Nancy de oturan varmı lutfen cevap beklıyorum

hayelim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2008
30
0
hihoyyytmerhaba kizlar lutfen nancy hakkinda ogrenmek istedigim seyler var cevap bekliyorum ben pariste oturuyorum:teytey:

Ne ögrenmek istiyorsun arkadasim? Yardimci olabiliriz belki, bri arkadasim orda oturuyordu

kafamçokkarıştı once cevabin icin tesekur ederim ben oraya tasinmayi dusunuyorum cocuk yetistimek icin iyi bir yermi birde esim restoranda calisiyor orada is bulabilirmi orada gecim nasil gerci paris kadar zor degildir ama kolay ev,is bulabilirmiyiz bir ara strassbourg dusunuyorduk ama is bulamayacagmizi soylediler neden tasinmayi dusunuyorsun dersen burada ev problemim var ulasim cok uzak cocuk yetistimek cok zor cevremde beni baglayan ailemde yok allmanyada sinira yakin kardesim var burada yanlizliktan kalabaligindan usandim nasil olur kotumu olur iyimi olur bilmiyorum cevaplarsan cok sevinirim tesekur ederim:çok üzgünüm:

Hmm peki, sen fransanin neresinde oturuyorsun? Mademki orda seni baglayan akraban yok, esininde mi yok? merak ettim. benim arkadasim ordan kalkip bizim buraya geldi (RENNES'e) Bretagne bölgesinde. Nancy ben pek iyi duymadim açikçasi ama biliyormusun, önemli olan yasadigin sehir degil, çocugun çevresi önemli. Anne, Baba sahip çikmali. Sonra, her nerde olursan ol, yine çalisip ekmek parani kazanirsin iyi kôtû. Kendimizden geçtik artik, ne yapiyorsak çocuklarimiz için yapmiyormuyuz? öyle degil mi? Eger ki orda SIKILIYORUM yapamiyorum, kimse yok diyorsan o ayri konu. Abine yakin olmak daha iyi olur bence. Strasbourg berbat bir yer, çok raciste var, çok soguk , insanlar soguk, salla gitsin orayi. Umarim yardimci olabilmistirim.

esiminde akrabasi yok evet ne yapiyorsak cocuklarimiz icin yapiyoruz zaten ozelikle kizim icin istiyorum tasinmayi burada yeni geldigimizde kizim 7 yasindaydi dil ogrenip normal okula baslayinca dili cok yeterli degildi sonra orta okula baslayacagi zaman bizi cagirip bunu meslek ouluna yollayalim ne zaman notlari duzelirse normal college baslar dedeilrr kizim notlari 20 ustunde19 18 olunca cikmasi icin basvuru yaptik ama zorluk cikartilar neyse kabul ettirdmasimdi okul bulamiyoruz biz segpa okulundan cikicak der demez isim soy isim soruluyor hemen ardindan yer yer yoktur doluyuz diyorlar kizimda bende cok uzuluyorumtek care tasinmak diyorum ama bende bilmiyorum ne yapacagimi biz paristeyiz yani benim sikilmamla alakasi yok ev problemimde var bulamiyorum ne yapiyorsam cocuklarim

merhaba ben strassbourgdan yeni uye oldum yazmak istersen sevinirim.tasinma konusuyla ilgili sana buradan bilgiler verebilirim

kafamçokkarıştı once cevabin icin tesekur ederim ben oraya tasinmayi dusunuyorum cocuk yetistimek icin iyi bir yermi birde esim restoranda calisiyor orada is bulabilirmi orada gecim nasil gerci paris kadar zor degildir ama kolay ev,is bulabilirmiyiz bir ara strassbourg dusunuyorduk ama is bulamayacagmizi soylediler neden tasinmayi dusunuyorsun dersen burada ev problemim var ulasim cok uzak cocuk yetistimek cok zor cevremde beni baglayan ailemde yok allmanyada sinira yakin kardesim var burada yanlizliktan kalabaligindan usandim nasil olur kotumu olur iyimi olur bilmiyorum cevaplarsan cok sevinirim tesekur ederim:çok üzgünüm:
Mrb ben nancy 'ye 50 km'de yasiyorum Nancy ogrenciler sehri diyebiliriz ve cok iyi is yaparsiniz cunku ben gittigimde hep turk restoranlari olsun digerleri olsun tiklim tiklim dolu malum bilmem kac bin ogrenci okuyor orada ve belki biliyormusun universite de nancy est vraiment reputé ! ev kiralari ise paris kadar ates pahasi degil ! ulasim ise tramway ve autobusler var tarihi acisindan cok zengindir ben begeniyorum .Strasbourg icin ise dogru demisler cunku kuzenim orda yasiyor ticaret acisindan rekabet cok ve ev kiralari oldukca pahali .Stasbourg'da yasayan bir arkadasim var ve ordan tasindi ama o eyalete bagli (Alsace) kasabasindan bir ev tuttu daha uygun oldugu icin yani anlayacgin Strasbourg ev ve is icin tavsiye etmem kafamçokkarıştı Fakat gezmek icin superrr harika bi metropol :1rolleyes:

merhaba arkadaşlar ben türkiyede yaşıyorum ve eylülde 10 aylığına fransaya gelicem. rennesde yaşıcam. acaba ev kiraları,yaşam şartları hakkında falan bilgilerinizi alabilir miyim? teşekkürler:ecrin_bebek:

X