Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
nana06 Meme Estetiği Ameliyatı
- Konu Sahibi nanao6
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 5 Temmuz 2010
- 3.274
- 1.060
- 373
nana geçmiş olsun
sen dşünmeyi doktor arayışı ve en önemlisi ameliyatı atlatmışsın nefes probleminde en kısa sürede geçer inş
bu nefes problemi sigara içip içmemeyle alakalımı acaba :26:
bide kime oldun ameliyatı kaç cc kesi neresi yöntem hangisi :78: biliyorum çok oldu ama ameliyat olacak herkes bunu merak ediyor eminim
sen dşünmeyi doktor arayışı ve en önemlisi ameliyatı atlatmışsın nefes probleminde en kısa sürede geçer inş
bide kime oldun ameliyatı kaç cc kesi neresi yöntem hangisi :78: biliyorum çok oldu ama ameliyat olacak herkes bunu merak ediyor eminim
- 31 Temmuz 2008
- 580
- 24
- 643
geçmiş olsun nana06, müsait olduğunda son durumun hakkında bilgi verebilirsen ne güzel olur :) ben her ne kadar forumda okuduğum kadarıyla istanbuldaki doktorlara daha çok ısınmış olsam da ankarada da ısrarla önerilebilecek doktor varsa gözden geçirmek istiyorum açıkçası. yol mol derdi olmaz hem.
nana geçmiş olsun
nana öncelikle geçmiş olsun karamel nefes alamamanın sigarayla ilgisi olduğunu sanmıyorum ben narkozdan ayıldıktan 2 3 saat sonra sigara içtim kalkıp herhangi bi sorunda yaşamadım nefesimle ilgili belki protezin yerleştirildiği yerle ilgilidir?.. nana senin kas altımı kas üstümü acaba??
nana öncelikle geçmiş olsun karamel nefes alamamanın sigarayla ilgisi olduğunu sanmıyorum ben narkozdan ayıldıktan 2 3 saat sonra sigara içtim kalkıp herhangi bi sorunda yaşamadım nefesimle ilgili belki protezin yerleştirildiği yerle ilgilidir?.. nana senin kas altımı kas üstümü acaba??
sağol cnm bilgi için
nefes problemin geçtimi acaba nana yada doktora sordun mu neden öyle olmuşsun
gerçi diğer bir kaç arkadaştada okudum normal sanırım bu durum :26:
sağol cnm bilgi için
nefes problemin geçtimi acaba nana yada doktora sordun mu neden öyle olmuşsun
gerçi diğer bir kaç arkadaştada okudum normal sanırım bu durum :26:
nefes problemım gectı sayılır demek kı zaman lazımmıs:) destegın ıcın saol:):)
nana06 cok gecmıs olsun..ne mu mutlu enzor kısımları atlatmıssın.ben henuz amelıyat olmadım ama olan arkadaslardan nefes almakta zorlananlar oldugunu duydum.tabı amelıyat olanlar daha net bılgıler vereceklerdır sana.
kas altı mı oldun?kac cc takıldı? sende bunları anlatt :)
kusura bakma bıraz gec oldu ama anlatayım 250cc takıldı ve kas altı oldu bugun 12.gunum artık calısıyorum gece yatmaları harıcınde gayet rahatım:)
nana geçmiş olsun
canım bence sigarayla da ılgılı olabılır ben ıcıyordum ama doktorum normal dedı ben 250 cc kas altı oldum ankarada nedım hocaya oldum