Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
3.5 aylık bebeğim biberon istemiyor artık.daha önce beni emmek istememişti bi şekilde tekrar emmeye başladı.şimdide biberon istemiyor.kaşıklada çok az içiyor.beni emiyor ama sütüm yetersiz.kaç gündür aç bebeğim.ne yapabilirim fikri olan var mı?
cnm biberonu bikaç gün dene ara ver yine dene uykuda vermeye çalış su vererek dene ilk emi,nim zamanla alışcak ona damaklıklı biberon dene anne memesine yakın olanlar var
bide baktın onu almıyo kaşıkla birtakım sesler çıkararak yedirmeye çalış 3kaşık yese 1saatte 1 kardır
daha önce aldığı biberonu istemiyor.damaksızdı kullandığım.bugün damaklda aldım onuda istemedi.vermeye çalışınca çok sinirleniyor.suda içiremiyorum.suyu kaşıkla bile 1-2 damla içiyo.keşke sütüm bol olsaydıböyle devam ederse neyaparım bilmiyorum.
cnm benim bebeğimde biberonu kabul etmedi(iyi ki etmemiş)sen sıkma canını benim sütüm de azdı bi tek seni emiyosa ne ala vala sabredecen 1 saatte emse 1 saat durup seni bırakmasını bekleyecen o emdikçe sütün artar.bi de ben medela marka pompa aldım emdikten sonra boşta olsa çektiriodum süt gelmiodu sonra sonra baya arttı sütüm bu sayede.bide arkadaşım onların midesi küçücük ceviz kadar emdiğiyle doyar sen sıkma canını.kilosu nasıl yawrunun?