ben bu adamın samımıyetıne ınanmıyorum hıc de sohretın zırvesınde falan degıldı ayrıca hatta unutulmustu bıle bı somurgecılık hıkayesınden baska bısey degıl anlattıkları yakında ınsanlara dokunarak şifa dagıttıgını falan da soylemeye baslar bu onun ıcın para kazanmanın baska bı yolu yazık keske bıraz daha gercekcı olsdaydı
Yazin cok önyargili olmus,ben birkac filminide seyretmistim mankenkende iyi para kazaniyor diye biliyorduk bircok ünlü gibi.Dönüs yapmasi güzel ve bunu acik olarak söylemesi diger insanlarida bilinclendirmeye calismasida ayri bir güzellik olsa gerek.45 yasina gelmis bir insanin artik daha bir Ahireti düsünmeside iyi oluyor.Sibel canda umreye gittigi zaman bayagi tepki almisti ,neden islami birseyler yapmaya calisan insanlari hemen yerle bir etmeye cabaliyoruz anlamis degilim.Namaz konusu hassas bir konu herkes kilamiyor ama kilanada bari Allah kabul etsin desek bilmem yanlismi olur.
canım sende bana cok önyargılı yaklasmıssın ben yasar alptekınle ılgılı bı elestrı yaptım ama nedense sen dırekt benı elestırmıssın benım kımseye saldırdıgım yok ıbadet gızlı yapılırsa ıbadettır oyle televızyon kanallarını gezerek bas bas bagırarak ıbadet yapılmaz ayrıca bır suru ılahıyat prof larımız var onlar ınsanları yeterı kadar bılınclendırıyor zaten yasar bey ne bılıyokı ıslamıyetle ılgılı ne anlatacak ınsanlara kımseyı yerle bır etmeyede nıyetım yok hem ben kımım kı dımı belkıde yaşar beyden daha cok dını vazıfelerımı yerıne getırıyorumdur fakat aramızdakı tek fark maalesf onun şarlatan tavırlarıdır
canım sende bana cok önyargılı yaklasmıssın ben yasar alptekınle ılgılı bı elestrı yaptım ama nedense sen dırekt benı elestırmıssın benım kımseye saldırdıgım yok ıbadet gızlı yapılırsa ıbadettır oyle televızyon kanallarını gezerek bas bas bagırarak ıbadet yapılmaz ayrıca bır suru ılahıyat prof larımız var onlar ınsanları yeterı kadar bılınclendırıyor zaten yasar bey ne bılıyokı ıslamıyetle ılgılı ne anlatacak ınsanlara kımseyı yerle bır etmeyede nıyetım yok hem ben kımım kı dımı belkıde yaşar beyden daha cok dını vazıfelerımı yerıne getırıyorumdur fakat aramızdakı tek fark maalesf onun şarlatan tavırlarıdır
Valla gecen bir arkadaşla tanıştık konuştuk yaşar beyide çok iyi tanıyan biri unutulmaya yüz tuttuğu için bunlar reklam dedi reklamın iyisi kötüsü olmaz dedi.
Vede sürekli görüşen biri bu kişi yaşar beyle a.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?