• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Naif Kız bebek ismi

yess06

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2024
6
1
1
28
Doğuma 2 ay kaldı ve modernlik adı altındaki isimlerden ziyade naif bir kız bebek ismi arayışındayız. Tek isim koymak istiyoruz. Önerilerinize açık olmakla birlikte bu isimleri beğeniyoruz.
Elif( vasiyet edildiği için )
Ceylin (İngiliz jaylin isminden türemiş ve sakinlik durgunluk demek dini bir isim değil.)
İlay (öz türkçe ülkenin en güzeli demek)

Doğuma 2 ay kaldı ve modernlik adı altındaki isimlerden ziyade naif bir kız bebek ismi arayışındayız. Tek isim koymak istiyoruz. Önerilerinize açık olmakla birlikte bu isimleri beğeniyoruz.
Elif( vasiyet edildiği için )
Ceylin (İngiliz jaylin isminden türemiş ve sakinlik durgunluk demek dini bir isim değil.)
İlay (öz türkçe ülkenin en güzeli demek)
İlay ceylin elif kötü

Önerim hıc yok burda bekleyeyim

Banada Leyla romantik gelıyor🤭

İlay ceylin elif kötü

Önerim hıc yok burda bekleyeyim

Banada Leyla romantik gelıyor🤭
Leyla maalesef hiç aklımda yok çünkü adına kitaplar yazılmış diziler çekilmiş ve dert üstüne dert yüklenen bir kadın ismi. Olumsuz enerji vermek istemem ama bir araştırın derim

Zeynep severim ben. Koyamadım eşim yeni isim istedi.

Leyla maalesef hiç aklımda yok çünkü adına kitaplar yazılmış diziler çekilmiş ve dert üstüne dert yüklenen bir kadın ismi. Olumsuz enerji vermek istemem ama bir araştırın derim
Yok yok zaten koymayın.
Nine adı gıbı zaten.
Benım kızım oldu onu koymadım 🤭
Ama
romantik gelıyor kulagıma.

Senfoni gibi

Back
X