyaz tenliyim ama adam ısrarla bu ara bu çok gidiyor dedi sexy grafiti ile bu arasında seçim yaptım bunu seçtim o çok şekerli geldi bana ..
tam alışamadım ama sevdim sanırım .. :71:

bende kullandm canm nefıs bısey tekrar almayı dusunuyorum hatta

acaba açık mı almıştın tatlım yoksa orj mi ?
Bir ara kullanmıştım ve pişman olmadım dolayısıyla denenebilir:1:

bir de 18-25 yaş arası için uygun bir koku değil mi ?

bende sarışın ve beyaz tenliyim.geçen ay denemiştim ama hiç beğenmedim.Aslında vanilya kokularını severim ama bu bana pek vanilya gibi gelmedi,midem bulandı

bende sarışın ve beyaz tenliyim.geçen ay denemiştim ama hiç beğenmedim.Aslında vanilya kokularını severim ama bu bana pek vanilya gibi gelmedi,midem bulandı

ben de vanilya kokularını çok seviyorum .. önerebileceğin kokular var mı ?

ben de vanilya kokularını çok seviyorum .. önerebileceğin kokular var mı ?

canım victoria's secret in vanilia jasmin diye bi parfümü var o çok güzel,awon far away kullanıyorum o da vanilyalı,l de lolita lempicka da güzel vanilya ama artık herrkes kullanıyo ve biraz daha genç parfümü yani 20-22yaş altı için daha uygun ben pek tercih etmiyorum.body shop un vanilyası da güzel dene istersen,birde chopard casmir var ama bu beni tuttu kullanamadım.hepsine bak istersen hepsi vanilya kokusu

canım victoria's secret in vanilia jasmin diye bi parfümü var o çok güzel,awon far away kullanıyorum o da vanilyalı,l de lolita lempicka da güzel vanilya ama artık herrkes kullanıyo ve biraz daha genç parfümü yani 20-22yaş altı için daha uygun ben pek tercih etmiyorum.body shop un vanilyası da güzel dene istersen,birde chopard casmir var ama bu beni tuttu kullanamadım.hepsine bak istersen hepsi vanilya kokusu

anladım canım .. bu bitsin söylediklerine bakacağım mutlaka :71:

yves rocher vanilla.harika bir vanilya kokusu.hem de uygun fiyatı.barbi bebeklerin saçları kokar ya ona benzetiyorum:1: bir de the body shop vanilla güzel...

yves rocher vanilla.harika bir vanilya kokusu.hem de uygun fiyatı.barbi bebeklerin saçları kokar ya ona benzetiyorum:1: bir de the body shop vanilla güzel...

body shop un vanilyası nı açık parfüm olarak mı bulabilirim yoksa orj mi kızlaar :71:

naomi campbell orjınal kullandm canm ben hedıye etmıştı kız arkadasm ıkımzde kullandık ıkımzde esmerız cok yakıstı bana cok etkıleyıcı bı koku geldı
bıde chanel chance var cok guzel kokuyo onuda ısyerıne gıderken sıktıgımda butun arkadaslar sormuştu ve cok dıkkat cekıcı bı koku bence

naomi campbell orjınal kullandm canm ben hedıye etmıştı kız arkadasm ıkımzde kullandık ıkımzde esmerız cok yakıstı bana cok etkıleyıcı bı koku geldı
bıde chanel chance var cok guzel kokuyo onuda ısyerıne gıderken sıktıgımda butun arkadaslar sormuştu ve cok dıkkat cekıcı bı koku bence

üst notalar turunç, süsen,patçuli, orta notaları yasemin, karabiber, vetiver, alt notaları vanilya, beyaz misk, sedir ağacı ve amber

bu kokuyu kokladım o gün.. ama alışamadım. aslında düşünüyordum almayı ama kokladım şöyle bi baya keskin koktu..
durunca farklı oluyordur muhtemelen de hiç sevmemiştim.. size nasıl geldi bu koku notaları hangisi daha belirgin?
çünkü çok kullananı filan var. afrodizyask etkisi filan da varmış :52:

body shop un vanilyası nı açık parfüm olarak mı bulabilirim yoksa orj mi kızlaar :71:

body shop açık parfümde yok bildiğim kadarıyla.ben body mistini 100ml 17 tlye aldım.açık parfümden daha ekonomik yani.hem de %100 doğal ürünlermiş.bundan sonra yves rocher ve tbs ürünleri kullanmayı düşünüyorum sağlık açısından....ve de ekonomikler.orjinal parfümler bile sağlık açısından tehlikeliymiş.sadece kıyafetlere sıkılmalıymış....

body shop açık parfümde yok bildiğim kadarıyla.ben body mistini 100ml 17 tlye aldım.açık parfümden daha ekonomik yani.hem de %100 doğal ürünlermiş.bundan sonra yves rocher ve tbs ürünleri kullanmayı düşünüyorum sağlık açısından....ve de ekonomikler.orjinal parfümler bile sağlık açısından tehlikeliymiş.sadece kıyafetlere sıkılmalıymış....

ben ürgüplüyüm aslında. burada bulabilir miyim acaba ? nerede bulabilirim canım ?

ben ürgüplüyüm aslında. burada bulabilir miyim acaba ? nerede bulabilirim canım ?

internetten baktım şimdi.the body shop mağazaları adana,antalya,ankara,istanbul, bursa ve izmir'de var canım.ama internetten satışları var mı bir araştır istersen.....

Son düzenleme:
tam 15 sene önce almanyadan abim yollamıştı orjinal esmer olduğum için tenime çoık uydu ve çok güzel bir kokusu var herkese tavsiye ederim geçen strawberry de 75 liğini 75 tl mi neydi almayı düşünüyorum

internetten baktım şimdi.the body shop mağazaları adana,antalya,ankara,istanbul, bursa ve izmir'de var canım.ama internetten satışları var mı bir araştır istersen.....

hımm anladım canım .. ilgin için çok teşkkür ederim :71:

tam 15 sene önce almanyadan abim yollamıştı orjinal esmer olduğum için tenime çoık uydu ve çok güzel bir kokusu var herkese tavsiye ederim geçen strawberry de 75 liğini 75 tl mi neydi almayı düşünüyorum

evet esmerlerde çok hoş duruyor.. bu ara tercihlerin başında yer alıyor demişti adam :69:

ben naomi campbell in sunset olanını kullanıp parfüme resmen aşık olmuştum. sözlümde bana klasik naomi campbell almış. beyaz tenliyim ağır kokularıda severim ama parfüm üzerimde aşırı eğrelti durdu koku yayıldıkça benim başımı ağrıttı sinirimi bozdu. orjinal bide 3 kere sıkmamışımdır. gördükçe sinirim bozuluoo başka pudra kokulu parfümle karıştırıp kullanmayı planlıorum.

Back