• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nana06 Meme Estetiği Ameliyatı

nanao6

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2011
5
0
36
Ankara
selam kızlar oncelıkle gogus operasyonuma sızın bılgınız olmasa da aslında sızın desteklerınızle karar verdım:) saolun bugun 7. gunum soruları olan varsa acıkca yazabılırım yasadıklarımı ama benım de sorularım var kızlar nefes almakta cok zorlanıyorum normal mııı?

nana06 cok gecmıs olsun..ne mu mutlu enzor kısımları atlatmıssın.ben henuz amelıyat olmadım ama olan arkadaslardan nefes almakta zorlananlar oldugunu duydum.tabı amelıyat olanlar daha net bılgıler vereceklerdır sana.
kas altı mı oldun?kac cc takıldı? sende bunları anlatt :)

bıras nefes alırken batma falan oluyo ama gecıcı bır durum benım ılk 4 gunde gectı..
zaten kalkarken yada yatarkken cok zorlanıyosundur ama 4-5 gun maksımum destek alırsın tabı herkesın agrı esıgı farklı ama bende 4 gundu.

cnm geçmiş olsun..benim de 5.günüm bugün.ama nefes almakta zorlanma gibi bir sıkıntım yok..ama normaldir cnm.en kısa zamanda iyi olursun umarım:54:

nana geçmiş olsun
sen dşünmeyi doktor arayışı ve en önemlisi ameliyatı atlatmışsın nefes probleminde en kısa sürede geçer inş :34:
bu nefes problemi sigara içip içmemeyle alakalımı acaba :26:
bide kime oldun ameliyatı kaç cc kesi neresi yöntem hangisi :78: biliyorum çok oldu ama ameliyat olacak herkes bunu merak ediyor eminim :71:

nana geçmiş olsun canım :71: güle güle kullan:27: hemşehriymişiz ankara da kime oldun ,hangi yöntemle ve ne kadara canım ? bilgilendirirsen sevinirimm :16:

nana06 geçmiş olsun tatlım vee hayırlı olsun :71: güle güle kullan cicişlerini :66:

tatlım noldu hiç sesin çıkmıyor.. nasılsın iyimisin nasıl geçiyor ameliyat sonran :44:

geçmiş olsun nana06, müsait olduğunda son durumun hakkında bilgi verebilirsen ne güzel olur :) ben her ne kadar forumda okuduğum kadarıyla istanbuldaki doktorlara daha çok ısınmış olsam da ankarada da ısrarla önerilebilecek doktor varsa gözden geçirmek istiyorum açıkçası. yol mol derdi olmaz hem.

nana geçmiş olsun
sen dşünmeyi doktor arayışı ve en önemlisi ameliyatı atlatmışsın nefes probleminde en kısa sürede geçer inş :34:
bide kime oldun ameliyatı kaç cc kesi neresi yöntem hangisi :78: biliyorum çok oldu ama ameliyat olacak herkes bunu merak ediyor eminim :71:

nana öncelikle geçmiş olsun karamel nefes alamamanın sigarayla ilgisi olduğunu sanmıyorum ben narkozdan ayıldıktan 2 3 saat sonra sigara içtim kalkıp herhangi bi sorunda yaşamadım nefesimle ilgili belki protezin yerleştirildiği yerle ilgilidir?.. nana senin kas altımı kas üstümü acaba??

nana öncelikle geçmiş olsun karamel nefes alamamanın sigarayla ilgisi olduğunu sanmıyorum ben narkozdan ayıldıktan 2 3 saat sonra sigara içtim kalkıp herhangi bi sorunda yaşamadım nefesimle ilgili belki protezin yerleştirildiği yerle ilgilidir?.. nana senin kas altımı kas üstümü acaba??

sağol cnm bilgi için :71:
nefes problemin geçtimi acaba nana yada doktora sordun mu neden öyle olmuşsun
gerçi diğer bir kaç arkadaştada okudum normal sanırım bu durum :26:

sağol cnm bilgi için :71:
nefes problemin geçtimi acaba nana yada doktora sordun mu neden öyle olmuşsun
gerçi diğer bir kaç arkadaştada okudum normal sanırım bu durum :26:

nefes problemım gectı sayılır demek kı zaman lazımmıs:) destegın ıcın saol:):)

nana06 cok gecmıs olsun..ne mu mutlu enzor kısımları atlatmıssın.ben henuz amelıyat olmadım ama olan arkadaslardan nefes almakta zorlananlar oldugunu duydum.tabı amelıyat olanlar daha net bılgıler vereceklerdır sana.
kas altı mı oldun?kac cc takıldı? sende bunları anlatt :)

kusura bakma bıraz gec oldu ama anlatayım 250cc takıldı ve kas altı oldu bugun 12.gunum artık calısıyorum gece yatmaları harıcınde gayet rahatım:)

nana geçmiş olsun

canım bence sigarayla da ılgılı olabılır ben ıcıyordum ama doktorum normal dedı ben 250 cc kas altı oldum ankarada nedım hocaya oldum

Back
X