• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

NA'LET sigiller

sweetygirll

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2017
744
724
103
Evet arkadaşlar derdim ellerimdeki ve ayaklarimda ki sigillerim..

Senelerdir varlar ve kendimi iğrenç hissettiriyorlar..

80 e yakin var bunun dişisi erkeği oluyormuş sanırım. Benimki gitgide çoğalıyor nefret ettim iyice her sabah uyandigimda yok oldular mi diye bakıyorum.

Sizin denediginiz bir yöntem oldu mu acaba lutfen bilgilerinizi benimle paylaşın kaniyorlar birde.

Merak ettigim sey doktor sivi azotla donduruyormus bunun izi kaliyor mu bende irili ufakli bayaaaa var :(

Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. lütfennnnnnn konum taşınmasın bir süre....

Benim de gecen yil ayak tabanimda bir seyler cikti. Ben anlamlandiramadim. Aile hekimine gosterince sigil oldugunu soyledi once nasir bandi al dedi. Sonra gerek yok aslinda cildiyeye git dondursunlar dedi.
Ben gitmedim nasir bandi aldim yapistirdim. Evet gecirdi ama gectikce ayagimin baska yerinde yeni bir tane cikiyor.
Bence gidip dondurtun. Iz kalacagini sanmiyorum. Doktor bilgilendirir zaten.

Benim ayagimin altinda cikmisti 3 yil once doktor sivi azotla dondurdu birkac kere gidiyosun bu daha da büyüdü kotu oldu acidi yuruyemedim sonra oje gibi surulen bir ilac buldum kendim aldim netten ondan surdum 1 haftada gecti kokunden cikti

Belki inanmıyacaksın ama benimde ayak tabanımın altı doluydu. Yıllarca kaldı. Bir gün okuttum. 1 ay içinde küçülerek kayboldular. İz dahi yok şimdi çok şükür. Çevrenizde illa duyarsınız. Deneyin derim

Benim de ayak tabanımda çıkmıştı yıllar önce. Gittiğimiz bir otelin banyosundan bulaşmıştı. Sıvı azotla yaktılar net hatırlamıyorum ama yaklaşık 3-4 seansta kaybolmuştu. Bende iz kalmadı ama ayak tabanı gibi kalın deriye sahip bir yerde olduğu için de olabilir.

80 e yakin var bunun dişisi erkeği oluyormuş sanırım. Benimki gitgide çoğalıyor nefret ettim iyice her sabah uyandigimda yok oldular mi diye bakıyorum.

Sizin denediginiz bir yöntem oldu mu acaba lutfen bilgilerinizi benimle paylaşın kaniyorlar birde.

Merak ettigim sey doktor sivi azotla donduruyormus bunun izi kaliyor mu bende irili ufakli bayaaaa var :(

Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. lütfennnnnnn konum taşınmasın bir süre....
Siğil virusden kaynaklanan bişey . Bende üniv. Zamanında elimde çıktı gittim yaktirdim Dr 15 gün sonra gel tekrar yakalim kökü kalmışsa tekrarlamasin dedi .gittim sonra bir daha hiç olmadı . Sonra iz falan da kalmadı .

Merak ettigim sey doktor sivi azotla donduruyormus bunun izi kaliyor mu bende irili ufakli bayaaaa var :KK43:

Çok küçük yaşlarda bendede vardı eczaneden damla gibi bişey aldık damlattık 1 kaç dakika sonra yıkıyorduk kısa zamanda hepsi geçti evet izleri kaldı ama çok hafif bi şekilde ama bende ki siğiiiler 3 5 taneydi ama sizinkinin sayısı fazla hem iz kalsa ne olacak onunda var bi çaresi yara ve yanık izleri için birsürü kremler var önce bi cildiyede muayene olun doktor size gerekli olanı verir iz olayını da söyleyin onun içinde bi çare vardır ama 70 80 tane siğil ihmale gelmez ve bildiğim kadarıyla birbirlerinin çoğalmasına sebep oluyorlar sayı artttıkça sıkıntı olur zaten bu sayıya ulaşana kadar nasıl bekletiniz anlam veremedim

Belki inanmayacaksınız ama tam 1.5 sene yaktirdim aci çeke çeke azot gazıyla hep okut derlerdi okuttum geçmedi ama artık psikolojim bozulmuştu ağlıyordum sürekli tekrar okuttum hastaneye gideceğim sabah bir kalktım hiç kalmamış int bakın duasına eğer inanırsanız etkili olacaktır

Bana da otele gittikten sonra bulaştı şimdi terlik le giriyorum
Benim de ayak tabanımda çıkmıştı yıllar önce. Gittiğimiz bir otelin banyosundan bulaşmıştı. Sıvı azotla yaktılar net hatırlamıyorum ama yaklaşık 3-4 seansta kaybolmuştu. Bende iz kalmadı ama ayak tabanı gibi kalın deriye sahip bir yerde olduğu için de olabilir.

Doktor bana oje gibi ilaç vermişti 2 tane.

Bir ay içinde küçülüp gittiler.

Benimde elimde 2 tane siğil vardı.. deniz suyu çok iyi gelmişti geçirmişti.. ama akdeniz de tuzlu su olacak...

Merak ettigim sey doktor sivi azotla donduruyormus bunun izi kaliyor mu bende irili ufakli bayaaaa var :KK43:

Benimde ellerimde vardı.5 tane cildiye doktoru oje gibi sürülen iki tane ilaç yazmıştı.Abartmıyorum bir hafta içinde hepsi yok oldu iz falanda yok.

Kardeşimin vardı elinde.incir yaprağını kopartıp sütünü Sabah akşam siğillerin üstüne sürdüler. Kendi kendine dülmüştü. Kaç gün uyguladılar hatırlamıyorum

Şuan bu konuyu görünce benim gibi derdi olan birini görmek üzücü benimdr ayagımın altında 5 e yakın var bu kış doktor tedavisi gördüm kriyoterapi yaptırdım tam gecti derken bir ay içindr yeniden kabardılar çoğalma olmasada şuanda siğil ilacına tekrar başladım bu da bir süre deriyi yakarak kabartıyor ve sonrasında kesip doktora kriyoterapi yaptırıyorum yaktırma işlemi. Çünkü bunu yaptırmazsam daha çok kökleniyor ve büyüyüp yayılıyorlar sizde yaptırın. 80 e yakın demişsiniz gercekden çok üzücü ihmal etmeyin iz konusuna gelince kalıyor çünkü siğillerin kökleri zamanla derinleşiyor ve sonrasında izleri kalıyor belli belirsiz

incir yaprağındaki beyaz sıvı sürülüyor bildiğim kadarı ile ve eczanelerde satılan damla şeklinde ilaç var bir arkadaşımda vardı hiç kalmadı.

Bende de çıkmıştı, yatırdım başta işe yaramadı, sonra dondurdular oda işe yaramadı. En son eczaneye gittim, yaşlı bir eczacıydı. Krem yaptı. Mucize gibi acısız eridi gitti. Eczaneye gidip danışın bir.

Benimde bi kac yil once ayak tabanimda vardi 5 10 tane kriyotetapi ile azot la dondurdu doktor 5 6 kez gitmisimdir sonra gecti iz de kalmadi. Bana ciplak ayakla bastigin yere baskasi bassa ona da gecme ihtimali yuksek demisti dikkat ettim baskasina da grcmesin.diye sende degdigin.yerlere dikkat et ki tekrar kendi kenide bulastirabiliyor oladabilirsin cogalmasinlar tedavini de yaptir gecer korkma insallah

Back