- 9 Kasım 2017
- 744
- 724
- 103
- Konu Sahibi sweetygirll
-
Adi ne ki acabaBenim ayagimin altinda cikmisti 3 yil once doktor sivi azotla dondurdu birkac kere gidiyosun bu daha da büyüdü kotu oldu acidi yuruyemedim sonra oje gibi surulen bir ilac buldum kendim aldim netten ondan surdum 1 haftada gecti kokunden cikti
Siğil virusden kaynaklanan bişey . Bende üniv. Zamanında elimde çıktı gittim yaktirdim Dr 15 gün sonra gel tekrar yakalim kökü kalmışsa tekrarlamasin dedi .gittim sonra bir daha hiç olmadı . Sonra iz falan da kalmadı .Evet arkadaşlar derdim ellerimdeki ve ayaklarimda ki sigillerim..
Senelerdir varlar ve kendimi iğrenç hissettiriyorlar..
80 e yakin var bunun dişisi erkeği oluyormuş sanırım. Benimki gitgide çoğalıyor nefret ettim iyice her sabah uyandigimda yok oldular mi diye bakıyorum.
Sizin denediginiz bir yöntem oldu mu acaba lutfen bilgilerinizi benimle paylaşın kaniyorlar birde.
Merak ettigim sey doktor sivi azotla donduruyormus bunun izi kaliyor mu bende irili ufakli bayaaaa var
Mune lütfennnnnnn konum taşınmasın bir süre....
Çok küçük yaşlarda bendede vardı eczaneden damla gibi bişey aldık damlattık 1 kaç dakika sonra yıkıyorduk kısa zamanda hepsi geçti evet izleri kaldı ama çok hafif bi şekilde ama bende ki siğiiiler 3 5 taneydi ama sizinkinin sayısı fazla hem iz kalsa ne olacak onunda var bi çaresi yara ve yanık izleri için birsürü kremler var önce bi cildiyede muayene olun doktor size gerekli olanı verir iz olayını da söyleyin onun içinde bi çare vardır ama 70 80 tane siğil ihmale gelmez ve bildiğim kadarıyla birbirlerinin çoğalmasına sebep oluyorlar sayı artttıkça sıkıntı olur zaten bu sayıya ulaşana kadar nasıl bekletiniz anlam veremedimEvet arkadaşlar derdim ellerimdeki ve ayaklarimda ki sigillerim..
80 e yakin var bunun dişisi erkeği oluyormuş sanırım. Benimki gitgide çoğalıyor nefret ettim iyice her sabah uyandigimda yok oldular mi diye bakıyorum.
Sizin denediginiz bir yöntem oldu mu acaba lutfen bilgilerinizi benimle paylaşın kaniyorlar birde.
Merak ettigim sey doktor sivi azotla donduruyormus bunun izi kaliyor mu bende irili ufakli bayaaaa var
Benim de ayak tabanımda çıkmıştı yıllar önce. Gittiğimiz bir otelin banyosundan bulaşmıştı. Sıvı azotla yaktılar net hatırlamıyorum ama yaklaşık 3-4 seansta kaybolmuştu. Bende iz kalmadı ama ayak tabanı gibi kalın deriye sahip bir yerde olduğu için de olabilir.
Benimde ellerimde vardı.5 tane cildiye doktoru oje gibi sürülen iki tane ilaç yazmıştı.Abartmıyorum bir hafta içinde hepsi yok oldu iz falanda yok.Evet arkadaşlar derdim ellerimdeki ve ayaklarimda ki sigillerim..
Duoderm di galiba ya tam net hatırlamıyorumAdi ne ki acaba
Kardeşimin vardı elinde.incir yaprağını kopartıp sütünü Sabah akşam siğillerin üstüne sürdüler. Kendi kendine dülmüştü. Kaç gün uyguladılar hatırlamıyorumEvet arkadaşlar derdim ellerimdeki ve ayaklarimda ki sigillerim..
Şuan bu konuyu görünce benim gibi derdi olan birini görmek üzücü benimdr ayagımın altında 5 e yakın var bu kış doktor tedavisi gördüm kriyoterapi yaptırdım tam gecti derken bir ay içindr yeniden kabardılar çoğalma olmasada şuanda siğil ilacına tekrar başladım bu da bir süre deriyi yakarak kabartıyor ve sonrasında kesip doktora kriyoterapi yaptırıyorum yaktırma işlemi. Çünkü bunu yaptırmazsam daha çok kökleniyor ve büyüyüp yayılıyorlar sizde yaptırın. 80 e yakın demişsiniz gercekden çok üzücü ihmal etmeyin iz konusuna gelince kalıyor çünkü siğillerin kökleri zamanla derinleşiyor ve sonrasında izleri kalıyor belli belirsizEvet arkadaşlar derdim ellerimdeki ve ayaklarimda ki sigillerim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?