NA'LET sigiller

Bunu bende duydum hatta küçükken kardeşimn elinde vardi annem okumuştu öyle okuyan biri değil kimseye birinden duymustu ama şöyleydi elmayi ikiye ayırıyor okuyup kimsenin görmediği bir yere koymuştu, mesela simdi sordum ne okuduğunu hic hatırlamıyor benm aklmda nedense ihlas suresi kalmış. Ne okunuyor acaba biliyomusunuz elimde cikti kendim yapsam olur mu?

Umarım banlanmam. Özelden de yazabilirdim ama yararlanmak isteyen başkaları da olabilir diye açıktan yazıyorum
Benimde elimde birkaç tane vardı. Tv de hocadan duyup denedim

Zuhruf suresinin 79. Ayetini 7 defa siğillerimin üstüne okudum

Şöyle yaptım siğilleri kalemle yuvarlak içine aldım. Sureyi 7 kez okuyup elime üfledim( her okumanın ardından üfledim) Bunu yaparken hiç konuşmadım. Ve bunu inanarak yaptım.

Ne ilaç ne tedavi uyguladım. Bir hafta da kayboldu siğillerim. İzi bile kalmadı:)

Hemen üstte yorumum var ona bak istersen:)

Orda yazmayı unuttum bir kere yaptım bunu her gün yapmaya gerek yok

Okutunca geçtiğine bizzat şahit oldum.

Bu arada iki tür siğil var, özü siyah ince noktacıklar olan, bir de deride kabarcık şeklinde olan. Beniö dediğim kabarcıklar.

Dermatologa gidin. Kriyoterapi ile sivi azot kullanarak donduruyorlar. Sigil hucreleri oluyor boylece. Et benleri icin de yapiyorlar. Benim ayagimin altinda birsey cikmisti ve giderek ice dogru buyumeye baslamisti. Basamiyordum canim aciyordu. I L33 kullandim ama olmadi. Kriyoterapi ile kurtuldum.

Hanımlar,
lütfen dini içerikli yorumlar yazmayınız.
sweetygirll kusura bakmayın kurallar gereği bdvye uygun olmayan konular taşınır ve konu dışı uyarısı verilir.
Siğilleriniz için geçmiş olsun, iyi bir dermatolog bulup dondurtun, kızımın elinde işaret parmağının iç kısmında eklem yerinde siğil oluşmuştu, kalem tutarken bile acı çekiyordu, eczanelerde siğil ilacı diye satılan hiçbir şey işe yaramadı, özelden randevu aldım, tek seansta koca siğilden eser kalmadı, izi de kalmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…