Nail art

bayıllldımm bu baskıları nasıl yapıyorlar?

Tugçe'cim artik bazi ojeleri sürünce zaten o hali aliyor..
tabii su çok zahmetli olanlar için bi uzman'a gitmek lazim
bazı ojeler sürünce o hali almaz canım simli olanlar ve çatlayanlar dışında simlerinde aldıgı bi şekil yok sadece sim işte ojeyi farklı gösteriyor o kadar çatlayanlarda başka ojenin üzer,nde çatlayınca hoş bi görüntü elde ediliyor.
ben bunları hayatta yapamam

BUna bayıldım..... Nasıl yapılıyor yahu
bant ve birkaç ojeyle çok kolay yaparsınnnn

:)))) hiç ama hiç zor degil burdaki diger topikleri incelerseniz anlıycaksınız sizde bu baskılar disk denen bir metalle yapılıyor ojeyi sürüp fazlalıgı sıyırıp damgası yardımıyla tırnagınıza damgalıyorsunuz.bu kadarrrr sizler için birde foto ekliyorum
diskle ve nail art ojeyle yaptıklarım belli oluyo zaten

Eklentiler

• $SDC15402.jpg
    38,8 KB · Görüntüleme: 73
  • $SDC14901.JPG
    75,8 KB · Görüntüleme: 78
  • $SDC14795.JPG
    69,7 KB · Görüntüleme: 83
  • $SDC14728.JPG
    93 KB · Görüntüleme: 81
  • $SDC14725.JPG
    77,6 KB · Görüntüleme: 78
  • $SDC14629.JPG
    90,9 KB · Görüntüleme: 91
  • $SDC14579.JPG
    90,7 KB · Görüntüleme: 89
  • $SDC14475.JPG
    141,9 KB · Görüntüleme: 83
aynen dedigim gibi bazi ozel ojeleri surdugun zaman o hal aliyor..
onun disinda uzmana gitmek gerekir o diger zor motifler icin..
o bantli aciklamayi kendilerine ben yaptimda zaten..

bende oyleyim normal oje bile surdugumde tasiriyorum ama cok yakin bi arkadasim sag parmaklarinada sol parmaklarinada cok guzel yapabiliyor..
deneye deneye uzmanlasti

herkes senin yaptıgını dusunmus bence bloglardan alıntı yaptıgını söylemelisin

ayrıca hiçbir oje çatlayan oje dışında sürdüğünde çiçek böcek şeklini almaz ki çatlayan ojede sadece çatlamış görüntüsü verir hepsi disk ve damga olayı konad diye aratırsanız çıkar zaten

Tugçe'cim artik bazi ojeleri sürünce zaten o hali aliyor..
tabii su çok zahmetli olanlar için bi uzman'a gitmek lazim

bende oyleyim normal oje bile surdugumde tasiriyorum ama cok yakin bi arkadasim sag parmaklarinada sol parmaklarinada cok guzel yapabiliyor..
deneye deneye uzmanlasti

you_know » ben asla ben yaptim demedim zaten cevaplarimdanda belli oluyo, nette buldugum seyleri paylasiyorum tekrar soyle paylasayimda yanlis anlasilma olmasin..
onun disinda zaten hangi mantiga sigar ki ojeyi surunce size papatya, gul, bocek seklinde cikacak diye bisey idda etmek.. keske oyle bisey olsada hergun farkli desenler sursem iki dakikada.. daha oncede belirtim Türkcem cok iyi degil yanlis anlasilmis veya anlatamamis olabilirim..

mojopin » evet blogda var bu forumda veya her hangi bir forumda paylasilmis bir cok sey baska sayfalarda var.. bi baslik altinda ornek olarak gostermek icin, gereksiz bi yorum..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…