Kız parkta her çocuğun 3te 1'i Kerem yavrum yaa.Kerem olabilir canım
Ay çevremde çocuk yok ya bilmiyorum kızKız parkta her çocuğun 3'i Kerem yavrum yaa.
:) ay ben osmanlı isimlerinde baktım anlam olarak çok güzel genç ve cesur yiğit yazıyor ama kıza da koyuyorlar sanırım.Erva kız ismi değilmi hatta yiğenimin ismi
:) ay ben osmanlı isimlerinde baktım anlam olarak çok güzel genç ve cesur yiğit yazıyor ama kıza da koyuyorlar sanırım.Erva kız ismi değilmi hatta yiğenimin ismi
O zaman unisex isim ama.kizlara daha çok yakışıyor bence:) ay ben osmanlı isimlerinde baktım anlam olarak çok güzel genç ve cesur yiğit yazıyor ama kıza da koyuyorlar sanırım.
Benim erkek olursa çok büyük ihtimal Ali olur ama kız olursa bilemiyoruz ben livanur istiyorum
Kızım.olursa Ayşe melek ilk tercihimdi eşim istemedi kendi isminde Esra Ali klasik bir isim olabilir ama çokta asıl bir isim bence oğlumun Adida Ömer ayrıca halife isimleri okuduğu içinde koymak istedimBenim anlamadığım şu: oğlunuza Ali gibi klasik ve anlamlı isim vermek isterken, kızınıza neden Livanur gibi zorlama bir isim düşünüyorsunuz?
Sadece sizde değil, etrafımda çok görüyorum bunu...
Oğluna Emre ismini veriyor, kızına Sidelyasu.
Halbuki Ali'nin, Emre'nin kardeşine Ayşe, Esra, Merve, Aslı gibi bir isim daha çok yakışmaz mı?
Kızım.olursa Ayşe melek ilk tercihimdi eşim istemedi kendi isminde Esra Ali klasik bir isim olabilir ama çokta asıl bir isim bence oğlumun Adida Ömer ayrıca halife isimleri okuduğu içinde koymak istedim
Liva ise peygamber efendimizin sancağı olduğu için düşündüm
Siz oğlunuza da kizinizada duyulmamış isimlerkoyarsiniz olur biter.