- 5 Haziran 2024
- 373
- 267
- 18
Sevmedigim bi kız vardı o aklıma gelıyor sıslzöaşzmxİsmimin neresini beğenmediniz ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sevmedigim bi kız vardı o aklıma gelıyor sıslzöaşzmxİsmimin neresini beğenmediniz ?
NeyseSevmedigim bi kız vardı o aklıma gelıyor sıslzöaşzmx
Olum herkesin adı gökçe 2 yıldır ondan önce duruydu ondan once lina mina ondan önce de eylüldü ben gecikmeli koydum eylülden önce de aseller var ondan önce de ceylinler ecrinler varGökçe o zaman.
Keloğlan izliyordum orda belkıs diye biri var ordan esinlendim hahaOldu Rahşan olsun
Allam ıyıkı hiç birini koymamışım yoksaOlum herkesin adı gökçe 2 yıldır ondan önce duruydu ondan once lina mina ondan önce de eylüldü ben gecikmeli koydum eylülden önce de aseller var ondan önce de ceylinler ecrinler var
Kız o Balkız değil miKeloğlan izliyordum orda belkıs diye biri var ordan esinlendim haha
Ben de bir modanın kurbanıyım 90 91 komple merveAllam ıyıkı hiç birini koymamışım yoksa
Merve azima tükürürdü
Ya Sümeyye olsaydı? Oyle dusun Bi deBen de bir modanın kurbanıyım 90 91 komple merve
Elif çok güzel isim :)Doğuma 2 ay kaldı ve modernlik adı altındaki isimlerden ziyade naif bir kız bebek ismi arayışındayız. Tek isim koymak istiyoruz. Önerilerinize açık olmakla birlikte bu isimleri beğeniyoruz.
Elif( vasiyet edildiği için )
Ceylin (İngiliz jaylin isminden türemiş ve sakinlik durgunluk demek dini bir isim değil.)
İlay (öz türkçe ülkenin en güzeli demek)
Olum herkesin adı gökçe 2 yıldır ondan önce duruydu ondan once lina mina ondan önce de eylüldü ben gecikmeli koydum eylülden önce de aseller var ondan önce de ceylinler ecrinler var
IşılDoğuma 2 ay kaldı ve modernlik adı altındaki isimlerden ziyade naif bir kız bebek ismi arayışındayız. Tek isim koymak istiyoruz. Önerilerinize açık olmakla birlikte bu isimleri beğeniyoruz.
Elif( vasiyet edildiği için )
Ceylin (İngiliz jaylin isminden türemiş ve sakinlik durgunluk demek dini bir isim değil.)
İlay (öz türkçe ülkenin en güzeli demek)
Bence de çok romantik. Çirkin leyla görmedimYok yok zaten koymayın.
Nine adı gıbı zaten.
Benım kızım oldu onu koymadım
Ama
romantik gelıyor kulagıma.
Senfoni gibi
Güçlü geliyor kulağaKızımın adı Çağla.
İkincisini yapmaya cesaret edersem kızım olursa Umay ya da Tomris koyacağım.