Doğuma Hazırlık Nadir Kullanılan Erkek-Kız İsimleri 2018

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Livaul hamd olduğunu biliyorum bende ama öyle konulamayacagi için livanur veya liva olarak dusundum anlamına güzel o yüzden .

Kız ismi olarak Esila ve Elisa yıl çok duyuyorum bu aralar bı kaç tane daha var Secem
Ceylin
Belinay
Neslişah
Sare
Ayy çok güzel isimler var yaaa 13 Çin'de randevum var inşallah belli olur cinsiyetimi
Sare ismine bayılıyorum pek güzel bence.

Yusuf Aras koy benim erkek olursa Mustafa Aras dusunuyodm ama kız kardeşim benim oğlum olursa Aras koycm demişti bikere oyuzden Mustafa Asaf yada Mustafa Ayaz düşünüyoruz

Benimki de erkek nasipse kıvanç koyacağım
Tek ismin kullanışlı olduğunu düşünüyorum

Kızlar bakın bakalım Yusuf'un yanına en çok hangisi yakışır. Yusuf Ezra hoşuma gitti.

EZRA:

Pek fasih, sözü düzgün adam.
KAYRA:
Tanrı'dan ya da büyük bir kimseden Gelen iyilik, kayırma, yardım, destek
ONAT:
Özenli, düzgün, uygun; Yararlı; Dürüst, iyi ahlaklı
EYMEN:
Daha uğurlu, çok talihli, hayırlı, kutlu.
URAS:
Mutluluk, talih, şans
Tek özel olsun istediğim içinde :)
YEKTA: Tek, benzersiz

Son düzenleme:
Ben Ezra'yı beğenemedim canım.

Ezra Hristiyanlar Hz. Üzeyir'e verdikleri isim.
Yani Joseph Ezra şeklinde duymanız mümkün. : ))

Onat, Uras, Yekta güzel.
Özellikle Yusuf Onat hoşuma gitti.
Anlamı da güzelmiş.

Yusuf Yekta Yılmaz :) olar mıki acaba y'si bol soyadımıza da uydu gibi.

Kesinlekle tek isim koymayi dusunuyorum.cok ozur dilerim ama nereye baksak cift isim cok siradanlasti bence yusuf ismi tek basina cok guzel ve naif

Bende seninle aynı durumdayım yusuf un yanına isim arıyorum mesajların hepsini okudum ama içime sinen olmadı yusuf ayaz nasıl sizce Ya da yusuf görkem hiç biri olmuyor gibi

Yusuf Emir ?

Güzel canım adıyla yaşasın ne güzel karar vermişsin ben hiç veremiyorum darısı başıma :)
Amin inş tüm bebişlerimiz sağlıkla gelsinler adlarıyla yaşasınlar. valla ben de veremem zannediyordum ama çok araştırdım bir çok isim duydum biri içime sindi sadece senin de içine sinen olunca çabuk karar vermiş olacaksın :)

Inşallah canım bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…