nanlmaz Hamilelik

Aysha29

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2009
236
0
96
Almanya

Aşırı kilolu olan 33 yaşındaki Monica Martinsen’e doktorlar acilen kilo vermesi gerektiğini yoksa hayatının tehlikeye gireceğini söyledi.

Midesinden bypass geçirerek kilo veren Martinsen karnındaki şişliğin inmediğini görünce şaşırdı. Sonrasında ise inanılmaz gerçek ortaya çıktı. Martinsen birkaç hafta sonra bebek sahibi olacaktı. Bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alan genç kadın son birkaç ayda karnında hareketlenmeler hissettiğini fakat bunu geçirdiği mide ameliyatına bağladığını belirtti
.

resmen ameliyat olmuş bebeğe bir zararı olmamışmı?
doktorlar anlamamışmı bir sürü tahlil yapıyorlar ameliyatlardan önce.ilginç geldi bana.

ameliyat olduğunda hamile değildir muhtemelen mide bypassı olmuş kadın ameliyata 200kilo girip 50kilo çıkmamıştırki göbeğim nie inmedi desin uzun süre sora okadar kilo verdim göbüşüm nie inmedi acaba dediğinde farketmiştir bence
diğer türlü değildir bence çünkü mümkün değil test yapılmadan ameliyat edilsin hadi edildi doktor farketmesin yok oda değilse gerçekten mucizedir

bu kadın hiç merak etmemiş ben neden adet olmuyom diye

Benim de aklıma geldi ama muhtemelen olmuştur..
çünkü benim annem de bana hamile iken 9 ay boyunca düzenli olmuşş..:kedi:
bazı hamileliklerde anne adayı düzenli regl olmaya devam ediyor..delikafadulden

kızlar belki aşırı kilolu olduğu için reglisi düzenli değildir bu yüzdende anlamamıştır

çocuk karında resmen takla atar, tekmeler..insan bunları mide ameliyatından olduğunu nasıl düşünür, anlamıyorum

Benim de aklıma geldi ama muhtemelen olmuştur..
çünkü benim annem de bana hamile iken 9 ay boyunca düzenli olmuşş..:kedi:
bazı hamileliklerde anne adayı düzenli regl olmaya devam ediyor..delikafadulden

ana bu daha inanılmaz akannehir​

böyle haberler bana saçma geliyor..1. s adet olmaması 2. de çocuk anne karnında hareket edermiş..bu sebeple

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…