• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nane Bilmecesi

eeebry

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Çok okudum haliyle kafam çok karıştı testeron hormonum fazla yüzümde tüy sorurum cildiye doktorum nane çayı içmem ve nane tüketmem gerektiğini söylemişti.
Bende liptonun Naneli Yeşil Çayından aldım taze nane tüketmeyede özen gösteriyorum salatada her zaman bulunuyor fakat fazla tüketiminde sorunlar açığa çıkarıyormuş.
Çok şükür her hafta poşet poşet taze nane babaannem yolluyor :) Çayını kendim yapmak istiyorum ama doktorların bir kısmı çayı bir kısmı yemeyi önermiş ne yapmamız gerekiyor bir bilgisi olan var mı? Fazla tüketirsem birşey olur diye korkuyorum..Yardımcı olursanız çok sevinirim :)

herşeyin fazlası zarar demişler sonucta, o yüzden abartmamak lazım tabi ama hep hayatnda olsn

aynı tüy sorunu bende de var arkadaşım. arkadaşımdan duymuştum ıspartada yetişen bir çeşit nanenin iyi geldiğini ve doktorların üzerinde araştırma yaptığını. ama aradan neredeyse seneler geçti. bıktım artık 2 haftada bir uğraşmaktan birde en görünen yerde yüzümde:50:

aynı tüy sorunu bende de var arkadaşım. arkadaşımdan duymuştum ıspartada yetişen bir çeşit nanenin iyi geldiğini ve doktorların üzerinde araştırma yaptığını. ama aradan neredeyse seneler geçti. bıktım artık 2 haftada bir uğraşmaktan birde en görünen yerde yüzümde:50:

Aynen iki haftada bir yüzümü aldırmaktan bende sıkıldım...
Nane yemek mi çayı mı iyi geliyor bir öğrenebilsek bilgisi olan yok mu?

bitkilerle ilaç yapan birine sordum ve bi kaç yerden okudum 1 yemek kaşığı kadar taze naneyi yiyip bir iki yudum su ile yutulacakmış 15 gün uygulanıp birkaç gün ara verilecekmiş ve tekrar bi 15 gün daha kullanılacakmış.böyle kullanıyormuş hormon bozukluğu ve aşırı tüylenmeyi önlemek maksadıyla öneriliyo...:51:

Back
X