nanlmaz bir Bel ars

E

EU1

Ziyaretçi
herkese merhabalar geçen cuma bel ağrısıyla kıvrandım diyebilirim sağ arka tarafım özellikle daha çok ağrıyor ve bacağımı bile etkiliyor zor bastım üzerine neyse hemen doktora gittim ssk dahiliye doktoruna güzel bi muayne etti bel fıtığı başlangıcı olabilir dedi yarın sabah kan testlerimi yaptırcam ama bel fıtığınıda el muaynesiyle anlayabileceğini ben pek sanmıyorum ya birde arkadaşlar 2 gündür çok akıntım var avaba nedir bu ya böbrek olabilirmi başına gelenler yazarsalar sevinirim hangi dal doktora gitmeliyim sizce?

benzer agrı bende de var artan birşekilde..şiddetli bir hal aldı son günlerde omur bel ortasında merkezde yıgılan bir agrıyı takiben sizinkinin aksine sol tarafıma vuruyor ama dayanlıcak gibi değil çare varsa bana da yardım çok dayanılmaz acısı :KK43:(

böbrek olabilir cnm ama daha çok bel fıtığı gibi sanki çünkü ayağına vuran ağrında var böbrek için nefrolojiye ya da ürolojiye git cnm özellikle nefrolojiye geçmiş olsun

canım benimde dün başladı cok kötü ağrıyo suanda benimde sağ bacağıma vuruyo ağrısı netten baktım bacagına vuruyosa ağrısı bel fıtığı oluyomuş cde bugün dr gidicem bakalım.cok oturuyorum mesela kalkınca bi batıyo ağırmaya baslıyo allah yardımcımız olsun kızlar.ablam böyle olmuştu benim iğne verdiler bide krem fııktı onunda.:bbo:

X