Livaul hamd olduğunu biliyorum bende ama öyle konulamayacagi için livanur veya liva olarak dusundum anlamına güzel o yüzden .Sanırım yanlış anlaşıldım. Bence de Ali güzel bir tercih
Liva ise Peygamber Efendimizin sancağı falan değil.
Liva sadece sancak demek Arapçada.
Livaül Hamd ise Peygamber Efendimizin sancağı.
Yani evet, Liva zorlama bir isim.
Ben klasik-nadir diye ayrım yapmıyorum isimlerde.
Güzel anlamlı olması ve bir hikayesi olmalı ismin. Bence.
Sare ismine bayılıyorum pek güzel bence.Kız ismi olarak Esila ve Elisa yıl çok duyuyorum bu aralar bı kaç tane daha var Secem
Ceylin
Belinay
Neslişah
Sare
Ayy çok güzel isimler var yaaa 13 Çin'de randevum var inşallah belli olur cinsiyetimi
ay tatlım ben de beğeniyorum ama at kılı demekmişAras koy cnm çok seviyorum ben
Aaaa hiç bakmadım anlamınaay tatlım ben de beğeniyorum ama at kılı demekmiş
ay tatlım ben de beğeniyorum ama at kılı demekmiş
Benimki de erkek nasipse kıvanç koyacağımArkadaşlar bebişimizin cinsiyetini öğrenmeden önce erkek olursa ismini ne koyarız diye düşündüğümüzde; eşim Yusuf ben de Asaf ismini çok beğendiğimi söylüyordum. Yusuf Asaf olabilir demiştik ama benden önce hamile kalan kuzenim koyacakmış aynı ismi bu yüzden artık koymak istemiyorum. Kuzenim ısrar etti koy lütfen ben Yusuf isminden vazgeçerim diye ama ben çocuğuma Yusuf diye seslenmek istemiyorum. Eşim Yusuf peygamberi çok seviyor güzel ahlaklı diye o amaçla koymak istiyor ama tek o ismi koymak istemiyorum. Eşimin de isteği önemli benim için. O yüzden Yusuf'a yakışıcak bir isim arıyorum. Ayrıca araştırdım bu sene Asaf senesi imiş oysaki benim neredeyse yıllardır herkeste olmaz ve anlamı güzel diye beğendiğim isimdi. Şimdi sizden ricam bana nadir kullanılan ve anlamı güzel erkek ismi lazım bu arada kız bebiş bekleyenler için de buradan fikir paylaşımı yaparız diye düşündüm.
Yusuf Yekta Yılmaz :) olar mıki acaba y'si bol soyadımıza da uydu gibi.Ben Ezra'yı beğenemedim canım.
Ezra Hristiyanlar Hz. Üzeyir'e verdikleri isim.
Yani Joseph Ezra şeklinde duymanız mümkün. : ))
Onat, Uras, Yekta güzel.
Özellikle Yusuf Onat hoşuma gitti.
Anlamı da güzelmiş.
Yusuf Yekta Yılmaz :) olar mıki acaba y'si bol soyadımıza da uydu gibi.
ay evet içime siniyor yavaş yavaş hayırlısı olsun inş.Karizmatik olur bence.
Yusuf Emir ?Arkadaşlar bebişimizin cinsiyetini öğrenmeden önce erkek olursa ismini ne koyarız diye düşündüğümüzde; eşim Yusuf ben de Asaf ismini çok beğendiğimi söylüyordum. Yusuf Asaf olabilir demiştik ama benden önce hamile kalan kuzenim koyacakmış aynı ismi bu yüzden artık koymak istemiyorum. Kuzenim ısrar etti koy lütfen ben Yusuf isminden vazgeçerim diye ama ben çocuğuma Yusuf diye seslenmek istemiyorum. Eşim Yusuf peygamberi çok seviyor güzel ahlaklı diye o amaçla koymak istiyor ama tek o ismi koymak istemiyorum. Eşimin de isteği önemli benim için. O yüzden Yusuf'a yakışıcak bir isim arıyorum. Ayrıca araştırdım bu sene Asaf senesi imiş oysaki benim neredeyse yıllardır herkeste olmaz ve anlamı güzel diye beğendiğim isimdi. Şimdi sizden ricam bana nadir kullanılan ve anlamı güzel erkek ismi lazım bu arada kız bebiş bekleyenler için de buradan fikir paylaşımı yaparız diye düşündüm.
Bende seninle aynı durumdayım yusuf un yanına isim arıyorum mesajların hepsini okudum ama içime sinen olmadı yusuf ayaz nasıl sizce Ya da yusuf görkem hiç biri olmuyor gibi
Yusuf Yekta koymaya karar verdik cnm, Yekta çok sindi içime artık değişmezse fikrimiz :)Yusuf Emir ?
Güzel canım adıyla yaşasın ne güzel karar vermişsin ben hiç veremiyorum darısı başıma :)Yusuf Yekta koymaya karar verdik cnm, Yekta çok sindi içime artık değişmezse fikrimiz :)
Amin inş tüm bebişlerimiz sağlıkla gelsinler adlarıyla yaşasınlar. valla ben de veremem zannediyordum ama çok araştırdım bir çok isim duydum biri içime sindi sadece senin de içine sinen olunca çabuk karar vermiş olacaksın :)Güzel canım adıyla yaşasın ne güzel karar vermişsin ben hiç veremiyorum darısı başıma :)
Inşallah canım bakalımAmin inş tüm bebişlerimiz sağlıkla gelsinler adlarıyla yaşasınlar. valla ben de veremem zannediyordum ama çok araştırdım bir çok isim duydum biri içime sindi sadece senin de içine sinen olunca çabuk karar vermiş olacaksın :)