- 15 Eylül 2023
- 78
- 19
- Konu Sahibi 1gucluanne
Merabalar boşanma sürecindeyim 4 aylık bebeğim var baba denen şahsiyet herhaftasonu ailesiyle birlikte gelip görüyor fakat 4 Aydır ne nafakasını ödüyor ne de 1 paket bez alıp getiriyor benim nafakam maaşdan kesiliyor diye bebeğimin nafakası da daha icraya vermeden işten çıktı sırf ödememek için hiçbirşekilde çocuğunun bakımını yapmıyor ama görmeye gelince ailecek görüp gidiyorlar hukukdan anlayan yada avukat arkadaşlar yazabilir mi? Ben neden çocuğuna 1 paket bez dahi almayan bir adama çocuk göstermessem bana cezası var böyle sürekli olarak çocuğunun bakımıyla ilgilenmeyip ama görmeye gelince ben göstermek mecburiyetindeyim hukuk da buna napılabilir yorum yazarsanız çok memnun olurum inanın napıcamı şaşırdım buraya içimi dökmek istedim ha birde hiçbirşekilde bakımını yapmayıp internetlerde sürekli boy boy çocuğumun fotoğrafını paylaşıyor çok sorumluluk sahibi bir insanmış gibi inanın o kadar yoruldum ki salak yerine konmaktan göstericeksin sevicez vakit geçiricez ama hiçbi ihtiyacı var mı yok mu umurlarında değil böyle bir insanla ömür boyu yüzyüze gelicek olmanın verdiği huzursuzluğu inanın tarif edemiyorum bu insana çocuk göstermeye tahammül edemiyorum ilerde çocuğumun şöyle bir insanı sevecek olmasını hazmedemiyorum hiçbir emeği yok çocuğumda tohumunu atmaktan başka