Nankörmüşüm!!!!

bir mesleğim var ama çocuklardan dolayı çalısamadım.Evet 5 kuruşu zor alıyorum çeyreği nasıl biriktireyim.Evlendim 2 yıl sonra değisti bir şey yapmadım elimden geldiğınin fazlasini yaptım ama olmayınca olmuyor bir odun ne kadar yontalayabilirsiniz ben yaptım olmadi.Boşanıcam kararlıyım .

Büyük ihtimalle aldatılmışsınız bile sadece bu adamın hizmetçiliğini yapıyorsunuz bu evliliği devam ettirme için hiçbir gerekçe yok. size çocuğa verir gibi 100 tl mi veriyor bir de? Bu hödükten kurtulmanın her yoluna bak bi işe girmeye çabala düzenini kur bas tekmeyi

Eşiniz hep mi böyleydi yoksa sonradan mı oldu ne iş yapıyor? sizin bir mesleginiz var mı ? Boşanma durumunda aileniz arkanızda durur mu? çocuklar kaç yaşlarında? siz kaç yaşındasınız ? Planlı hareket edebili diye yazıyorum belki ekonomik güç elde ederseniz bir ihtimal eşiniz sizi onemsemeye başlayabilir yanlış anlaşılmasın eşin karaktersizligidir bu ama bazı eşler eşi ekonomik katkı sağlarsa kıymet verebiliyor evde yaptığımız hiçbir iş onlar için bir anlam ifade etmiyor maalesef kadın hem ev işi yapsın hemde eve ekonomik katkı da bulunsun istiyorlar maalesef okumuşu cahili hepsi aynı kafa maalesef

Göstermeme gerek yok bizzat yüzüne söylüyorum,hep abartıyorum nankörlük yapıyorum,mecbursun yapmaya dıyor sizce bu evlilik ne kadar sürer?
anladığım kadarıyla siz çalışmıyorsunuz o öküz kocanızda siz çalışmadığınız için aklı sıra sizi beslediğini düşünüp her şeyi yapmaya mecbur görüyor boşayın alın evin arabanın yarısını nafakayı paşa gibi yaşayın

Bir mesleğiniz varmış en azından o zaman en doğru şey kararınızdan dönmemeniz olacaktır. Yeni hayatınızda ayakları üzerinde dimdik duran, mutlu bir kadın olmanızı dilerim

İş bulup belinizi doğrultunca boşanın. Yapacak başka şeyiniz yok. Yaslanıp eli tutmaz şeyi kalkmaz hâle gelince kıymetinizi anlar, anlar da o zamanı mı bekleyeceksiniz?
O zaman kıymet bilse ne olur, elinden tutacak gücü yok, koklaşacak şeyi yok. Tuzsuz aş gibi herif.

Ben git hemen 10 çeyrek al demedim. O adama! Bir şekilde ekonomik olarakta cephe alınması gerek dedim. Bu bir süreç sonuçta.

Ben git hemen 10 çeyrek al demedim. O adama! Bir şekilde ekonomik olarakta cephe alınması gerek dedim. Bu bir süreç sonuçta.
Alamaz canım benim alamaz maalesef ki alamaz o şekilde. Eskidendi o dişinden, tırnağından, mutfak masrafından kısıp kıyıya köşeye bir şeyler atabilmek. Mevcut konjonktürde bu imkansıza yakın.

Bende şüpheleniyorum yanımda başka bir kadına bakıyorsa tlf herşeyi siliyorsa köşe bucak tlf kaçırıyorsa sizce de aldatmiyor mu? Boşanıcam sonra hayatımı yasıyicam

Eminim boşanmazsınız. Siz kendinizi önemseyip değer verin. Alın çocuklarınızı gezin oyun parklarına gidin. Kendinize güveniniz yok gibi geldi bana

Bende şüpheleniyorum yanımda başka bir kadına bakıyorsa tlf herşeyi siliyorsa köşe bucak tlf kaçırıyorsa sizce de aldatmiyor mu? Boşanıcam sonra hayatımı yasıyicam
Büyük ihtimalle evet. Telefon kaçırma zaten en büyük belirtisi yanınızda başka kadına bakıyor derken kime mesela?

Alamaz canım benim alamaz maalesef ki alamaz o şekilde. Eskidendi o dişinden, tırnağından, mutfak masrafından kısıp kıyıya köşeye bir şeyler atabilmek. Mevcut konjonktürde bu imkansıza yakın.
100tlden ne artırabilirim,pazar parası 200 veriyor hafta boyu elini cebine sokup çıkarıp 10 kuruş dahi vermiyor istediğimde de sanki malını mülkünü istemişim gibi davranıyor ama iş yeni aldığı sekreteri çöp kovasını bilgisayarı değiştirmeye gelince gıkını çıkarmıyor.Ben onun parasıyla biriktirdiģim altıni ne yapayım.

Sekreterle aldatıyor olmasın

Eminim boşanmazsınız. Siz kendinizi önemseyip değer verin. Alın çocuklarınızı gezin oyun parklarına gidin. Kendinize güveniniz yok gibi geldi bana
7 yıldır yaşıyorum bu durumu bi 7 yıl daha ömrüm olduğu ,bu durumları yasayabileceğim ne malum?Psikiyatri ye randevu aldım destek aldıktan sonra davamı açıcam çünkü gücüm yok artık beni sevmryenle bir ömür gecer mi,çocuklara da yazık değil mi?

Boşanmak için fazlaca bir evlilikte olmaması gereken ne varsa hepsi var ve daha fazlası var.
Aileniz arkanızda mı ?
Boşandıktan sonra çalışabilir misiniz ?
Eger aileniz arkanızda ve çalışıp hayatınızı idame ettirebilirim diyorsanız çekmeyin bu boş tenekeyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…