bir mesleğim var ama çocuklardan dolayı çalısamadım.Evet 5 kuruşu zor alıyorum çeyreği nasıl biriktireyim.Evlendim 2 yıl sonra değisti bir şey yapmadım elimden geldiğınin fazlasini yaptım ama olmayınca olmuyor bir odun ne kadar yontalayabilirsiniz ben yaptım olmadi.Boşanıcam kararlıyım .Kadıncağız eşinden 100 lirayı zor aldığını yazmış 10 çeyrek nasıl biriktirecek acaba şu yorumları yaparken iki dakika düşünün gözünüzü seveyim. Ve sevgili G gunesss25 eşiniz size niçin böyle davranıyor bilemeyiz, öncesi sonrası hakkında bilgimiz yok. Ama okuduğumuz kadarıyla sen nankör değilsin niçin sana bunu kabul ettirmesine, sana psikolojik baskı yapmasına izin veriyorsun? Evde yardım etmemesi vs geçtim birçok adam öyle ama diğer anlattıklarınız kabul edilemez, adamın hayatının kıyısında bile değilsiniz sizi tamamen çemberin dışına atmış. Boşanmayı düşünmüyorsanız halk eğitim vb yerlerde hobi kurslarına vs gidin, yalnız olduğunuzu söylemişsiniz hem arkadaş çevresi edinir sosyalleşirsiniz, onlarla sağa sola gider zaman geçirirsiniz, hem de sizin değişiminizi, sizin de aslında özgüvenli ve dışa dünyaya dönük olduğunuzu gözlemleyip belki aklını başına devşirir.
anladığım kadarıyla siz çalışmıyorsunuz o öküz kocanızda siz çalışmadığınız için aklı sıra sizi beslediğini düşünüp her şeyi yapmaya mecbur görüyor boşayın alın evin arabanın yarısını nafakayı paşa gibi yaşayınGöstermeme gerek yok bizzat yüzüne söylüyorum,hep abartıyorum nankörlük yapıyorum,mecbursun yapmaya dıyor sizce bu evlilik ne kadar sürer?
Bir mesleğiniz varmış en azından o zaman en doğru şey kararınızdan dönmemeniz olacaktır. Yeni hayatınızda ayakları üzerinde dimdik duran, mutlu bir kadın olmanızı dilerimbir mesleğim var ama çocuklardan dolayı çalısamadım.Evet 5 kuruşu zor alıyorum çeyreği nasıl biriktireyim.Evlendim 2 yıl sonra değisti bir şey yapmadım elimden geldiğınin fazlasini yaptım ama olmayınca olmuyor bir odun ne kadar yontalayabilirsiniz ben yaptım olmadi.Boşanıcam kararlıyım .
O zaman kıymet bilse ne olur, elinden tutacak gücü yok, koklaşacak şeyi yok. Tuzsuz aş gibi herif.İş bulup belinizi doğrultunca boşanın. Yapacak başka şeyiniz yok. Yaslanıp eli tutmaz şeyi kalkmaz hâle gelince kıymetinizi anlar, anlar da o zamanı mı bekleyeceksiniz?
Ben git hemen 10 çeyrek al demedim. O adama! Bir şekilde ekonomik olarakta cephe alınması gerek dedim. Bu bir süreç sonuçta.Kadıncağız eşinden 100 lirayı zor aldığını yazmış 10 çeyrek nasıl biriktirecek acaba şu yorumları yaparken iki dakika düşünün gözünüzü seveyim. Ve sevgili G gunesss25 eşiniz size niçin böyle davranıyor bilemeyiz, öncesi sonrası hakkında bilgimiz yok. Ama okuduğumuz kadarıyla sen nankör değilsin niçin sana bunu kabul ettirmesine, sana psikolojik baskı yapmasına izin veriyorsun? Evde yardım etmemesi vs geçtim birçok adam öyle ama diğer anlattıklarınız kabul edilemez, adamın hayatının kıyısında bile değilsiniz sizi tamamen çemberin dışına atmış. Boşanmayı düşünmüyorsanız halk eğitim vb yerlerde hobi kurslarına vs gidin, yalnız olduğunuzu söylemişsiniz hem arkadaş çevresi edinir sosyalleşirsiniz, onlarla sağa sola gider zaman geçirirsiniz, hem de sizin değişiminizi, sizin de aslında özgüvenli ve dışa dünyaya dönük olduğunuzu gözlemleyip belki aklını başına devşirir.
Alamaz canım benim alamaz maalesef ki alamaz o şekilde. Eskidendi o dişinden, tırnağından, mutfak masrafından kısıp kıyıya köşeye bir şeyler atabilmek. Mevcut konjonktürde bu imkansıza yakın.Ben git hemen 10 çeyrek al demedim. O adama! Bir şekilde ekonomik olarakta cephe alınması gerek dedim. Bu bir süreç sonuçta.
Ben de daraldım gerçekten yarıda kestim okumayı.TAM HÖDÜK BİRİYLE EVLİSİN.
OKURKEN DARALDIM.
Bende şüpheleniyorum yanımda başka bir kadına bakıyorsa tlf herşeyi siliyorsa köşe bucak tlf kaçırıyorsa sizce de aldatmiyor mu? Boşanıcam sonra hayatımı yasıyicamBüyük ihtimalle aldatılmışsınız bile sadece bu adamın hizmetçiliğini yapıyorsunuz bu evliliği devam ettirme için hiçbir gerekçe yok. size çocuğa verir gibi 100 tl mi veriyor bir de? Bu hödükten kurtulmanın her yoluna bak bi işe girmeye çabala düzenini kur bas tekmeyi
Büyük ihtimalle evet. Telefon kaçırma zaten en büyük belirtisi yanınızda başka kadına bakıyor derken kime mesela?Bende şüpheleniyorum yanımda başka bir kadına bakıyorsa tlf herşeyi siliyorsa köşe bucak tlf kaçırıyorsa sizce de aldatmiyor mu? Boşanıcam sonra hayatımı yasıyicam
100tlden ne artırabilirim,pazar parası 200 veriyor hafta boyu elini cebine sokup çıkarıp 10 kuruş dahi vermiyor istediğimde de sanki malını mülkünü istemişim gibi davranıyor ama iş yeni aldığı sekreteri çöp kovasını bilgisayarı değiştirmeye gelince gıkını çıkarmıyor.Ben onun parasıyla biriktirdiģim altıni ne yapayım.Alamaz canım benim alamaz maalesef ki alamaz o şekilde. Eskidendi o dişinden, tırnağından, mutfak masrafından kısıp kıyıya köşeye bir şeyler atabilmek. Mevcut konjonktürde bu imkansıza yakın.
Sekreterle aldatıyor olmasın100tlden ne artırabilirim,pazar parası 200 veriyor hafta boyu elini cebine sokup çıkarıp 10 kuruş dahi vermiyor istediğimde de sanki malını mülkünü istemişim gibi davranıyor ama iş yeni aldığı sekreteri çöp kovasını bilgisayarı değiştirmeye gelince gıkını çıkarmıyor.Ben onun parasıyla biriktirdiģim altıni ne yapayım.
7 yıldır yaşıyorum bu durumu bi 7 yıl daha ömrüm olduğu ,bu durumları yasayabileceğim ne malum?Psikiyatri ye randevu aldım destek aldıktan sonra davamı açıcam çünkü gücüm yok artık beni sevmryenle bir ömür gecer mi,çocuklara da yazık değil mi?Eminim boşanmazsınız. Siz kendinizi önemseyip değer verin. Alın çocuklarınızı gezin oyun parklarına gidin. Kendinize güveniniz yok gibi geldi bana